youngmistis
Μέλος
- Εγγρ.
- 22 Οκτ 2022
- Like
- 14
- Πόντοι
- 0
θα ειναι κανεις αυριο μεσημερακι?
Σε καμια ωριτσα περιπου λεω να παωθα ειναι κανεις αυριο μεσημερακι?
τι καλυτερο απο 4 τυλιχτα και παγωμενη μπυρα στον Λευτέρη με τα τραβέλια να κάνουν παρέλαση μπροστα σουΤυπε μόνος σου θα είσαι, εμείς θα τρώμε σουβλάκια και θα πίνουμε μπύρες.
Που είναι ο Λευτέρης τραβελιάρη μου ;; Δώσε μας τα φώτα σου !!τι καλυτερο απο 4 τυλιχτα και παγωμενη μπυρα στον Λευτέρη με τα τραβέλια να κάνουν παρέλαση μπροστα σου
σατωβριανδου πισω απ το χοντο, προσοχη σε πορτοφολι κινητοΠου είναι ο Λευτέρης τραβελιάρη μου ;; Δώσε μας τα φώτα σου !!
και παιζουμε στοιχημα μαζι με μυστη ματακια πανυδονιστη ανωμαλιαρη φατσεαΤυπε μόνος σου θα είσαι, εμείς θα τρώμε σουβλάκια και θα πίνουμε μπύρες.
καλημερα καποιος πρεπει να πει στον ιδιοκτητη του καταστηματος να μετριασει τα νευρα του,και να μαθει τροπους.Και αν τον ενοχλουσε η συντροφος μου που στεκοταν στο διαδρομο,να αντικαταστησει τον φαφουτη γερο στο ταμειο,με καποιον νεοτερο για να κοβει γρηγοροτερα τα εισητηριακαι παιζουμε στοιχημα μαζι με μυστη ματακια πανυδονιστη ανωμαλιαρη φατσεα
Τι φάση παιχτηκε;καλημερα καποιος πρεπει να πει στον ιδιοκτητη του καταστηματος να μετριασει τα νευρα του,και να μαθει τροπους.Και αν τον ενοχλουσε η συντροφος μου που στεκοταν στο διαδρομο,να αντικαταστησει τον φαφουτη γερο στο ταμειο,με καποιον νεοτερο για να κοβει γρηγοροτερα τα εισητηρια
Είναι κομπλεξάρα μεγάλη, δεν έχει τρόπους και δύσκολο να τους μάθει. Είχα κι εγώ παρόμοια εμπειρία παλιότερα. Μην του δίνεις σημασία.καλημερα καποιος πρεπει να πει στον ιδιοκτητη του καταστηματος να μετριασει τα νευρα του,και να μαθει τροπους.Και αν τον ενοχλουσε η συντροφος μου που στεκοταν στο διαδρομο,να αντικαταστησει τον φαφουτη γερο στο ταμειο,με καποιον νεοτερο για να κοβει γρηγοροτερα τα εισητηρια
Πέρσι μου την είπε ο γέρος και εγώ του είπα να πάει να γαμηθει γιατί έτσι και αλλιώς δεν θα με ξαναδεί για 1 χρόνο. Φέτος δεν το πέτυχα αρχές Ιουνίου, τώρα ξανά μάλλον Σεπτεμβρίο που θα έρθω αποκλειστικά για το cinemaΕίναι κομπλεξάρα μεγάλη, δεν έχει τρόπους και δύσκολο να τους μάθει. Είχα κι εγώ παρόμοια εμπειρία παλιότερα. Μην του δίνεις σημασία.
ημουν κι εγω αλλα εφυγα πιο νωρις και δεν τους ειδα. Λογικα τα ζομπι που ειναι εδω σιγουρα θα το ειδαν το σκηνικο , οπότε και περιμενουμε τη συνεχεια απο αυτους!!Χθες το βράδυ κατά τις 12 λίγο πριν βγουν τα ζόμπι έσκασε μύτη ζευγαρι. Ο τύπος ψηλός η τύπισσα ξανθιά αδύνατη 30αρα. Αρχικά την έβαλε με τα εσώρουχα να κανει μια βόλτα την κάτω αίθουσα και μετά κλείστηκαν σε καμπίνα του πάνω ορόφου όπου άρχισε να την γαμαει
Είχαν ανοίξει το διαχωριστικό στην διπλανή καμπίνα όπου ο τύπος άφηνε τους μύστες να την χουφτώνουν και να τις δίνουν μπατσες στο κωλαράκι και να τις τραβάνε τα βυζια. Η τύπισσα υποτακτική ακολουθούσε ότι της έλεγε και φώναζε καυλωμενη. Έπρεπε να φύγω και δεν είδα τη συνέχεια αν έγινε κάτι παραπάνω. Ήταν κάποιος παρόν να μας ενημερωσει;
Συνέχισε τις τσόντες.....Καλησπέρα σε όλους θα ήθελα την βοήθεια σας είδα μια τσόντα που ξεκίνησαν όλοι να γαμανε μια τύπισσα σε τσοντοσινεμα και θα ήθελα πολύ να το κάνω δλδ να βρεθώ σε ένα τσοντοσινεμα και να γαμισω κάποια άσχετη ( πρέπει να κόψω τις τσόντες το ξερω) αλλά μπήκε τώρα η ιδέα και θέλω να το κάνω ευχαριστώ πολύ για το χρονο σας!
Τυπε η τύπισσα είχε τεράστια ανάγκη τα ζόμπι για αυτό έσκασε τέτοια ώρα, για να περάσει καλά. Οι υπόλοιποι τραβάτε πρωινά και μεσημέρια, δεν σας έχουμε καμία ανάγκη.Χθες το βράδυ κατά τις 12 λίγο πριν βγουν τα ζόμπι έσκασε μύτη ζευγαρι. Ο τύπος ψηλός η τύπισσα ξανθιά αδύνατη 30αρα. Αρχικά την έβαλε με τα εσώρουχα να κανει μια βόλτα την κάτω αίθουσα και μετά κλείστηκαν σε καμπίνα του πάνω ορόφου όπου άρχισε να την γαμαει
Είχαν ανοίξει το διαχωριστικό στην διπλανή καμπίνα όπου ο τύπος άφηνε τους μύστες να την χουφτώνουν και να τις δίνουν μπατσες στο κωλαράκι και να τις τραβάνε τα βυζια. Η τύπισσα υποτακτική ακολουθούσε ότι της έλεγε και φώναζε καυλωμενη. Έπρεπε να φύγω και δεν είδα τη συνέχεια αν έγινε κάτι παραπάνω. Ήταν κάποιος παρόν να μας ενημερωσει;
Τυπε να πάτε στις κάτω καμπίνες γιατί στις πάνω δεν θα χωράει το ντουκι.kapoio ntouki na me valei se kabina na me ksepartheniasei yparxei?