Ναι ειχε event εβαζαν μονο την elite των τσονταδικων… τα ζομπιΤο σινεμά λέει είναι κλειστό για κάποιο πριβέ πάρτι λέει και δεν την άφησαν να μπει μέσα. Έδιωχναν κι άλλους που πήγαν τώρα.. Κρίμα..
You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Τσοντοσινεμά 8 Downtown
- Μέλος που άνοιξε το νήμα vrettos
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 15K
- Εμφανίσεις 3M
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 12 άτομα (0 μέλη και 12 επισκέπτες)
Loyki
Μέλος
- Εγγρ.
- 14 Ιουλ 2024
- Like
- 278
- Πόντοι
- 20
Πάρε τηλέφωνο στο σινεμά και ρώτα. Δεν έχω λόγο να πω κάτι που δεν ισχύει.Πρέπει να είσαι μέγας Παπατζης
giorgos_07
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 2 Ιουλ 2008
- Κριτικές
- 11
- Like
- 403
- Πόντοι
- 311
Ξερουμε αν τελείωσε και μπορουμε να παμε?Ναι ειχε event εβαζαν μονο την elite των τσονταδικων… τα ζομπι
Loyki
Μέλος
- Εγγρ.
- 14 Ιουλ 2024
- Like
- 278
- Πόντοι
- 20
Στην είσοδο είπαν πως είναι κλεισμένο για όλο το βράδυ και πως αύριο θα ανοίξει πάλι για τον κόσμο κανονικά.Ξερουμε αν τελείωσε και μπορουμε να παμε?
sexmaniac74
Μέλος
- Εγγρ.
- 14 Αυγ 2013
- Like
- 484
- Πόντοι
- 21
Όντως έχει πάρτυ σήμερα.Το σινεμά λέει είναι κλειστό για κάποιο πριβέ πάρτι λέει και δεν την άφησαν να μπει μέσα. Έδιωχναν κι άλλους που πήγαν τώρα.. Κρίμα..
Πες της να πάει αυριο
assos mpastouni chania
Μέλος
- Εγγρ.
- 20 Μαΐ 2012
- Κριτικές
- 2
- Like
- 181
- Πόντοι
- 1
Να παει αλλούΌντως έχει πάρτυ σήμερα.
Πες της να πάει αυριο
Loyki
Μέλος
- Εγγρ.
- 14 Ιουλ 2024
- Like
- 278
- Πόντοι
- 20
Δε χρειάστηκε να της πω κάτι.. Τα λόγια της ήταν "Θα έρθω αύριο γιατί σήμερα είναι κλεισμένο για πάρτι και με έδιωξαν". Όποιος τυχερός βρεθεί εκείνη την ώρα θα περάσει καλά. Δε θα ειδοποιήσουμε ξανά γιατί... Παπατζής. Κατάλαβες.Όντως έχει πάρτυ σήμερα.
Πες της να πάει αυριο
Loyki
Μέλος
- Εγγρ.
- 14 Ιουλ 2024
- Like
- 278
- Πόντοι
- 20
Ναι εσένα περιμέναμεΝα παει αλλού
giorgos_07
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 2 Ιουλ 2008
- Κριτικές
- 11
- Like
- 403
- Πόντοι
- 311
Να μας πει που να παμε και εμεις χαχαχΝα παει αλλού
Κατεβαίνει και ο στρατός όπου να είναι.το cnn έχει αποκλειστικό ρεπορτάζ.ο λαός απαιτεί την μελαχρινή με τις μπάρες και τα Προβολακια στα βυζιά.Μαζεύτηκε κόσμος απέξω..απαιτεί να ανοίξει. Έκρυθμη η κατάσταση. Κλήθηκαν τα ματ. Δύσκολη νύχτα. Αναμένονται επεισοδεια
Iσχυει, ειχε πριβέ παρτυ χθες οπως και περσι. Το ασχημο ειναι οτι δεν το ανακοινωνουν για τον κοσμο εστω στο σαιτ τους να μην πανε αδικα.Στην είσοδο είπαν πως είναι κλεισμένο για όλο το βράδυ και πως αύριο θα ανοίξει πάλι για τον κόσμο κανονικά.
Έλα ρε.θα μας κάνεις τέτοια ζημιά???θα κόψεις την ενημέρωση γιατί είσαι Παπατζης???έχω το τηλέφωνο από μερικά μοναστήρια αν είναι να κόψει το άθλημα η δήθεν καύλα.χαχαχαχαχαΔε χρειάστηκε να της πω κάτι.. Τα λόγια της ήταν "Θα έρθω αύριο γιατί σήμερα είναι κλεισμένο για πάρτι και με έδιωξαν". Όποιος τυχερός βρεθεί εκείνη την ώρα θα περάσει καλά. Δε θα ειδοποιήσουμε ξανά γιατί... Παπατζής. Κατάλαβες.
Loyki
Μέλος
- Εγγρ.
- 14 Ιουλ 2024
- Like
- 278
- Πόντοι
- 20
Είσαι τόσο βλακας που αντί να είσαι εκεί τώρα να την γαμάς, κάθεσαι και γράφεις μαλακίες. Εκεί είναι και την ξεκωλιάζουν τώρα.Έλα ρε.θα μας κάνεις τέτοια ζημιά???θα κόψεις την ενημέρωση γιατί είσαι Παπατζης???έχω το τηλέφωνο από μερικά μοναστήρια αν είναι να κόψει το άθλημα η δήθεν καύλα.χαχαχαχαχα
Στον πουτσο μου.ετσι κι αλλιώς διακοπές είμαι .χαχαχαχαχαχαΕίσαι τόσο βλακας που αντί να είσαι εκεί τώρα να την γαμάς, κάθεσαι και γράφεις μαλακίες. Εκεί είναι και την ξεκωλιάζουν τώρα.
sexmaniac74
Μέλος
- Εγγρ.
- 14 Αυγ 2013
- Like
- 484
- Πόντοι
- 21
Εγω ήμουν εκεί κατά τις 7 παρά και επιβεβαιώνω οτι η τύπισσα πηγε και έδωσε πόνο στους καναπέδες του πανω ορόφου. Την γαμίσαμε μουνί κώλο και το ευχαριστήθηκε.Είσαι τόσο βλακας που αντί να είσαι εκεί τώρα να την γαμάς, κάθεσαι και γράφεις μαλακίες. Εκεί είναι και την ξεκωλιάζουν τώρα.
Ωραια σκηνικα αυτα.. κριμα που το χασαΕγω ήμουν εκεί κατά τις 7 παρά και επιβεβαιώνω οτι η τύπισσα πηγε και έδωσε πόνο στους καναπέδες του πανω ορόφου. Την γαμίσαμε μουνί κώλο και το ευχαριστήθηκε.
kostakis27
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 22 Ιουλ 2009
- Κριτικές
- 127
- Like
- 8.288
- Πόντοι
- 7.885
Τύπε τα ζόμπι δεν ήμασταν εκεί, κανόνισε να ξανάρθει καμιά μέρα μετά τις 24:00 να χορτάσει πουτσ@.Ελπίζω να περάσατε καλά. Εκείνη πάντως το ευχαριστηθηκε!
Spirosvasilis
Μέλος
- Εγγρ.
- 2 Ιουλ 2024
- Like
- 2
- Πόντοι
- 0
Σε μία ώρα θα είμαι εκεί να δώσω
Spirosvasilis
Μέλος
- Εγγρ.