la_kolan
Μέλος
- Εγγρ.
- 9 Μαΐ 2018
- Like
- 132
- Πόντοι
- 1
Να πηγαίνεις εκεί τότε εσύ αφού είσαι φτωχός και άσε εμάς να πληρώνουμε. Αμβιβάλλω αν έχεις πατήσει στο Αdult τα τελευταία χρόνια.Είναι δωρεάν φίλε μου
Να πηγαίνεις εκεί τότε εσύ αφού είσαι φτωχός και άσε εμάς να πληρώνουμε. Αμβιβάλλω αν έχεις πατήσει στο Αdult τα τελευταία χρόνια.Είναι δωρεάν φίλε μου
Είμαι πολύ φτωχός για αυτό δεν πατάω καλητερα να δώσω τα λίγα χρήματα που διαθέτω σε ένα μπουρδελακι της γειτονιάς τουλάχιστον θα πιάσουν τόποΝα πηγαίνεις εκεί τότε εσύ αφού είσαι φτωχός και άσε εμάς να πληρώνουμε. Αμβιβάλλω αν έχεις πατήσει στο Αdult τα τελευταία χρόνια.
Τελικά πήγατε?να κατεβούμε λετε;
Μόνο που και μόνο που απαντάς δείχνεις συνεχώς ποσό το γούσταρεις αλλά δεν θα στο δώσω ποτέ και όχι γιατί είναι ακριβό αλλά γιατί με ενδιαφέρουν οι άνθρωποι με ποιότητα και όχι τα μοσχάρια και οι υποτακτικοι που ψάχνετε εσείς ανθρώπους χωρίς γνώμη διθενεσύ πάλι με το παπαρι σου θα μεινεις
Γενικα τρεχουν τα σαλια σε στριγκαρες οπως πχ αυτες που δεν ξερουν το Ζαππειο. Οι μπαλονοβυζοι ειναι σπανιοιΑνθρώπους χωρίς γνώμη και άποψη διθεν και υποτακτικούς γούσταρει και ο υπεύθυνος τού ενλογω υδρηματος και έχει βρει μαλακές πολλούς που μολις δουν καμία στριγκαρα με μπαλονοβυζους τους τρέχουν τα σάλια τέτοιοι είσαστε
Πολυ καλό αυτό και να χύνω πάνω στα ψηλοτάκουναΜου αρέσει να μου γλύφουν τα δαχτυλά και να έχω υπηρέτες. Ν κάνουν αυτό που λέω εγω
Μόνο γλύφεις. Εγώ χυνωΠολυ καλό αυτό και να χύνω πάνω στα ψηλοτάκουνα
Ναι και εγώ πολυΜόνο γλύφεις. Εγώ χυνω
Ποτε θα εισαι εκεί;Μου αρέσει να μου γλύφουν τα δαχτυλά και να έχω υπηρέτες. Ν κάνουν αυτό που λέω εγω
Γούστα που στο εν λόγω υδρημα θα τα έχετε και θα περνάτε πάντα καλάΝαι και εγώ πολυ
Πρέπει να γίνεις συνδρομητής στο υδρημα και υπάρχει ελπίδα να περάσεις καλάΚαλησπέρα σε όλους. Ποιες μέρες συνήθως παίζουν ζευγάρια?
Πιστεύω 1 στις 10 δηλαδή αν πας 10 φορές τη μια θα δεις ζευγάρι αν θα παίξεις κιόλας πέφτουν οι πιθανότητεςΠρέπει να γίνεις συνδρομητής στο υδρημα και υπάρχει ελπίδα να περάσεις καλά
Συνηθως τις μερες που πηγαινει ο fatseas.........xaxaxaxaxΚαλησπέρα σε όλους. Ποιες μέρες συνήθως παίζουν ζευγάρια?
Δηλαδή σου δίνει την πιθανότητα να δώσεις στο σύνολο 100 ευρω σε είσοδους για να βρεις ζευγάρι και να γαμησεις αν σου τύχει φίλε είσαι 100% ναυάγιο συγγνώμη που στο λέωΠιστεύω 1 στις 10 δηλαδή αν πας 10 φορές τη μια θα δεις ζευγάρι αν θα παίξεις κιόλας πέφτουν οι πιθανότητες