heteroflexible94
Μέλος
- Εγγρ.
- 4 Οκτ 2021
- Like
- 79
- Πόντοι
- 0
Επίσκεψη μετά τις 17:00 σήμερα
Ναι για κυρίως μιλάω το στανταρακι σε επίσκεψη ειναι 2 με παγωμένη μπύρα και μπόλικη ποδαριλα τραβελιου απ' τα πέριξ. ΥγείαΤα γνωρίζω αδερφέ και πολύ καλά μάλιστα αλλά τα 4 μου φαίνονται πολλά!!!
Εκτός αν πρόκειται για κυρίως γεύμα. Εγώ όποτε περνάω, Χτυπάω 2 για κολατσιό!!!
Τυπε να καλέσεις τις πληροφορίες καταλόγου, εδώ είναι άλλο θρεντ.Καλησπέρα ξέρει κανείς αν λειτουργεί ακόμα το αθηναϊκό ???
Λοιπόν Κωστάκη κόψε το τρολάρισμα γιατί όταν σε είχα γνωρίσει ήσουν μια χαρά παιδί πριν χρονιά φυσικά ..τώρα αν στην διάρκεια των χρόνων απόχτησες προβλήματα και μεταλλάχτηκε ο τύπος που είχα γνωρίσει στο παλιό ανταλτ και είχαμε πάει σε 2 κροσάκια μαζί τι να πω….εκείνος ο χαρακτήρας ήταν παιδί διαμάντι …. Και ρώτησα γιατί απέχω από τα σινεμά αν ξέρει κάποιος …Τυπε να καλέσεις τις πληροφορίες καταλόγου, εδώ είναι άλλο θρεντ.
Αν δεν έρθεις πως θα βρεις;Καλησπέρα. Μαζεύει κόσμο το σινεμά; Θα βρω τίποτα αν έρθω;
Ναι απλα ρωταω αν μαζευει κοσμο και ειδικα ενεργητικους.Αν δεν έρθεις πως θα βρεις;
Κάνε μια βόλτα για να το διαπιστώσειςΝαι απλα ρωταω αν μαζευει κοσμο και ειδικα ενεργητικους.
Κάνε εδώ μια ανακοίνωση ποτέ θα πας και σίγουρα κάτι θα βρειςΚαλησπέρα. Μαζεύει κόσμο το σινεμά; Θα βρω τίποτα αν έρθω;
Οκ ευχαριστω.Κάνε εδώ μια ανακοίνωση ποτέ θα πας και σίγουρα κάτι θα βρεις
Όπως τα λες είναι τυπε, έχουν γίνει 2-3 φάσεις μεσημέρι απόγευμα και ΟΛΑ τα υπόλοιπα σκηνικα-παρτουζες ΜΕΤΑ τις 24:00 που μαζευόμαστε όλα τα ζόμπι.
πηγαινε κουκλα μου φτιαξου και πηγαινε μη ρωτας ! θα γαμηθεις σου λέμε !!!Καλησπέρα. Μαζεύει κόσμο το σινεμά; Θα βρω τίποτα αν έρθω;
Aφου οι περισσοτεροι ειναι ντουρου-ντουρου εκει και εχουν νυμφευτει για βιτρινα και το θεαθηναι...εσυ τον παιρνεις απο παντου εκει μεσα και μαλιστα εχεις ταση σε βρωμικες ψωλες με τυρι ..
και ολα αυτα απαιτωντας να μπαινεις δωρεαν ...
ρε ξεφτιλισμενο υποκειμενο τα ξερουν αυτα εκει στη νδ ?