Επισκεπτομαι το σινεμα απο τοτε που ανοιξε αραια.
Περιπου 1 φορα το μηνα ,καποιες φορες μπορει και μετα απο 2 μηνες.
Ολα αυτα τα χρονια εχω πετύχει ζευγάρι 4 φορες ,ξεκαθαρα απο τυχη και κατα τα φαινομενα οι κοπελες ηταν εκδιδομενες.
1η:Τεταρτη απογευμα χειμωνας αν θυμαμαι καλα μπαινουν 3 τυποι με μια αδυνατη κοκκινομαλλα,ισως και μελαχρινη δεν θυμάμαι καλα λογω της συσκοτισης.
Πανε δεξια στην κυριως αιθουσα στους καναπεδες και
Ακολουθει πανδαιμονιο:πλησιαζουν ολοι σαν ορκ και ο ενας τυπος της παρεας μας μοιραζε καποτες σαν αφηνιασμενος (ελα παρε να γαμησεις την καριολα- μουγκριζωντας).
Αυτη ειχε σκυψει και πιπωνε εναν απο την παρεα τους (ωραιος τυπος,γυμνασμενος και νεος καμμια σχεση με τους θαμωνες που συχναζουν)ενω περνουσαμε ενας ενας και την πηδουσαμε.Οταν ηρθε η σειρα μου ειδα ενα χερι ,απροσδιοριστο απο που ηρθε ,να προσπαθει να μου πιάσει τα αρχιδια οπου και το εσπρωξα.
Η τυπισσα καποια στιγμη εκανε διαλλειμα,εβλεπε την ταινια και ο τυπος διπλα της επαιζε το μουνι.
2)Σαββατο βραδυ και ενω κανω την κινηση να φυγω σκαει μια γεματουλα η οποια εβγαζε ματι οτι ηταν απο μπουρδελο,μαζι με εναν τυπο .Αμεσως επεσαν οι θαμώνες σαν τις μελισσες καταπανω της ενω αυτη φωναζε "ενας ενας ρε μαλακες".Λογω κοσμοσυρροης δεν καταφερα να πλησιασω.
3)Καθημερινη μεσημερι σκαει μπαρμπας με μια γεματουλα μελαχρινη στην κυριως αιθουσα στη μεση περιπου.Αμεσως σκαει ενας τυπος που τον αρχιζει στις πιπες καθιστη ενω ο μπαρμπας της χαιδευει τα βυζια με ενα ηλιθιο χαμογελο στη φατσα.
Δεν πλησιασα γιατι μου φανηκε απωθητικη η τυπισσα.
4)Μπαινω μεσα καθημερινή βραδυ και βλεπω πληθος μαζεμενο μπροστα και αριστερα στην οθονη που εχει εναν καναπε.Παω και εγω και βλεπω ενα.ζευγαρι πανεμορφο,ο τυπος σαν μοντελο γυμνασμενος και η κοπελα το ιδιο αλλα παιζαν μονο για παρτυ τους και δεν αφηναν κανεναν να πλησιασει.Γενικα εκανε μπαμ οτι ηταν επι πληρωμη performer.
Μετα λοιπον απο ολα αυτα εχω καταληξει οτι δεν πρεπει να πηγαινει καμμια γυναικα εκει μεσα χωρις κερδος.
Ποσο μαλλον καυλωμενες τουριστριες..
Μακαρι να κανω λαθος βεβαια και να μην μου ετυχε ποτε αλλα δεν νομίζω.