kwstas_sexy
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 22 Νοε 2015
- Κριτικές
- 6
- Like
- 185
- Πόντοι
- 280
καλημέρα κανενα cross θα πάει σήμερα μετα της 10
Μετα τις 12 τύπε πιο πριν εχει μπύρες και σουβλακιακαλημέρα κανενα cross θα πάει σήμερα μετα της 10
Όχι τύπε, δεν πατάνε πλέον κρος σε αυτό το τσονταδικο γιατί απαξιώνονται από τις γυναίκες με μουνι και τους γκέικαλημέρα κανενα cross θα πάει σήμερα μετα της 10
Ειπα εγω τα ξημερωματα τυπε? Μεσημέρι το εγραψα οταν το εγραψα.Στις 03:00 τα ξημερώματα ναι τύπε θα βρεις.
Δεν πειραζει φιλε κατσε σπιτι εσυ παω εγω μεσημεριατο μεσημερι?ειμαστε ντιρλα απτα μπυρελια και τα σουβλακια ρε φιλε,ελα στις 3 το βραδυ θα ειναι και ο χοντρος με την γουρουνα απεξω να κανετε παρεα
Περνάνε συνέχεια απ' έξω τύπε και τσεκαρουν, απλά δεν μπαίνουν μέσαΜπορει να βγει καποιος υπευθυνα να μας πει αν εχει πετυχει καμια τουριστρια μεσα στο καλοκαιρι;
Τυπε ρωταω μηπως ερχονται μεσημερι απογευμα γιατι εμεις παμε μετα τις 12 πιο πριν εχει σουβλακια και μπυρεςΠερνάνε συνέχεια απ' έξω τύπε και τσεκαρουν, απλά δεν μπαίνουν μέσα. Εγώ τις πετυχαίνω πάντα οποτε βγαίνω για στριφτό στην είσοδο.
Δεν έρχονται τύπε, στο λέω με σιγουριά.Τυπε ρωταω μηπως ερχονται μεσημερι απογευμα γιατι εμεις παμε μετα τις 12 πιο πριν εχει σουβλακια και μπυρες
Σε καποιο τσοντοσινεμα διαβασα πηγαινει ενας τουριστας απο την Τανζανια.Δεν έρχονται τύπε, στο λέω με σιγουριά.
Είδες τύπε, με Χάρη Δούκα διαφήμισαν τα τσονταδικα και στους τουρίστες της Τανζανίας.Σε καποιο τσοντοσινεμα διαβασα πηγαινει ενας τουριστας απο την Τανζανια.
![]()
Ειχα πετύχει μια πέρυσι δεν θυμάμαι αν ήταν καλοκαίρι , ήταν 50+ με τον άνδρα τηςΜπορει να βγει καποιος υπευθυνα να μας πει αν εχει πετυχει καμια τουριστρια μεσα στο καλοκαιρι;
εχω πετυχει τουριστριες σε διαφορες στιγμες αλλα οχι φετος το καλοκαιρι. Μια ηταν και μονη της μαλιστα και μου ειχε κανει εντυπωση. οι αλλες ηταν ζευγαρωμενες. Η μια επαιζε μονο με τον γκομενο αλλα σε καμπινα με ανοιχτη πορτα. Η αλλη μονο βολτα εκανε με τον γκομενο και μετα πηγαν στο υπογειο, δεν ακολουθησα δεν ξερω τι παιχτηκε εκει.Μπορει να βγει καποιος υπευθυνα να μας πει αν εχει πετυχει καμια τουριστρια μεσα στο καλοκαιρι;
Αυτο τωρα πρεπει να ειναι το ανεκδοτο του φετινου καλοκαιριουΠέρυσι αρχές Σεπτέμβρη βραδάκι είχα πετύχει μια ξανθιά μάλλον απο Αγγλία με το δικό της. Όταν πήγα να τους πλησιάσω αυτή με κοίταζε περίεργα, κάτι είπαν και τελικά κλειδώθηκαν σε μια καμπίνα.