Νέα

Τσοντοσινεμά 8 Downtown

• Μέλος που άνοιξε το νήμα vrettos
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 15K
  • Εμφανίσεις 3M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 44 άτομα (13 μέλη και 31 επισκέπτες)
Εγγρ.
31 Μαρ 2014
Like
1.562
Πόντοι
206
Πόσο γλιτσες και γελοίοι παίζει να είσαστε μερικοί από εδώ μέσα .έσκασε μύτη ζευγάρι νεαρό γύρω στις 10.30 η κοπέλα πολύ όμορφη και γενικά φαινόντουσαν ωραία τυπακια. Και ενώ δεν πρόλαβαν να μπουν έπεσαν σαν ζομπι πάνω τους κάτι γλειωδης τύποι σιχαμενοι. Η κοπέλα πολύ ευγενική προσπαθούσε να τους αποφύγει, αυτοί τον χαβα τους .. ηρέμηστε λίγο ρε σεις .. διώξατε όλα τα ζευγάρια από το σινεμά με την συμπεριφορά σας
Το ζευγάρι ήμασταν εμείς.Και παρόλο που η γυναίκα μου πλέον και όχι κοπέλα μου έχει παίξει κι άλλη φορά στο σινεμά και πολλοί μπορούν να επιβεβαιώσουν το σκηνικό αυτή τη φορά απλά ένιωσε άβολα γιατί όρμηξαν όλοι.Οχι ότι την προηγούμενη φορά δεν είχαν ορμήξει απλά από τότε πέρασαν και 7 χρόνια κι ένιωσε περίεργα.Αυτα

matakias_megas

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Οκτ 2021
Like
1.217
Πόντοι
206
Οι γλίτσες είναι αξιοθρήνητοι αλλά πρέπει να παίξει το ρόλο του και ο άντρας του ζευγαριού. Αν αφήνει την κοπέλα να τους απωθήσει, τι περιμένεις... Αν ο άντρας βάλει τα όρια, τότε μια χαρά θα περάσει το ζευγάρι, είτε μόνο του είτε με παρέα.
καλα συνηθως καποιος που παει την γυναικα του να την γαμησουν ολοι τον πασπαλιζει τον κουραμπιε τι μαγκιες να κανει στα ζομπι

matakias_megas

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Οκτ 2021
Like
1.217
Πόντοι
206
Το ζευγάρι ήμασταν εμείς.Και παρόλο που η γυναίκα μου πλέον και όχι κοπέλα μου έχει παίξει κι άλλη φορά στο σινεμά και πολλοί μπορούν να επιβεβαιώσουν το σκηνικό αυτή τη φορά απλά ένιωσε άβολα γιατί όρμηξαν όλοι.Οχι ότι την προηγούμενη φορά δεν είχαν ορμήξει απλά από τότε πέρασαν και 7 χρόνια κι ένιωσε περίεργα.Αυτα
φιλε μηπως περιμενες να σε υποδεχτουν με περγαμοντο και χειροφιλημα?εισαι τυχερος που πηγατε στο νταουνταουν που ειναι για φλωρατζες και μαλακες,αν ερχοσασταν στο αθηναικον θα σας πηδαγε διπλα διπλα ολο το πακισταν και θα φωναζατε μπιρ αλλαχ

Εγγρ.
31 Μαρ 2014
Like
1.562
Πόντοι
206
φιλε μηπως περιμενες να σε υποδεχτουν με περγαμοντο και χειροφιλημα?εισαι τυχερος που πηγατε στο νταουνταουν που ειναι για φλωρατζες και μαλακες,αν ερχοσασταν στο αθηναικον θα σας πηδαγε διπλα διπλα ολο το πακισταν και θα φωναζατε μπιρ αλλαχ
Πρώτον δεν ζήτησα τίποτα τέτοιο δεύτερον αν δεν διάβασες είπα ότι έχουμε ξαναπάει η γυναίκα μου έχει κάνει μεγάλη φάση που έχει γραφτεί στο νήμα απλά τώρα επειδή έχει περάσει πολυυυς καιρός ένιωσε λίγο περίεργα και φύγαμε ενώ την άλλη φορά δεν είχε κανένα θέμα.Οποτε δεν έριξα ευθύνες σε κανέναν απολύτως αλλά τις εξυπνάδες για περγαμόντο και παπαριές πες τις άλλου γιατί τις φάσεις που έχω οργανώσει εγώ στο downtown δεν τις έχει φτιάξει κανένας άλλος.

