Janjan13
Μέλος
- Εγγρ.
- 28 Ιουν 2019
- Κριτικές
- 1
- Like
- 374
- Πόντοι
- 21
Σε εμένα εννοωΨήνεται ομάδα σήμερα για bukkake ώστε Βα συμφωνήσουμε ώρα ;![]()
Σε εμένα εννοωΨήνεται ομάδα σήμερα για bukkake ώστε Βα συμφωνήσουμε ώρα ;![]()
Εχω να την δω απο τον χειμωνα φιλε. Την ειχα πετυχει ενα απογευμα καθημερινη και την πήδηξα στις καμπίνες του ισογειουΣυναγωνιστές. Έχει πετύχει κανεις την υποτακτική ξανθιά;
Εγώ πάω σπάνια και δεν την έχω πετύχει από τον κορονοιο. Πηγα όμως την Πέμπτη και έπεσα στην ξανθιά με τα ακουστικά. Ήταν στη μικρή αίθουσα του πάνω ορόφου. Δυνατή φάση. Δεν ξέρω αν αυτή και η υποτακτική είναι το ίδιο πρόσωπο.Εχω να την δω απο τον χειμωνα φιλε. Την ειχα πετυχει ενα απογευμα καθημερινη και την πήδηξα στις καμπίνες του ισογειου
τυπε μου τι ωρα την πετυχες?Ειναι αυτη που παιρνει τους παντες?ΣυναγωνιστέςΈχει πετύχει κανεις την υποτακτική ξανθιά;
Εγώ πάω σπάνια και δεν την έχω πετύχει από τον κορονοιο. Πηγα όμως την Πέμπτη και έπεσα στην ξανθιά με τα ακουστικά. Ήταν στη μικρή αίθουσα του πάνω ορόφου. Δυνατή φάση. Δεν ξέρω αν αυτή και η υποτακτική είναι το ίδιο πρόσωπο.
Ναι αυτή ειναιΣυναγωνιστέςΈχει πετύχει κανεις την υποτακτική ξανθιά;
Εγώ πάω σπάνια και δεν την έχω πετύχει από τον κορονοιο. Πηγα όμως την Πέμπτη και έπεσα στην ξανθιά με τα ακουστικά. Ήταν στη μικρή αίθουσα του πάνω ορόφου. Δυνατή φάση. Δεν ξέρω αν αυτή και η υποτακτική είναι το ίδιο πρόσωπο.
Το ίδιο πρόσωπο είναι.Δεν ξέρω αν αυτή και η υποτακτική είναι το ίδιο πρόσωπο.
Αυτη πρεπει να ειναι εχουν γινει διαφορα καλτ σκηνικα, καμμια φορα και για γελια δηλαδητυπε μου τι ωρα την πετυχες?Ειναι αυτη που παιρνει τους παντες?
Για πες κανενα τυπε μουΑυτη πρεπει να ειναι εχουν γινει διαφορα καλτ σκηνικα, καμμια φορα και για γελια δηλαδη
μια με γυαλια στρουμπουλη?Τωρα στο adult 8 παιζουν λιγες φασεις κ μολις ηρθε καραφλος μυστης με ξανθια σγουρομαλλα γκομενα λιγο παχουλη. Ο τυπος κοζαρει μαλλον θελει να του την γαμησουν και τωρα πηγανε πανω…
Τυπε θα είχαν ιδρώσει καλά και οι 2 και σου λένε μπες εδώ που έχει δροσιά.Τωρα στο adult 8 παιζουν λιγες φασεις κ μολις ηρθε καραφλος μυστης με ξανθια σγουρομαλλα γκομενα λιγο παχουλη. Ο τυπος κοζαρει μαλλον θελει να του την γαμησουν και τωρα πηγανε πανω…
Τυπε μόνος σου θα είσαι, εμείς θα τρώμε σουβλάκια και θα πίνουμε μπύρες.Αυριο μεσημερακι κατα τις 4 με θα βρισκομαι στο ιδρυμα για ξεσκισμα να ξεδωσω λιγο...γουσταρει κανεις για φαση?
Ναι αλλα πες του να ερθει μετα τις 00:00 που μαζευεστε ολα τα ζομπιΤυπε μόνος σου θα είσαι, εμείς θα τρώμε σουβλάκια και θα πίνουμε μπύρες.