You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Τσοντοσινεμά 8 Downtown
- Μέλος που άνοιξε το νήμα vrettos
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 15K
- Εμφανίσεις 3M
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 13 άτομα (1 μέλη και 12 επισκέπτες)
kostakis27
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 22 Ιουλ 2009
- Κριτικές
- 127
- Like
- 8.292
- Πόντοι
- 7.885
Τυπε μόνος σου θα είσαι, εμείς θα τρώμε σουβλάκια και θα πίνουμε μπύρες.Αυριο μεσημερακι κατα τις 4 με θα βρισκομαι στο ιδρυμα για ξεσκισμα να ξεδωσω λιγο...γουσταρει κανεις για φαση?
kalampalikis2369
Μέλος
- Εγγρ.
- 18 Ιαν 2012
- Κριτικές
- 1
- Like
- 179
- Πόντοι
- 6
Ναι αλλα πες του να ερθει μετα τις 00:00 που μαζευεστε ολα τα ζομπιΤυπε μόνος σου θα είσαι, εμείς θα τρώμε σουβλάκια και θα πίνουμε μπύρες.
youngmistis
Μέλος
- Εγγρ.
- 22 Οκτ 2022
- Like
- 14
- Πόντοι
- 0
θα ειναι κανεις αυριο μεσημερακι?
Σε καμια ωριτσα περιπου λεω να παωθα ειναι κανεις αυριο μεσημερακι?
Rafelo
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 7 Ιουν 2006
- Κριτικές
- 11
- Like
- 4.790
- Πόντοι
- 5.547
τι καλυτερο απο 4 τυλιχτα και παγωμενη μπυρα στον Λευτέρη με τα τραβέλια να κάνουν παρέλαση μπροστα σουΤυπε μόνος σου θα είσαι, εμείς θα τρώμε σουβλάκια και θα πίνουμε μπύρες.
johnyharis
Μέλος
- Εγγρ.
- 13 Ιουλ 2019
- Like
- 297
- Πόντοι
- 21
Που είναι ο Λευτέρης τραβελιάρη μου ;; Δώσε μας τα φώτα σου !!τι καλυτερο απο 4 τυλιχτα και παγωμενη μπυρα στον Λευτέρη με τα τραβέλια να κάνουν παρέλαση μπροστα σου
Rafelo
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 7 Ιουν 2006
- Κριτικές
- 11
- Like
- 4.790
- Πόντοι
- 5.547
σατωβριανδου πισω απ το χοντο, προσοχη σε πορτοφολι κινητοΠου είναι ο Λευτέρης τραβελιάρη μου ;; Δώσε μας τα φώτα σου !!
matakias_megas
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 9 Οκτ 2021
- Like
- 1.249
- Πόντοι
- 206
και παιζουμε στοιχημα μαζι με μυστη ματακια πανυδονιστη ανωμαλιαρη φατσεαΤυπε μόνος σου θα είσαι, εμείς θα τρώμε σουβλάκια και θα πίνουμε μπύρες.
klearxos000
Μέλος
- Εγγρ.
- 18 Ιουν 2019
- Like
- 280
- Πόντοι
- 20
καλημερα καποιος πρεπει να πει στον ιδιοκτητη του καταστηματος να μετριασει τα νευρα του,και να μαθει τροπους.Και αν τον ενοχλουσε η συντροφος μου που στεκοταν στο διαδρομο,να αντικαταστησει τον φαφουτη γερο στο ταμειο,με καποιον νεοτερο για να κοβει γρηγοροτερα τα εισητηριακαι παιζουμε στοιχημα μαζι με μυστη ματακια πανυδονιστη ανωμαλιαρη φατσεα
Διαγραμμένο μέλος 226526
Μέλος
- Εγγρ.
- 4 Νοε 2022
- Like
- 285
- Πόντοι
- 21
sexmaniac74
Μέλος
- Εγγρ.
- 14 Αυγ 2013
- Like
- 484
- Πόντοι
- 21
Τι φάση παιχτηκε;καλημερα καποιος πρεπει να πει στον ιδιοκτητη του καταστηματος να μετριασει τα νευρα του,και να μαθει τροπους.Και αν τον ενοχλουσε η συντροφος μου που στεκοταν στο διαδρομο,να αντικαταστησει τον φαφουτη γερο στο ταμειο,με καποιον νεοτερο για να κοβει γρηγοροτερα τα εισητηρια
Donzouan12
Νέο Μέλος
- Εγγρ.