lust4all

Μέλος
Εγγρ.
20 Αυγ 2016
Like
202
Πόντοι
20
Τύπε η κοπέλα συνήθως διαλέγει τα ζόμπι που γουστάρει :rockon::rockon::2funny::2funny:
Ναι. Και ο άντρας βάζει τα όρια.
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:

καλα συνηθως καποιος που παει την γυναικα του να την γαμησουν ολοι τον πασπαλιζει τον κουραμπιε τι μαγκιες να κανει στα ζομπι
Δεν είπα να κάνει μαγκιές. Ούτε καν κατάλαβες τι είπα.

johnyharis

Μέλος
Εγγρ.
13 Ιουλ 2019
Like
297
Πόντοι
21
Πρώτον δεν ζήτησα τίποτα τέτοιο δεύτερον αν δεν διάβασες είπα ότι έχουμε ξαναπάει η γυναίκα μου έχει κάνει μεγάλη φάση που έχει γραφτεί στο νήμα απλά τώρα επειδή έχει περάσει πολυυυς καιρός ένιωσε λίγο περίεργα και φύγαμε ενώ την άλλη φορά δεν είχε κανένα θέμα.Οποτε δεν έριξα ευθύνες σε κανέναν απολύτως αλλά τις εξυπνάδες για περγαμόντο και παπαριές πες τις άλλου γιατί τις φάσεις που έχω οργανώσει εγώ στο downtown δεν τις έχει φτιάξει κανένας άλλος.
Καλησπέρα ! Αν κατάλαβα καλά πηγατε μετα απο 7 χρόνια σωστα?? Τι αλλαγές είδες για πες μας !

sexmaniac74

Μέλος
Εγγρ.
14 Αυγ 2013
Like
465
Πόντοι
21
Ελπίζω να μην χαλαστικατε πολύ και να πάτε ξανα

Εγγρ.
31 Μαρ 2014
Like
1.562
Πόντοι
206
Εγγρ.
31 Μαρ 2014
Like
1.562
Πόντοι
206
Εν τω μεταξύ μου έχουν στείλει καμία 30αρια μηνύματα και βρίζουν και λένε ρε κωλομαλακα το μαγαζί σας έβαλε απλα να μπείτε και να βγείτε για να μαζευτεί κόσμος?Εσείς ρε πανιβλακες που στέλνετε αυτή τη μαλακια που ήσασταν πριν 7 χρόνια που έγινε ίσως η καλύτερη παρτουζα που έχει γίνει ποτέ στα χρονικά μέσα στο adult με τη γυναίκα μου?Επίσης εσείς που ήσασταν σε κείνη την παρτουζα που είστε να βγείτε και να πάρετε θέση?Κανείς?Όταν ξανάρθουμε όμως και είναι φουλ χαλαρή και δωθεί όπως δόθηκε τότε θα στέλνετε μπράβο ρε georgepet σκηνικαρα έφτιαξες καύλα η γυναίκα σου και τέτοια.Αυτοι είστε?

kpapad

Μέλος
Εγγρ.
4 Νοε 2022
Like
502
Πόντοι
81
Εν τω μεταξύ μου έχουν στείλει καμία 30αρια μηνύματα και βρίζουν και λένε ρε κωλομαλακα το μαγαζί σας έβαλε απλα να μπείτε και να βγείτε για να μαζευτεί κόσμος?Εσείς ρε πανιβλακες που στέλνετε αυτή τη μαλακια που ήσασταν πριν 7 χρόνια που έγινε ίσως η καλύτερη παρτουζα που έχει γίνει ποτέ στα χρονικά μέσα στο adult με τη γυναίκα μου?Επίσης εσείς που ήσασταν σε κείνη την παρτουζα που είστε να βγείτε και να πάρετε θέση?Κανείς?Όταν ξανάρθουμε όμως και είναι φουλ χαλαρή και δωθεί όπως δόθηκε τότε θα στέλνετε μπράβο ρε georgepet σκηνικαρα έφτιαξες καύλα η γυναίκα σου και τέτοια.Αυτοι είστε?
Αν είναι να πάτε ρίξε καμία ενημέρωση

