Nikolas_k.32
Μέλος
- Εγγρ.
- 28 Αυγ 2023
- Like
- 4
- Πόντοι
- 0
Να μας ενημερώνεις όταν πας...εγω ειχα παει χθες το μεσημερι δεν ειχε πολλους αλλα ειχε δυο καλους που με ικανοποιησαν πολυ!
Να μας ενημερώνεις όταν πας...εγω ειχα παει χθες το μεσημερι δεν ειχε πολλους αλλα ειχε δυο καλους που με ικανοποιησαν πολυ!
Ενημέρωσε μας για την ώρα αύριοΆκυρο για σήμερα παιδιά.
Θα γράψω ανάρτηση για αύριο.
Μεσημεράκι πάντα.
Υπενθυμίζω η κυρία είναι μεγάλη καί παχιά αλλά πολύ ανωμαλιαρα και καύλα.
Μέσα σε όλα.
Εάν υπάρχει bisexual φίλος ακόμα καλύτερα αλλά δεν είναι απαραίτητο.
γεωργια εχεις pmΕίχα παει μεσημερι, δεν ειχε πολυ κοσμο. Αλλα ηταν δυο καλοι που με πηδηξαν μπροστα στον κερατα μου. Ο ενας με εχυσε τρεις φορες, ο αλλος με πηρε στην καμπινα κατω και μετα εξω... κανα δυωρο εκατσα μετα εφυγα.
μηπως ηταν η υποτακτικη ξανθια?Παρασκευή βραδάκι μετά τις 10 έτυχε να περάσω απ' έξω με το αμάξι και ήταν διάφοροι τύποι η οποίοι κάπνιζαν στην είσοδο ανάμεσα τους και μια ξανθιά γύρω στα τριάντα αδύνατη.ηταν θαμώνας ή καμία ταμίας?
Τύπισσα πρέπει να το είχατε τεράστια ανάγκη. Ξαναπερνα βραδι όμως μετά τις 24:00 που θα έχουμε μαζευτεί και τα ζόμπι για να περάσεις ακόμη καλύτερα.Είχα παει μεσημερι, δεν ειχε πολυ κοσμο. Αλλα ηταν δυο καλοι που με πηδηξαν μπροστα στον κερατα μου. Ο ενας με εχυσε τρεις φορες, ο αλλος με πηρε στην καμπινα κατω και μετα εξω... κανα δυωρο εκατσα μετα εφυγα.
Hταν λεπτή η κοπέλα.η άλλη είναι πιο chubby από ότι ξέρωμηπως ηταν η υποτακτικη ξανθια?
Σιγουρο?Καλημέρα σε όλους.
Σήμερα με τη bbw granny μου κατά τίς 2 παρά το μεσημέρι.
Προτίμηση bisexual ενεργητικός αλλά όχι απαραίτητα bi
πολυ θα ηθελα να σε γνωρισω, πεθαινω για ευσωμες, στειλε μηνυμαΕίχα παει μεσημερι, δεν ειχε πολυ κοσμο. Αλλα ηταν δυο καλοι που με πηδηξαν μπροστα στον κερατα μου. Ο ενας με εχυσε τρεις φορες, ο αλλος με πηρε στην καμπινα κατω και μετα εξω... κανα δυωρο εκατσα μετα εφυγα.
Εγω ειμαι μεσα.Αλλα καλο ειναι για το παρτυ να ερθουν και γυναικες-ζευγαριαΜυστες λοιπον την αλλη Κυριακη 3 Σεπτεμβρη,κατα τις 9 το βραδυ θα οργανωσουμε ενα autumn party!! Σας περιμενουμε ολες και ολους για να ξεκινησει μια σεζον γεματη καυλα!! Ολες οι γυναικες και τα ζευγαρια στην πιστααααα!!!! Για πειτε ποιοι θα ερθετε?
Πως περάσατε, εγινε καλη φαση ;Καλημέρα σε όλους.
Σήμερα με τη bbw granny μου κατά τίς 2 παρά το μεσημέρι.
Προτίμηση bisexual ενεργητικός αλλά όχι απαραίτητα bi
Εγω ειμαι μέσαΔε βλεπω συμμετοχες για το παρτυ της Κυριακης
κανα ζευγαρι θα ερθει?Εγω ειμαι μέσα