ημουν κι εγω αλλα εφυγα πιο νωρις και δεν τους ειδα. Λογικα τα ζομπι που ειναι εδω σιγουρα θα το ειδαν το σκηνικο , οπότε και περιμενουμε τη συνεχεια απο αυτους!!Χθες το βράδυ κατά τις 12 λίγο πριν βγουν τα ζόμπι έσκασε μύτη ζευγαρι. Ο τύπος ψηλός η τύπισσα ξανθιά αδύνατη 30αρα. Αρχικά την έβαλε με τα εσώρουχα να κανει μια βόλτα την κάτω αίθουσα και μετά κλείστηκαν σε καμπίνα του πάνω ορόφου όπου άρχισε να την γαμαει
Είχαν ανοίξει το διαχωριστικό στην διπλανή καμπίνα όπου ο τύπος άφηνε τους μύστες να την χουφτώνουν και να τις δίνουν μπατσες στο κωλαράκι και να τις τραβάνε τα βυζια. Η τύπισσα υποτακτική ακολουθούσε ότι της έλεγε και φώναζε καυλωμενη. Έπρεπε να φύγω και δεν είδα τη συνέχεια αν έγινε κάτι παραπάνω. Ήταν κάποιος παρόν να μας ενημερωσει;
You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Τσοντοσινεμά 8 Downtown
- Μέλος που άνοιξε το νήμα vrettos
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 15K
- Εμφανίσεις 3M
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 17 άτομα (1 μέλη και 16 επισκέπτες)
soylakostas72
Μέλος
- Εγγρ.
- 6 Ιαν 2023
- Like
- 197
- Πόντοι
- 1
Συνέχισε τις τσόντες.....Καλησπέρα σε όλους θα ήθελα την βοήθεια σας είδα μια τσόντα που ξεκίνησαν όλοι να γαμανε μια τύπισσα σε τσοντοσινεμα και θα ήθελα πολύ να το κάνω δλδ να βρεθώ σε ένα τσοντοσινεμα και να γαμισω κάποια άσχετη ( πρέπει να κόψω τις τσόντες το ξερω) αλλά μπήκε τώρα η ιδέα και θέλω να το κάνω ευχαριστώ πολύ για το χρονο σας!
kostakis27
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 22 Ιουλ 2009
- Κριτικές
- 127
- Like
- 8.292
- Πόντοι
- 7.885
Τυπε η τύπισσα είχε τεράστια ανάγκη τα ζόμπι για αυτό έσκασε τέτοια ώρα, για να περάσει καλά. Οι υπόλοιποι τραβάτε πρωινά και μεσημέρια, δεν σας έχουμε καμία ανάγκη.Χθες το βράδυ κατά τις 12 λίγο πριν βγουν τα ζόμπι έσκασε μύτη ζευγαρι. Ο τύπος ψηλός η τύπισσα ξανθιά αδύνατη 30αρα. Αρχικά την έβαλε με τα εσώρουχα να κανει μια βόλτα την κάτω αίθουσα και μετά κλείστηκαν σε καμπίνα του πάνω ορόφου όπου άρχισε να την γαμαει
Είχαν ανοίξει το διαχωριστικό στην διπλανή καμπίνα όπου ο τύπος άφηνε τους μύστες να την χουφτώνουν και να τις δίνουν μπατσες στο κωλαράκι και να τις τραβάνε τα βυζια. Η τύπισσα υποτακτική ακολουθούσε ότι της έλεγε και φώναζε καυλωμενη. Έπρεπε να φύγω και δεν είδα τη συνέχεια αν έγινε κάτι παραπάνω. Ήταν κάποιος παρόν να μας ενημερωσει;
youngmistis
Μέλος
- Εγγρ.