- 22 Ιουλ 2019
- Like
- 0
- Πόντοι
- 0
Καλησπέρα σε όλους θα ήθελα την βοήθεια σας είδα μια τσόντα που ξεκίνησαν όλοι να γαμανε μια τύπισσα σε τσοντοσινεμα και θα ήθελα πολύ να το κάνω δλδ να βρεθώ σε ένα τσοντοσινεμα και να γαμισω κάποια άσχετη ( πρέπει να κόψω τις τσόντες το ξερω) αλλά μπήκε τώρα η ιδέα και θέλω να το κάνω ευχαριστώ πολύ για το χρονο σας!
sexmaniac74
Μέλος
- Εγγρ.
- 14 Αυγ 2013
- Like
- 484
- Πόντοι
- 21
Χθες το βράδυ κατά τις 12 λίγο πριν βγουν τα ζόμπι έσκασε μύτη ζευγαρι. Ο τύπος ψηλός η τύπισσα ξανθιά αδύνατη 30αρα. Αρχικά την έβαλε με τα εσώρουχα να κανει μια βόλτα την κάτω αίθουσα και μετά κλείστηκαν σε καμπίνα του πάνω ορόφου όπου άρχισε να την γαμαει
Είχαν ανοίξει το διαχωριστικό στην διπλανή καμπίνα όπου ο τύπος άφηνε τους μύστες να την χουφτώνουν και να τις δίνουν μπατσες στο κωλαράκι και να τις τραβάνε τα βυζια. Η τύπισσα υποτακτική ακολουθούσε ότι της έλεγε και φώναζε καυλωμενη. Έπρεπε να φύγω και δεν είδα τη συνέχεια αν έγινε κάτι παραπάνω. Ήταν κάποιος παρόν να μας ενημερωσει;
Είχαν ανοίξει το διαχωριστικό στην διπλανή καμπίνα όπου ο τύπος άφηνε τους μύστες να την χουφτώνουν και να τις δίνουν μπατσες στο κωλαράκι και να τις τραβάνε τα βυζια. Η τύπισσα υποτακτική ακολουθούσε ότι της έλεγε και φώναζε καυλωμενη. Έπρεπε να φύγω και δεν είδα τη συνέχεια αν έγινε κάτι παραπάνω. Ήταν κάποιος παρόν να μας ενημερωσει;
sexmaniac74
Μέλος
- Εγγρ.
- 14 Αυγ 2013
- Like
- 484
- Πόντοι
- 21
Φιλαρακο αν περιμενεις να πετυχεις γυναικα μονη στο τσονταδικο πιο πιθανο ειναι να πρεπει να πας καμια 50αρια φορές σκ να κάθεσαι αρκετες ώρες και να ξοδέψεις κάνα 500αρι σε εισητηρια.
Καλύτερα βρες μια τύπισσα πλήρωσε την πες της τι θες να κάνεις και κάνε την καυλα σου.
Καλύτερα βρες μια τύπισσα πλήρωσε την πες της τι θες να κάνεις και κάνε την καυλα σου.
Είναι κομπλεξάρα μεγάλη, δεν έχει τρόπους και δύσκολο να τους μάθει. Είχα κι εγώ παρόμοια εμπειρία παλιότερα. Μην του δίνεις σημασία.καλημερα καποιος πρεπει να πει στον ιδιοκτητη του καταστηματος να μετριασει τα νευρα του,και να μαθει τροπους.Και αν τον ενοχλουσε η συντροφος μου που στεκοταν στο διαδρομο,να αντικαταστησει τον φαφουτη γερο στο ταμειο,με καποιον νεοτερο για να κοβει γρηγοροτερα τα εισητηρια
Πέρσι μου την είπε ο γέρος και εγώ του είπα να πάει να γαμηθει γιατί έτσι και αλλιώς δεν θα με ξαναδεί για 1 χρόνο. Φέτος δεν το πέτυχα αρχές Ιουνίου, τώρα ξανά μάλλον Σεπτεμβρίο που θα έρθω αποκλειστικά για το cinemaΕίναι κομπλεξάρα μεγάλη, δεν έχει τρόπους και δύσκολο να τους μάθει. Είχα κι εγώ παρόμοια εμπειρία παλιότερα. Μην του δίνεις σημασία.
Παρόμοια θέματα
- Απαντήσεις
- 874
- Εμφανίσεις
- 36K
- Απαντήσεις
- 242
- Εμφανίσεις
- 59K
- Απαντήσεις
- 102
- Εμφανίσεις