John Fatseas
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 8 Αυγ 2018
- Κριτικές
- 11
- Like
- 5.033
- Πόντοι
- 746
Εγώ προσωπικά έχω να πάω κάτι μήνες γιατί βρήκα αλλιώς να περνάω ευχαρισταΣυνηθως τις μερες που πηγαινει ο fatseas.........xaxaxaxax
Εγώ προσωπικά έχω να πάω κάτι μήνες γιατί βρήκα αλλιώς να περνάω ευχαρισταΣυνηθως τις μερες που πηγαινει ο fatseas.........xaxaxaxax
Πολύ χαμηλά τα ποσοστά! Αλλά για την καλτιλα θα ξαναπεράσω...Δηλαδή σου δίνει την πιθανότητα να δώσεις στο σύνολο 100 ευρω σε είσοδους για να βρεις ζευγάρι και να γαμησεις αν σου τύχει φίλε είσαι 100% ναυάγιο συγγνώμη που στο λέω
Στα Πειραιωτικα στέκια?Εγώ προσωπικά έχω να πάω κάτι μήνες γιατί βρήκα αλλιώς να περνάω ευχαριστα
Είμαι συνδρομητής αλλά incognito...Πρέπει να γίνεις συνδρομητής στο υδρημα και υπάρχει ελπίδα να περάσεις καλά
Τυπε για δωσε καμια ιδεα μηπως αξιζει και γλιτωσουμε κανα 10€.Εγώ προσωπικά έχω να πάω κάτι μήνες γιατί βρήκα αλλιώς να περνάω ευχαριστα
Λέω να πάω εγώ θα έρθεις????????Είναι κάποιος μέσα τώρα?
Τυπε καλη ιδεα, απλα χρειαζεσαι γκομενα που να πληρωνει τα ποτα και να γαμιεται με ολους.Άμα έχεις καμία φίλη πας σε κλαμπ ανταλλαγής συντρόφον και μπορεί να περάσεις καλητερα απλά ένα στο εν λόγω υδρημα πρέπει να ξοδέψεις πολλά ευρώ να περάσεις καλά
Μπα αν είσαι εσύ άνετος οικονομικά πληρωνης εσύ τα ποτά και η γκόμενα γαμιετε γιατί όλα τα μουνια γαμιουνται δεν υπάρχει γυναίκα που να μην έχει κάνει παρτουζα κάποτε οπότε είναι επιλογή σουΤυπε καλη ιδεα, απλα χρειαζεσαι γκομενα που να πληρωνει τα ποτα και να γαμιεται με ολους.
Και τότε γιατί δε σταματάς να γράφεις εδώ μέσα και μας ζαλίζεις;;Εγώ προσωπικά έχω να πάω κάτι μήνες γιατί βρήκα αλλιώς να περνάω ευχαριστα
Πρέπει να πέρασες καλά αλλά ψωλή σαν την δική μου συγουρα δεν θα βρήκες21.15 περίπου θα πάω.. οποίος θέλει έρχεται
Ζευγάρι δηλαδή αν ναι πάμε για καφεδάκι καλητεραθέλει κανείς να πάμε παρέα σήμερα;
Τώρα κάτι γεροντια μπαρμπαδες γυρίζουν ευτυχώς έχει ζέστη το υδρημα μαλλων για αυτό έρχονταιΕίναι κανεις μέσα ;