ggg777
Μέλος
- Εγγρ.
- 29 Μαΐ 2008
- Κριτικές
- 2
- Like
- 322
- Πόντοι
- 26
Βέβαια και να έρθεις σε περιμένουμε πολλοί ψολαραδεςΑξίζει μια από αυτές τις μέρες να έρθω ; Έχω πολύ καιρό ...
Βέβαια και να έρθεις σε περιμένουμε πολλοί ψολαραδεςΑξίζει μια από αυτές τις μέρες να έρθω ; Έχω πολύ καιρό ...
Τυλιχτο με χοιρινό χωρίς κρεμμύδι παρακαλωΜεσα είμαστε περιμένουμε έχω και σουβλάκια καλαμάκι με μπυρονια και ότι χρειάζεται ένα παρτάλι. Έλα όμως...
Το καλαμάκι να το δεχτώ, αλλά κοτόπουλο ρε παιδί μου; Διατροφή κάνεις;Καλαμάκια κοτόπουλο με ψωμάκι...όχι πιτογυρα
μπορει να θελει να βγαλει βυζιαΤο καλαμάκι να το δεχτώ, αλλά κοτόπουλο ρε παιδί μου; Διατροφή κάνεις;
και για πες ρε παίχτη τι παίζει με το ζευγαράκι. δώσε λεπτομέρειες να γκαυλωσουμεΚαρολου 8 live μεταδοση μολις εσκασε μυτη ζευγαρι νεαρο
ρε άσε τον τραβελο το ζευγάρι τι κάνει είναι το θέμαΚανένα άτακτο crossακι απόψε;
ερωτεύτηκε αυτόςΨάχνω τον φίλο που φασωθηκαμε απόψε το βράδυ (παρασκευή) στο πρώτο όροφο του υπόγειου του downtown.
Τυπε δώσε ανταπόκριση τι έγινε με το ζευγαρι.Καρολου 8 live μεταδοση μολις εσκασε μυτη ζευγαρι νεαρο
Περα απο πακιστανους εχει τπτ αλλο?Έλα τώρα τίγκα είναι...
γιατι τον ψαχνεις?σε κολλησε τιποτα η θες να κανετε σχεση?Ψάχνω τον φίλο που φασωθηκαμε απόψε το βράδυ (παρασκευή) στο πρώτο όροφο του υπόγειου του downtown.
το εφαγαν τα ζομπικαι για πες ρε παίχτη τι παίζει με το ζευγαράκι.
Τι ειναι αυτα τα ζομπι που διαβάζω συνέχεια?το εφαγαν τα ζομπι