John Fatseas
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 8 Αυγ 2018
- Κριτικές
- 11
- Like
- 5.033
- Πόντοι
- 746
Και συ τι κάνεις καθεσε δεν την αρμεγηςΈτσι κι αλλιώς πολλές φάσεις δεν γίνονται τελευταία. Όλοι γυρνάνε πάνω κάτω με μία πούτσα στο χέρι.
Και συ τι κάνεις καθεσε δεν την αρμεγηςΈτσι κι αλλιώς πολλές φάσεις δεν γίνονται τελευταία. Όλοι γυρνάνε πάνω κάτω με μία πούτσα στο χέρι.
Άξιζε???Αχ αχ ακόμα το θυμάμαι ?
Άξιζε ???Αχ αχ ακόμα το θυμάμαι ?
Δε φανταζομαι να εχεις παραπονο. Κι εσυ πανω κατω πας με τον κωλο σου τουρλωμενο.Έτσι κι αλλιώς πολλές φάσεις δεν γίνονται τελευταία. Όλοι γυρνάνε πάνω κάτω με μία πούτσα στο χέρι.
Δύσκολα θα κανείς την δουλειά σου σε τσοντοσινεμαΔεν ψάχνω πουστρακια. Βυζιά και μουνια μου αρέσουν όπως σε όλους τους νορμάλ άντρες. Οι πειραγμενοι σε άλλη παραλία
Καλά και στο Ζάππειο να πάει έτσι θα βρεθούν μερακλήδες κοπάδιαΕτσι κι αλλιως δεν γινονται ευκολα φασεις
Δε φανταζομαι να εχεις παραπονο. Κι εσυ πανω κατω πας με τον κωλο σου τουρλωμενο.
Δεν κατάλαβα τι θέλεις να μου πείς.Δε φανταζομαι να εχεις παραπονο. Κι εσυ πανω κατω πας με τον κωλο σου τουρλωμενο.
Τι σχέση έχει το Ζάππειο και τι εννοείς "έτσι;”Καλά και στο Ζάππειο να πάει έτσι θα βρεθούν μερακλήδες κοπάδια
Είναι δωρεάν φίλε μουΔεν κατάλαβα τι θέλεις να μου πείς.
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
Τι σχέση έχει το Ζάππειο και τι εννοείς "έτσι;”
Εγώ θέλω 1000 ευρώ για να σου προσφέρω το Πάπαρι μουρε παιδιά PM μόνο αν έχετε κάτι ενδιαφέρον να δούμε, και εννοώ τους πουτσους σας,μην ψάχνετε συζητήσεις
ο φατσεαςΕίναι κάνεις μέσα ;