You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Τσοντοσινεμά 8 Downtown
- Μέλος που άνοιξε το νήμα vrettos
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 16K
- Εμφανίσεις 3M
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 6 άτομα (0 μέλη και 6 επισκέπτες)
kostakis27
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 22 Ιουλ 2009
- Κριτικές
- 130
- Like
- 8.919
- Πόντοι
- 7.885
Όπως τα λες είναι τυπε, έχουν γίνει 2-3 φάσεις μεσημέρι απόγευμα και ΟΛΑ τα υπόλοιπα σκηνικα-παρτουζες ΜΕΤΑ τις 24:00 που μαζευόμαστε όλα τα ζόμπι.\
Μην γράφεις μαλακίες ρε !! Πριν τις 11 έχω πετυχει κ εχω παιξει πολλες φορες με ζευγάρια ! δεν υπάρχει ώρα, εδω την άλλη φορα κυριακή μεσημερι ηταν μεσα 2 ζευγάρια και παιζανε ! Σάββατο βράδυ εχει σκάσει η γνωστη γκομενα με τα ακουστικα 9 παρα και πηγενε η πουτσα σύνεφο ! Εχει σκασει 10 + μουναρα εκφυλη που επερνε στις κατω καμπινες οποιον εβρισκε, εχει σκάσει τύπος με δυο μουνια και να γαμαει το σινεμα αβερτα πολυ πριν τις 10 ! ΚΟΨΕ ΤΗΝ ΙΔΙΑ ΜΑΛΑΚΙΑ ΡΕ ΦΙΛΕ ΜΕΤΑ ΖΟΜΠΙ ΚΑΙ ΤΟ ΜΕΤΑ ΤΙΣ 12 ! ΥΓ. παίζει να μην εχεις παει ποτέ και να τρολάρεις έτσι ?
kwstasbi84
Μέλος
- Εγγρ.
- 12 Μαρ 2016
- Κριτικές
- 1
- Like
- 72
- Πόντοι
- 0
Είναι κάποιος μέσα?
Janjan13
Μέλος
- Εγγρ.
- 28 Ιουν 2019
- Κριτικές
- 1
- Like
- 374
- Πόντοι
- 21
Σε εμένα εννοωΨήνεται ομάδα σήμερα για bukkake ώστε Βα συμφωνήσουμε ώρα ;
sexmaniac74
Μέλος
- Εγγρ.
- 14 Αυγ 2013
- Like
- 566
- Πόντοι
- 81
Εχω να την δω απο τον χειμωνα φιλε. Την ειχα πετυχει ενα απογευμα καθημερινη και την πήδηξα στις καμπίνες του ισογειουΣυναγωνιστές. Έχει πετύχει κανεις την υποτακτική ξανθιά;
ΣυναγωνιστέςΈχει πετύχει κανεις την υποτακτική ξανθιά;
Εγώ πάω σπάνια και δεν την έχω πετύχει από τον κορονοιο. Πηγα όμως την Πέμπτη και έπεσα στην ξανθιά με τα ακουστικά. Ήταν στη μικρή αίθουσα του πάνω ορόφου. Δυνατή φάση. Δεν ξέρω αν αυτή και η υποτακτική είναι το ίδιο πρόσωπο.Εχω να την δω απο τον χειμωνα φιλε. Την ειχα πετυχει ενα απογευμα καθημερινη και την πήδηξα στις καμπίνες του ισογειου
kalampalikis2369
Μέλος
- Εγγρ.
- 18 Ιαν 2012
- Κριτικές
- 1
- Like
- 183
- Πόντοι
- 6
τυπε μου τι ωρα την πετυχες?Ειναι αυτη που παιρνει τους παντες?ΣυναγωνιστέςΈχει πετύχει κανεις την υποτακτική ξανθιά;
Εγώ πάω σπάνια και δεν την έχω πετύχει από τον κορονοιο. Πηγα όμως την Πέμπτη και έπεσα στην ξανθιά με τα ακουστικά. Ήταν στη μικρή αίθουσα του πάνω ορόφου. Δυνατή φάση. Δεν ξέρω αν αυτή και η υποτακτική είναι το ίδιο πρόσωπο.
sexmaniac74
Μέλος
- Εγγρ.
- 14 Αυγ 2013
- Like
- 566
- Πόντοι
- 81
Ναι αυτή ειναιΣυναγωνιστέςΈχει πετύχει κανεις την υποτακτική ξανθιά;
Εγώ πάω σπάνια και δεν την έχω πετύχει από τον κορονοιο. Πηγα όμως την Πέμπτη και έπεσα στην ξανθιά με τα ακουστικά. Ήταν στη μικρή αίθουσα του πάνω ορόφου. Δυνατή φάση. Δεν ξέρω αν αυτή και η υποτακτική είναι το ίδιο πρόσωπο.
info@123
Μέγας
- Εγγρ.
- 23 Οκτ 2013
- Κριτικές
- 69
- Like
- 15.087
- Πόντοι
- 4.926
Το ίδιο πρόσωπο είναι.Δεν ξέρω αν αυτή και η υποτακτική είναι το ίδιο πρόσωπο.
Αυτη πρεπει να ειναι εχουν γινει διαφορα καλτ σκηνικα, καμμια φορα και για γελια δηλαδητυπε μου τι ωρα την πετυχες?Ειναι αυτη που παιρνει τους παντες?
kalampalikis2369
Μέλος
- Εγγρ.
- 18 Ιαν 2012
- Κριτικές
- 1
- Like
- 183
- Πόντοι
- 6
Για πες κανενα τυπε μουΑυτη πρεπει να ειναι εχουν γινει διαφορα καλτ σκηνικα, καμμια φορα και για γελια δηλαδη
μια με γυαλια στρουμπουλη?Τωρα στο adult 8 παιζουν λιγες φασεις κ μολις ηρθε καραφλος μυστης με ξανθια σγουρομαλλα γκομενα λιγο παχουλη. Ο τυπος κοζαρει μαλλον θελει να του την γαμησουν και τωρα πηγανε πανω…
kostakis27
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 22 Ιουλ 2009
- Κριτικές
- 130
- Like
- 8.919
- Πόντοι
- 7.885
Τυπε θα είχαν ιδρώσει καλά και οι 2 και σου λένε μπες εδώ που έχει δροσιά.Τωρα στο adult 8 παιζουν λιγες φασεις κ μολις ηρθε καραφλος μυστης με ξανθια σγουρομαλλα γκομενα λιγο παχουλη. Ο τυπος κοζαρει μαλλον θελει να του την γαμησουν και τωρα πηγανε πανω…
Άλλα thread (τυχαίες επιλογές)
- Απαντήσεις
- 874
- Εμφανίσεις
- 38K
- Απαντήσεις
- 242
- Εμφανίσεις
- 62K
- Απαντήσεις
- 107
- Εμφανίσεις