kostakis27
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 22 Ιουλ 2009
- Κριτικές
- 127
- Like
- 8.290
- Πόντοι
- 7.885
Όχι τυπε, μαζευόμαστε μετά τις 24:00.Στις 19:00 έχει κόσμο;
Όχι τυπε, μαζευόμαστε μετά τις 24:00.Στις 19:00 έχει κόσμο;
Ναι αλλά να είναι αντίστοιχα και ο γαμιάς γιατί παίζουν πολλοί βρωμόψωλοι και τρώνε πόρτα ή παραθυράκιΑς είμαστε ειλικρινης για ν μην ρωτάτε ,Οποίο κροσακι πάει ατριχο και καθαρό δεν υπάρχει περίπτωση να μην τ γλεντήσουν.
A ωστε εσυ εισαι που κλεινεις τα παραθυρακια και ακουγουνται νταπ ντουπ συνεχειαΝαι αλλά να είναι αντίστοιχα και ο γαμιάς γιατί παίζουν πολλοί βρωμόψωλοι και τρώνε πόρτα ή παραθυράκι
ελα αθηναικον που μοσχοβολανεΝαι αλλά να είναι αντίστοιχα και ο γαμιάς γιατί παίζουν πολλοί βρωμόψωλοι και τρώνε πόρτα ή παραθυράκι
Αυτό το φοβερό πόρισμα πώς ακριβώς το έβγαλες;A ωστε εσυ εισαι που κλεινεις τα παραθυρακια και ακουγουνται νταπ ντουπ συνεχεια
ναιΚαλησπέρα ξέρει κανείς αν λειτουργεί ακόμα το αθηναϊκό ???
θα βρεις κατι φλωρους ελα αθηναικο να γκαστρωσεις κυριολεκτικα την κωλοτρυπα σου δεν θα προλαβεις να κανεις 2 βηματα θα σε παρτουζωσουν αμεσωςΚαλησπέρα. Μαζεύει κόσμο το σινεμά; Θα βρω τίποτα αν έρθω;
Αφου θες να μαθεις τη μια μερα σε γαμουσα απο το παραθυρο και βογγαγες και την αλλη εφυγες τρεχοντας. Οτι ναναι...Αυτό το φοβερό πόρισμα πώς ακριβώς το έβγαλες;
μηπως ησουν απλυτος την δευτερη φορα?Αφου θες να μαθεις τη μια μερα σε γαμουσα απο το παραθυρο και βογγαγες και την αλλη εφυγες τρεχοντας. Οτι ναναι...
Εντάξει τότε μην ασχολείσαι μαζί μου. Κανείς, ακόμα και εδώ μέσα, δε θα πει οτι έχω κάνει τέτοια φάση στο παραθυράκιΑφου θες να μαθεις τη μια μερα σε γαμουσα απο το παραθυρο και βογγαγες και την αλλη εφυγες τρεχοντας. Οτι ναναι...
Μην ασχολείσαι με τέτοιους υποδεέστερους.μηπως ησουν απλυτος την δευτερη φορα?
Παλι μας δουλευεις. Θα σταματησω να ασχολουμαι οταν σταματησεις να χωνεις το καυλι μου στο στομα σου η στον κωλο σου. Μηπως εσυ εισαι υποδεστερος?Εντάξει τότε μην ασχολείσαι μαζί μου. Κανείς, ακόμα και εδώ μέσα, δε θα πει οτι έχω κάνει τέτοια φάση στο παραθυράκι
και δεν λες ωραια που σου καθεται ετσι ευκολα ο λακολαν φαντασου να ηθελες να γαμησεις τον χαρη/χαρουλα και να σου ζητουσε να κανετε σχεση πρωταΠαλι μας δουλευεις. Θα σταματησω να ασχολουμαι οταν σταματησεις να χωνεις το καυλι μου στο στομα σου η στον κωλο σου. Μηπως εσυ εισαι υποδεστερος?
Σιγά μην του έκανα και μασάζ. Άσε τον να λέει για το πουλί του. Είναι από αυτούς που γυροφέρνουν και περιμένουν να πάρουν μάτι διότι για τίποτα άλλο δεν ειναι ικανοί.και δεν λες ωραια που σου καθεται ετσι ευκολα ο λακολαν φαντασου να ηθελες να γαμησεις τον χαρη/χαρουλα και να σου ζητουσε να κανετε σχεση πρωτα
Και βέβαια να πάτε και αν θέλετε ενημερώστε για την μεραΕίμαστε ζευγάρι 25 και 23 και θέλουμε να παμε
Είμαστε ζευγάρι 25 και 23 και θέλουμε να παμε
Καλησπέρα..δύο φορές έχω πάει καθημερινή νωρίς απογευματάκι.. ήταν υπέροχα..Καλησπέρα. Μαζεύει κόσμο το σινεμά; Θα βρω τίποτα αν έρθω;
Οπωσδήποτε να πας..καλησπερα
δεν εχω παει στο σινεμα, αλλα θα ηθελα. εχω χασει τι εννοουν οι μυστες με το ''ζομπι''. σε ποιο σημειο του thread το πιανω?
Μην τον αποπερνεις τον μύστη, μπορεί τώρα να το πήρε απόφαση να ερθειVideo Show... το καλύτερο για μαλακία - Page 30 - bourdela.com forum
μετα από δυο κοντινες επισκεψεις πειστηκα ότι είναι ότι πιο καυλοτικο υπαρχει σε τσοντοσινεμα. πετυχα στον απέναντι καναπε τυπο ολογυμνο που περιμενε να φυγουν ολοι και να βαλει στο κωλο του 20αρι δονητή και να μαλακιζομαστε κοιτωντας ο ενας τον αλλον.... από τις καλυτερες μαλακιες που εχω...www.bourdela.com
από τότε ο τύπος πάει με την κοπέλα του αλλά επειδή μένει στο τσιμπουκάν έρχεται με τα πόδια υπομονή μάγκες... την ίδια κασέτα σε κάθε νήμα το μικρό μπιζέλι...