kostakis27

Ανώτερος
Εγγρ.
22 Ιουλ 2009
Κριτικές
127
Like
8.232
Πόντοι
7.885
Αχαριστία μύστη, ριξτους κάνα βρισιδι και βάλτους στην θέση τους :jerking::jerking:. Όταν ξανάρθετε θα δώσει τα ρέστα της η δικιά σου, είναι στανταρακι. Απαξίωση και τραμπούκα στα γεροντια και μπείτε για φουλ παιχνίδι, το έχετε τεράστια ανάγκη όπως και όλοι οι μύστες εδώ μέσα :rockon::rockon::rockon::rockon:

sexmaniac74

Μέλος
Εγγρ.
14 Αυγ 2013
Like
465
Πόντοι
21
Πάντως φίλε είχες αναφέρει ότι θα ενημερώσεις όταν πας.
Όσοι έτσι και αλλιώς να μαζευτούν εσείς θα αποφασίσετε με ποιους θα παίξετε.

Εγγρ.
31 Μαρ 2014
Like
1.562
Πόντοι
206
Πάντως φίλε είχες αναφέρει ότι θα ενημερώσεις όταν πας.
Όσοι έτσι και αλλιώς να μαζευτούν εσείς θα αποφασίσετε με ποιους θα παίξετε.
Πλέον δεν υπάρχει καμία περίπτωση να ενημερώσω πέρα απ' αυτούς που ξέρω ότι ήταν και στο πρώτο σκηνικό πριν από χρόνια.Αν τύχει κάποιος άλλος να είναι εκεί οκ.Απλα δεν καταλαβαίνετε ότι όταν την είχα πρωτοφερει ήταν 23 χρόνων μες στη καύλα για μαλακια και δεν την ένοιαζε που όρμηξαν 20 πάνω της.Πλεον είναι 30 οκ ναι και πάλι ήθελε να παίξει αλλά πλέον είμαστε παντρεμένοι αλλά μυαλά άλλες συνθήκες ψιλοκολωσε και φύγαμε.Δεν σημαίνει ότι δεν θα ξαναερθουμε και ούτε κατηγόρησα κανέναν απλά ενημέρωσα για το τι έγινε.Δεν χρωστάω εξηγησεις σε κανέναν ούτε εγώ ούτε η Μαρία.

Εγγρ.
11 Δεκ 2023
Like
30
Πόντοι
0
Έχεις απόλυτο δικιο φιλαρακι

teo78

Μέλος
Εγγρ.
6 Ιαν 2010
Κριτικές
4
Like
630
Πόντοι
86
Πλέον δεν υπάρχει καμία περίπτωση να ενημερώσω πέρα απ' αυτούς που ξέρω ότι ήταν και στο πρώτο σκηνικό πριν από χρόνια.Αν τύχει κάποιος άλλος να είναι εκεί οκ.Απλα δεν καταλαβαίνετε ότι όταν την είχα πρωτοφερει ήταν 23 χρόνων μες στη καύλα για μαλακια και δεν την ένοιαζε που όρμηξαν 20 πάνω της.Πλεον είναι 30 οκ ναι και πάλι ήθελε να παίξει αλλά πλέον είμαστε παντρεμένοι αλλά μυαλά άλλες συνθήκες ψιλοκολωσε και φύγαμε.Δεν σημαίνει ότι δεν θα ξαναερθουμε και ούτε κατηγόρησα κανέναν απλά ενημέρωσα για το τι έγινε.Δεν χρωστάω εξηγησεις σε κανέναν ούτε εγώ ούτε η Μαρία.
Λοιπόν άκουσε φίλε επειδή εγώ δεν ήμουν σε αυτή την φάση πριν 7 χρόνια αλλά ήμουν προχθές που ήρθατε στο μαγαζί έχω να σου πω αυτό που σκέφτομαι.. πολύ καλά κάνατε και φύγατε και εγώ αν ήμουν στην θέση σας το ίδιο θα έκανα από την στιγμή που δεν γουστάρω εκείνη την στιγμή να κάνω κάτι..να μην μιλήσουμε για το επίπεδο κάποιων θαμώνων βέβαια που έτρεχαν από πίσω σας σαν γλιτσες. Ένας άλλος ελλεινος που καθόταν δίπλα σας εκεί που κοιτούσατε το κροσσακι που γαμιοταν πρέπει να είχε να πλυθεί 2 χρόνια ..τι να πω είχε βγάλει και το καβλι του έξω και το έπαιζε και όλο κολλούσε επάνω στην γυναίκα σου ..τεσπά αν δεν αλλάξουν ριζικά κάποια πράγματα και κάποιες συμπεριφορές τότε δεν θα εμφανίζετε πλέον ζευγάρι εκει