- 22 Οκτ 2022
- Like
- 14
- Πόντοι
- 0
kapoio ntouki na me valei se kabina na me ksepartheniasei yparxei?
kostakis27
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 22 Ιουλ 2009
- Κριτικές
- 127
- Like
- 8.292
- Πόντοι
- 7.885
Τυπε να πάτε στις κάτω καμπίνες γιατί στις πάνω δεν θα χωράει το ντουκι.kapoio ntouki na me valei se kabina na me ksepartheniasei yparxei?
sexmaniac74
Μέλος
- Εγγρ.
- 14 Αυγ 2013
- Like
- 484
- Πόντοι
- 21
Μύστη μια χαρά safe είναι. Εξαρτάται τι θελετε να κάνετε. Αν θέλετε να παίξετε και με άλλους τότε ΠΣΚμετα τις 9 10 το βράδυ είναι στατιστικά ιδανικές μέρες και ώρες να βρείτε ποικιλία και να διαλέξετε. Αν πάλι θέλετε ησυχία καθημερινές μεσημέριΜύστες μου γεια χαρά...
Ερώτηση:πόσο safe είναι να πας εκεί με γκόμενα? Βλέπω από μνμτ ότι παίζουν τα πάντα αλλά πιο "κυριλέ" για ένα ζευγάρι τι ώρες και μέρες θα λέγατε? Δεκτή και κάθε άλλη πληροφορία δεν έχω ιδέα για το μερος
Λιγο προσοχή θέλει μόνο αν έρθεις με αμάξι που θα το αφήσεις γιατί πέριξ του Ιδρύματος είναι γεμάτο πρεζόνια ειδικά το βράδυ γίνεται χαμός.
Λιτός και κατανοητός.θαμωνας?Μύστη μια χαρά safe είναι. Εξαρτάται τι θελετε να κάνετε. Αν θέλετε να παίξετε και με άλλους τότε ΠΣΚμετα τις 9 10 το βράδυ είναι στατιστικά ιδανικές μέρες και ώρες να βρείτε ποικιλία και να διαλέξετε. Αν πάλι θέλετε ησυχία καθημερινές μεσημέρι
Λιγο προσοχή θέλει μόνο αν έρθεις με αμάξι που θα το αφήσεις γιατί πέριξ του Ιδρύματος είναι γεμάτο πρεζόνια ειδικά το βράδυ γίνεται χαμός.
Γενικά ζευγάρια και γυναίκες παίζουν η είναι κψμ?
kostakis27
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 22 Ιουλ 2009
- Κριτικές
- 127
- Like
- 8.292
- Πόντοι
- 7.885
Τυπε καθημερινά μετά τις 24:00 να έρθετε, θα έχουμε απαρτία όλα τα ζόμπι και θα είστε πολύ κυριλέ.Μύστες μου γεια χαρά...
Ερώτηση:πόσο safe είναι να πας εκεί με γκόμενα? Βλέπω από μνμτ ότι παίζουν τα πάντα αλλά πιο "κυριλέ" για ένα ζευγάρι τι ώρες και μέρες θα λέγατε? Δεκτή και κάθε άλλη πληροφορία δεν έχω ιδέα για το μερος
sexmaniac74
Μέλος
- Εγγρ.
- 14 Αυγ 2013
- Like
- 484
- Πόντοι
- 21
Θαμώνας από το 2012. Ζευγάρια παίζουν κυρίως ΠΣΚ όπως σου είπα. Γυναίκες πολύ σπάνια. Σιγουρα εχει περισσοτερους αντρες και λογικο, αλλά αν ψάχνετε άντρες να παίξουν με την δικια σου τότε είναι το σωστό μαγαζί. Αν πάλι ψάχνετε ζευγάρια τότε μάλλον καλυτερα είναι να πάτε σε swingerclubΛιτός και κατανοητός.θαμωνας?
Γενικά ζευγάρια και γυναίκες παίζουν η είναι κψμ?
johnyharis
Μέλος
- Εγγρ.
- 13 Ιουλ 2019
- Like
- 297
- Πόντοι
- 21
Μην ασχολεισαι !! Ειναι γνωστο τρολλ ο τύπος !!Ζόμπι?
johnyharis
Μέλος
- Εγγρ.
