Νέα

Τσοντοσινεμά 8 Downtown

• Μέλος που άνοιξε το νήμα vrettos
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 16K
  • Εμφανίσεις 3M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 15 άτομα (3 μέλη και 12 επισκέπτες)

Giwrgoss1

Μέλος
Εγγρ.
7 Σεπ 2021
Like
231
Πόντοι
21
3 cross σήμερα στις 8 στο ατραξ οποίος θέλει ξέρει

MairoulaCrossaki

Μέλος
Εγγρ.
26 Ιουλ 2024
Like
7
Πόντοι
0
Έχω να πάω 6..7 χρόνια στο συγκεκριμένο...Λεγόταν αλλιώς τότε.... Αξίζει σημερα;

georgegeogeo

Μέλος
Εγγρ.
23 Δεκ 2014
Like
142
Πόντοι
1
Κάποιος που να είναι μέσα να μας πει τι γίνεται?

Nikos P

Μέλος
Εγγρ.
26 Ιουλ 2024
Like
0
Πόντοι
0
Πριν λίγο έσκασε ζευγάρι καθαρά για promotion

GrSheLover

Μέλος
Εγγρ.
28 Φεβ 2024
Like
235
Πόντοι
20
Τίποτα το ιδιαίτερο εχτές στον σινεμά στον επάνω όροφο ήταν τρεις που είχαν βάλει στην μέση ένα που όμως ήταν για πάρτυ τους μόνο . Εγώ πάντως τίποτα ήμουν 2 ωρες στο υπόγειο έτοιμος και στημένος ένας μόνο μου εγλυψε το κωλαρακι τίποτα άλλο .

Loyki

Μέλος
Εγγρ.
14 Ιουλ 2024
Like
322
Πόντοι
20
Όσοι θυμάστε το μελαχρινό με τις μπάρες στις ρογες πριν 2 βδομάδες, σε περίπου μιάμιση ώρα θα είναι εκεί. Έχει καύλες και έρχεται να τις σβήσει. Αυτή την φορά μόνη, χωρίς εμένα. Γουστάρει πούτσα σαν τρελή και η αδυναμία της είναι το anal. Κοιτάξτε να την ξεμουνιάσετε - ξεκωλιάσετε καλά και να μου έρθει σπίτι λουσμένη στο σπέρμα!

Loyki

Μέλος
Εγγρ.
14 Ιουλ 2024
Like
322
Πόντοι
20
Το σινεμά λέει είναι κλειστό για κάποιο πριβέ πάρτι λέει και δεν την άφησαν να μπει μέσα. Έδιωχναν κι άλλους που πήγαν τώρα.. Κρίμα..

takhs6969

Μέλος
Εγγρ.
29 Σεπ 2021
Like
192
Πόντοι
0
Το σινεμά λέει είναι κλειστό για κάποιο πριβέ πάρτι λέει και δεν την άφησαν να μπει μέσα. Έδιωχναν κι άλλους που πήγαν τώρα.. Κρίμα..
Πρέπει να είσαι μέγας Παπατζης

Εγγρ.
23 Νοε 2017
Like
108
Πόντοι
0
Ναι ειχε event εβαζαν μονο την elite των τσονταδικων… τα ζομπι

sexmaniac74

Μέλος
Εγγρ.
14 Αυγ 2013
Like
637
Πόντοι
81
Όντως έχει πάρτυ σήμερα.
Πες της να πάει αυριο

Loyki

Μέλος
Εγγρ.
14 Ιουλ 2024
Like
322
Πόντοι
20
Όντως έχει πάρτυ σήμερα.
Πες της να πάει αυριο
Δε χρειάστηκε να της πω κάτι.. Τα λόγια της ήταν "Θα έρθω αύριο γιατί σήμερα είναι κλεισμένο για πάρτι και με έδιωξαν". Όποιος τυχερός βρεθεί εκείνη την ώρα θα περάσει καλά. Δε θα ειδοποιήσουμε ξανά γιατί... Παπατζής. Κατάλαβες.

takhs6969

Μέλος
Εγγρ.
29 Σεπ 2021
Like
192
Πόντοι
0
Μαζεύτηκε κόσμος απέξω..απαιτεί να ανοίξει. Έκρυθμη η κατάσταση. Κλήθηκαν τα ματ. Δύσκολη νύχτα. Αναμένονται επεισοδεια
Κατεβαίνει και ο στρατός όπου να είναι.το cnn έχει αποκλειστικό ρεπορτάζ.ο λαός απαιτεί την μελαχρινή με τις μπάρες και τα Προβολακια στα βυζιά.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom