You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Τσοντοσινεμά 8 Downtown
- Μέλος που άνοιξε το νήμα vrettos
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 15K
- Εμφανίσεις 3M
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 8 άτομα (1 μέλη και 7 επισκέπτες)
scork
Μέλος
- Εγγρ.
- 26 Νοε 2018
- Κριτικές
- 1
- Like
- 100
- Πόντοι
- 1
Δεν στην εχει γλειψει ΑΝΤΡΑΣ γι αυτο… τετοιο καυλι αν στο ρουφηξει αγορακι δεν θα θες ξανα γκομενα…
Θα παω αυριο...
ΜΟΝΟ ΓΥΝΑΙΚΕΣ
SLIM SHADY
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 30 Οκτ 2021
- Κριτικές
- 8
- Like
- 10.553
- Πόντοι
- 1.336
Αυτά τα ακούω πάνω από 10 χρόνια... Εγώ γουστάρω μουνια και βυζιά και ας βάζει δόντι χαχαχαΔεν στην εχει γλειψει ΑΝΤΡΑΣ γι αυτο… τετοιο καυλι αν στο ρουφηξει αγορακι δεν θα θες ξανα γκομενα…
Γίνονται φάσεις στο αθηναϊκό ? Πάω στο διπλανό πάντα....αξίζει να μπω κ σε αυτό ? Εχει γαμιαδες πιο πολύ η παθητικούς ? Ξέρεις ?μετα μαζευονται τα ζομπι
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
ελα στο αθηναικον και δεν θα χρειαστει να αλλαξεις θα σε ξεκωλιασουν με το που μπεις
kostakis27
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 22 Ιουλ 2009
- Κριτικές
- 127
- Like
- 8.242
- Πόντοι
- 7.885
Τυπε ωραία τον χυλοπιτιασες τον χάρη/Χαρούλα.Αυτά τα ακούω πάνω από 10 χρόνια... Εγώ γουστάρω μουνια και βυζιά και ας βάζει δόντι χαχαχα
Cross Xaroula
Μέλος
- Εγγρ.
- 18 Οκτ 2021
- Like
- 388
- Πόντοι
- 21
Αυτά τα ακούω πάνω από 10 χρόνια... Εγώ γουστάρω μουνια και βυζιά και ας βάζει δόντι χαχαχα
Αυτά τα ακούω πάνω από 10 χρόνια... Εγώ γουστάρω μουνια και βυζιά και ας βάζει δόντι χαχαχα
Βρε ασχεται δεν απαντησε σε μενα!Αντε σε κανεναν οφθαμολογο ΝΟΥΜΕΡΟ!Τυπε ωραία τον χυλοπιτιασες τον χάρη/Χαρούλα.
Cross Xaroula
Μέλος
- Εγγρ.
- 18 Οκτ 2021
- Like
- 388
- Πόντοι
- 21
Βρε ασχεται δεν απαντησε σε μενα!Αντε σε κανεναν οφθαμιαλτρο ΝΟΥΜΕΡΟ!Τυπε ωραία τον χυλοπιτιασες τον χάρη/Χαρούλα.
grannakias1988
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 27 Φεβ 2023
- Like
- 2.640
- Πόντοι
- 440
μυστες καλησπερα.σημερα σαββατο γυρω στη 1 εμφανιστηκε φορματη πουστρου κι επαιξε νουμεραδα..;; που μεχρι και το ωριμο ζευγαρι που εμφανιστηκε μετα πηρε τη πουστρου μαζι του στη καμπινα μεσα;; ξερει καποιος να ενημερωσει..;; σαββατο απο τη 1 και μετα...
Διαγραμμένο μέλος 226526
Μέλος
- Εγγρ.
- 4 Νοε 2022
- Like
- 285
- Πόντοι
- 21
Μεγάλη κάβλα είσαι μωρό μουΤι ώρα θα μπορούσα να πάω για να πετύχω καυλιαριδες ενεργητικους όχι πολύ μεγάλους σε ηλικία για safe πάντα παιχνίδι? Με εξιτάρει η ιδέα του σινεμά. Είμαι θηλυκό κροσακι 29.
μυστες καλησπερα.σημερα σαββατο γυρω στη 1 εμφανιστηκε φορματη πουστρου κι επαιξε νουμεραδα..;; που μεχρι και το ωριμο ζευγαρι που εμφανιστηκε μετα πηρε τη πουστρου μαζι του στη καμπινα μεσα;; ξερει καποιος να ενημερωσει..;; σαββατο απο τη 1 και μετα..
Υπήρχε ζευγάρι με μια ξανθιά ώριμη μουνάρα και πήραν στη καμπίνα τους αρκετό κόσμο, που περίμενε στη πόρτα τους.
Είχε και ενα κροσάκι στο πάνω όροφο που πήρε κάποιους
kostakis27
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 22 Ιουλ 2009
- Κριτικές
- 127
- Like
- 8.242
- Πόντοι
- 7.885
Όλα τα δυνατά σκηνικά τέτοιες ώρες γίνονται τυπε. Το έχουν μάθει πλέον και τα ζευγάρια και σκάνε τέτοιες ώρες, που έχουμε μαζευτεί όλα τα ζόμπι.μυστες καλησπερα.σημερα σαββατο γυρω στη 1 εμφανιστηκε φορματη πουστρου κι επαιξε νουμεραδα..;; που μεχρι και το ωριμο ζευγαρι που εμφανιστηκε μετα πηρε τη πουστρου μαζι του στη καμπινα μεσα;; ξερει καποιος να ενημερωσει..;; σαββατο απο τη 1 και μετα...
Πες ρε Kostaki κανένα καλό σκηνικό την ώρα που μαζεύεστε όλα τα ζόμπιΌλα τα δυνατά σκηνικά τέτοιες ώρες γίνονται τυπε. Το έχουν μάθει πλέον και τα ζευγάρια και σκάνε τέτοιες ώρες, που έχουμε μαζευτεί όλα τα ζόμπι.
kostakis27
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 22 Ιουλ 2009
- Κριτικές
- 127
- Like
- 8.242
- Πόντοι
- 7.885
Τυπε αν παρατηρήσεις στις 600 σελίδες του θρεντ όλες οι ωραίες παρτούζες έχουν γίνει μεταμεσονύχτιες ώρες, που έχουμε απαρτία τα ζόμπι.Πες ρε Kostaki κανένα καλό σκηνικό την ώρα που μαζεύεστε όλα τα ζόμπι
johnyharis
Μέλος
- Εγγρ.
- 13 Ιουλ 2019
- Like
- 297
- Πόντοι
- 21
\
Μην γράφεις μαλακίες ρε !! Πριν τις 11 έχω πετυχει κ εχω παιξει πολλες φορες με ζευγάρια ! δεν υπάρχει ώρα, εδω την άλλη φορα κυριακή μεσημερι ηταν μεσα 2 ζευγάρια και παιζανε ! Σάββατο βράδυ εχει σκάσει η γνωστη γκομενα με τα ακουστικα 9 παρα και πηγενε η πουτσα σύνεφο ! Εχει σκασει 10 + μουναρα εκφυλη που επερνε στις κατω καμπινες οποιον εβρισκε, εχει σκάσει τύπος με δυο μουνια και να γαμαει το σινεμα αβερτα πολυ πριν τις 10 ! ΚΟΨΕ ΤΗΝ ΙΔΙΑ ΜΑΛΑΚΙΑ ΡΕ ΦΙΛΕ ΜΕΤΑ ΖΟΜΠΙ ΚΑΙ ΤΟ ΜΕΤΑ ΤΙΣ 12 ! ΥΓ. παίζει να μην εχεις παει ποτέ και να τρολάρεις έτσι ?Τυπε αν παρατηρήσεις στις 600 σελίδες του θρεντ όλες οι ωραίες παρτούζες έχουν γίνει μεταμεσονύχτιες ώρες, που έχουμε απαρτία τα ζόμπι.
El Papacito
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 1 Σεπ 2021
- Like
- 8.073
- Πόντοι
- 1.056
Τυπε αν παρατηρήσεις στις 600 σελίδες του θρεντ όλες οι ωραίες παρτούζες έχουν γίνει μεταμεσονύχτιες ώρες, που έχουμε απαρτία τα ζόμπι.
kwstasbi84
Μέλος
- Εγγρ.
- 12 Μαρ 2016
- Κριτικές
- 1
- Like
- 70
- Πόντοι
- 0
kwstasbi84
Μέλος