sexmaniac74
Μέλος
- Εγγρ.
- 14 Αυγ 2013
- Like
- 484
- Πόντοι
- 21
Από ζευγαρι τιποτα φανταζομαι
Τιποτα ζομπι μονοΑπό ζευγαρι τιποτα φανταζομαι
Τυπε για πιο σίγουρα Έλα μετά τις 24:00.Σημερα κατα τις 7:30 με 8 απογευματακι θα ναι κανα κρος?
Εχεις inboxΓια αυριο μεσημεράκι κατά τις δύο λέμε να επισκεφτούμε το σινεμα εγώ, 45 χρ αθλητικός και η 65χρονη bbw granny μου καυλιαρα αριστοκρατικη και πεντακάθαρη
Θα δείξουμε προτίμηση σε bisexual όχι υπέρβαρο όχι πάνω από 50 σε ηλικία
Οχι δεν τον ειδαμε και μαλιστα ο ιδιως μαλλον εχει βαλει αγγελιες στο kanesex αλλα οι φωτογραφιες που βαζει ειναι παρμενες απο site του εξωτερικου πποτε καταλαβεςΟ μύστης με το granny πήγε τελικα;
Εχει πολλους τετοιες μαλακες εδω μεσα!Οχι δεν τον ειδαμε και μαλιστα ο ιδιως μαλλον εχει βαλει αγγελιες στο kanesex αλλα οι φωτογραφιες που βαζει ειναι παρμενες απο site του εξωτερικου πποτε καταλαβες
Καλα σκεφτεσαι τυπε!To granny ξερω τι ειναι, το bbw τι διάβολο είναι;
ΥΓ. Ώρες ωρες σκέφτομαι οτι διάφορα προφίλ είναι βαλτά απο τη "διοίκηση" για να ανεβαίνει η πελατεία...
Χοντρομπαλοτσα που δεν θα θελες να κατσει πανω στο καυλί σου, τύπε...To granny ξερω τι ειναι, το bbw τι διάβολο είναι;
Τι έχεις δει τυπε;Χοντρομπαλοτσα που δεν θα θελες να κατσει πανω στο καυλί σου, τύπε...
Οσων αναφορα αυτο εχω γραψει πιο παλια οτι υπαρχουν εκαντονταδες πλαστα προφιλ για αυτο σταματησα να ασχολουμε και μπαινω απλος για να πω καμια κουβεντα για χαβαλε...To granny ξερω τι ειναι, το bbw τι διάβολο είναι;
ΥΓ. Ώρες ωρες σκέφτομαι οτι διάφορα προφίλ είναι βαλτά απο τη "διοίκηση" για να ανεβαίνει η πελατεία...
Bbw =big beautiful woman.To granny ξερω τι ειναι, το bbw τι διάβολο είναι;
Για σκληροπυρηνικούς παίχτεςΧοντρομπαλοτσα που δεν θα θελες να κατσει πανω στο καυλί σου, τύπε...