- 13 Ιουλ 2019
- Like
- 297
- Πόντοι
- 21
Θαμώνας από το 2012. Ζευγάρια παίζουν κυρίως ΠΣΚ όπως σου είπα. Γυναίκες πολύ σπάνια. Σιγουρα εχει περισσοτερους αντρες και λογικο, αλλά αν ψάχνετε άντρες να παίξουν με την δικια σου τότε είναι το σωστό μαγαζί. Αν πάλι ψάχνετε ζευγάρια τότε μάλλον καλυτερα είναι να πάτε σε swingerclub
Σωστά τα λές ! Μόνο που σκάνε κάποιες φορές και καθημερινη μετα τις 8-9 !Θαμώνας από το 2012. Ζευγάρια παίζουν κυρίως ΠΣΚ όπως σου είπα. Γυναίκες πολύ σπάνια. Σιγουρα εχει περισσοτερους αντρες και λογικο, αλλά αν ψάχνετε άντρες να παίξουν με την δικια σου τότε είναι το σωστό μαγαζί. Αν πάλι ψάχνετε ζευγάρια τότε μάλλον καλυτερα είναι να πάτε σε swingerclub
sexmaniac74
Μέλος
- Εγγρ.
- 14 Αυγ 2013
- Like
- 484
- Πόντοι
- 21
Σωστός απλά σαν πιθανότατα να συναντησεις θα τα βρεις Πσκ μετα τις 9Σωστά τα λές ! Μόνο που σκάνε κάποιες φορές και καθημερινη μετα τις 8-9 !
gamawmetiskaltses
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 29 Μαΐ 2023
- Like
- 17.285
- Πόντοι
- 2.256
Πολλά δεν είναι τα 4;;;;τι καλυτερο απο 4 τυλιχτα και παγωμενη μπυρα στον Λευτέρη με τα τραβέλια να κάνουν παρέλαση μπροστα σου
Διαγραμμένο μέλος 233395
Μέλος
- Εγγρ.
- 12 Ιουλ 2023
- Κριτικές
- 1
- Like
- 28
- Πόντοι
- 0
καλησπερα
δεν εχω παει στο σινεμα, αλλα θα ηθελα. εχω χασει τι εννοουν οι μυστες με το ''ζομπι''. σε ποιο σημειο του thread το πιανω?
δεν εχω παει στο σινεμα, αλλα θα ηθελα. εχω χασει τι εννοουν οι μυστες με το ''ζομπι''. σε ποιο σημειο του thread το πιανω?
Προσιτός στόχοςΠολλά δεν είναι τα 4;;;;
Rafelo
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 7 Ιουν 2006
- Κριτικές
- 11
- Like
- 4.790
- Πόντοι
- 5.547
Όχι μύστη μου είναι παιδικό μέγεθος αλλά από γεύση γαματαΠολλά δεν είναι τα 4;;;;
gamawmetiskaltses
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 29 Μαΐ 2023
- Like
- 17.285
- Πόντοι
- 2.256
Τα γνωρίζω αδερφέ και πολύ καλά μάλιστα αλλά τα 4 μου φαίνονται πολλά!!!Όχι μύστη μου είναι παιδικό μέγεθος αλλά από γεύση γαματα
Εκτός αν πρόκειται για κυρίως γεύμα. Εγώ όποτε περνάω, Χτυπάω 2 για κολατσιό!!!
kostakis27
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 22 Ιουλ 2009
- Κριτικές
- 127
- Like
- 8.292
- Πόντοι
- 7.885
Τυπε διάβασε μερικές σελίδες πίσω το θρεντ και θα καταλάβεις.Ζόμπι?
Παρόμοια θέματα
- Απαντήσεις
- 874
- Εμφανίσεις
- 36K
- Απαντήσεις
- 242
- Εμφανίσεις
- 59K
- Απαντήσεις
- 102
- Εμφανίσεις