kostakis27

Ανώτερος
Εγγρ.
22 Ιουλ 2009
Κριτικές
127
Like
8.232
Πόντοι
7.885
Λοιπόν άκουσε φίλε επειδή εγώ δεν ήμουν σε αυτή την φάση πριν 7 χρόνια αλλά ήμουν προχθές που ήρθατε στο μαγαζί έχω να σου πω αυτό που σκέφτομαι.. πολύ καλά κάνατε και φύγατε και εγώ αν ήμουν στην θέση σας το ίδιο θα έκανα από την στιγμή που δεν γουστάρω εκείνη την στιγμή να κάνω κάτι..να μην μιλήσουμε για το επίπεδο κάποιων θαμώνων βέβαια που έτρεχαν από πίσω σας σαν γλιτσες. Ένας άλλος ελλεινος που καθόταν δίπλα σας εκεί που κοιτούσατε το κροσσακι που γαμιοταν πρέπει να είχε να πλυθεί 2 χρόνια ..τι να πω είχε βγάλει και το καβλι του έξω και το έπαιζε και όλο κολλούσε επάνω στην γυναίκα σου ..τεσπά αν δεν αλλάξουν ριζικά κάποια πράγματα και κάποιες συμπεριφορές τότε δεν θα εμφανίζετε πλέον ζευγάρι εκει
Τύπε χειμώνας στα τσονταδικα σημαίνει μποχα βρώμα :confused::confused:, μη χαλάμε τις παραδόσεις :rockon::rockon:.

Εγγρ.
31 Μαρ 2014
Like
1.562
Πόντοι
206
Σας είπα δεν με πειράζει γιατί και η Μαρία ήξερε την φάση απλά κομπλαρε η ίδια αυτή τη φορά αγχώθηκε.Δεν κατηγορώ κανέναν θα ξαναερθουμε σίγουρα κάποια στιγμή απλά ενημέρωσα να είστε λίγο πιο χαλαροί γιατί κάποιοι έρχονται για πρώτη φορά και σίγουρα σε παρόμοια φάση δε θα ξαναερχοντουσαν

• Like
Αντιδράσεις: teo78

lithium

Μέλος
Εγγρ.
20 Δεκ 2013
Like
99
Πόντοι
0
Σας είπα δεν με πειράζει γιατί και η Μαρία ήξερε την φάση απλά κομπλαρε η ίδια αυτή τη φορά αγχώθηκε.Δεν κατηγορώ κανέναν θα ξαναερθουμε σίγουρα κάποια στιγμή απλά ενημέρωσα να είστε λίγο πιο χαλαροί γιατί κάποιοι έρχονται για πρώτη φορά και σίγουρα σε παρόμοια φάση δε θα ξαναερχοντουσαν
Εγώ πάντως καύλωσα με τα νυχάκια της που φωσφορίζανε στο σκοτάδι στον πάνω όροφο. Κρίμα που ξενέρωσε με την πολυκοσμία.

matakias_megas

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Οκτ 2021
Like
1.217
Πόντοι
206
Ναι. Και ο άντρας βάζει τα όρια.
αντρας που θα παει να του γαμησουν την γκομενα εκει το πιο πιθανο να βαλει καμια πουτσα στον κωλο του παρα ορια
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:

δεν πειραζει μπορει παλι σε 7 χρονια να το σκεφτει η μαρια και να αποφασισει οτι θα γαμηθει στο σινεμα και μας το γραφεις παλι σε μερικα χρονια

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom