Σε σχέση με άλλα μαγαζιά κάτι μαζεύειάλλη φορά!!!Καλή συνέχεια σε ολους
You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Τσοντοσινεμά 8 Downtown
- Μέλος που άνοιξε το νήμα vrettos
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 15K
- Εμφανίσεις 3M
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 27 άτομα (6 μέλη και 21 επισκέπτες)
John Fatseas
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 8 Αυγ 2018
- Κριτικές
- 11
- Like
- 5.033
- Πόντοι
- 746
Μαζεύει άτομα με ειδικές ικανότητες κοινος ανωμαλίαΣε σχέση με άλλα μαγαζιά κάτι μαζεύει
pablo michel
Μέλος
- Εγγρ.
- 22 Ιαν 2021
- Like
- 470
- Πόντοι
- 21
θυμαστε το STAR στην ομονοια ποσο κοσμο μαζευε?
Ασχετο αλλα ετσι μου ηρθε τωρα.
John Fatseas
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 8 Αυγ 2018
- Κριτικές
- 11
- Like
- 5.033
- Πόντοι
- 746
Κάποτε φίλε είχε φέρει και τον Κώστα Γκουσγκούνη σήμερα κανένα ίδρυμα δεν έχει φέρει ούτε την σιρινα η μια ομάδα να κάνει live sex show και πάμε εμείς η Έλληνες η μαλακές Και σκαμε ένα σκασμό ευρώ μπας μπορεί να έρθει γυναίκα και άμα κάνει κέφι να ρίξουμε κανένα χύσιμοθυμαστε το STAR στην ομονοια ποσο κοσμο μαζευε?
John Fatseas
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 8 Αυγ 2018
- Κριτικές
- 11
- Like
- 5.033
- Πόντοι
- 746
Εγώ ρίχνω μαύρο σε όλα τα ιδρύματα εκτός και αν μας σκευτουν και διοργανώσουν κάτι να σκευτουν τον πελάτη που διαθέτει τα 8,5 η τα 9 ευρώ ντροπή παίδες
pablo michel
Μέλος
- Εγγρ.
- 22 Ιαν 2021
- Like
- 470
- Πόντοι
- 21
καποτε ο κοσμος ειχε κεφι, μην ξεχνας τι εχουμε περασει τα τελευταια χρονια, και μετα τη γαμοκριση, εσκασε και η κορονα, ποσος κοσμος εχει ξενερωσει. 10ευρω δεν ξαναπληρωνω παντως. 5 ευρω ειναι μια λογικη τιμη.
John Fatseas
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 8 Αυγ 2018
- Κριτικές
- 11
- Like
- 5.033
- Πόντοι
- 746
Στην εποχή φίλε μου που το μεροκάματο είναι 23 ευρω την ημέρα και τα 5 ευρώ πολιτελεια είναι έστω να υπάρχει τίποτα σχετικό να περάσεις καλά άσχετα ότι θα ρισκάρεις να σε κάνουν στρατάρχη άμα πας και βγεις θετικός στον covidκαποτε ο κοσμος ειχε κεφι, μην ξεχνας τι εχουμε περασει τα τελευταια χρονια, και μετα τη γαμοκριση, εσκασε και η κορονα, ποσος κοσμος εχει ξενερωσει. 10ευρω δεν ξαναπληρωνω παντως. 5 ευρω ειναι μια λογικη τιμη.
John Fatseas
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 8 Αυγ 2018
- Κριτικές
- 11
- Like
- 5.033
- Πόντοι
- 746
Έχουν καντατηση τα σχόλια εδώ μέσα σαν τα ζευγάρια που πάνε αερα και που και αν υπάρχει κανένας μέσα φαντάσου τι νόημα έχει το θρεντ να γράφω μόνο εγω
captain 69
Μέγας
- Εγγρ.
- 24 Αυγ 2015
- Like
- 11.774
- Πόντοι
- 3.506
Εσύ γιατί γράφεις τότε; Μόνος σου να τα λες, μόνος σου να τ΄ακούς;Έχουν καντατηση τα σχόλια εδώ μέσα σαν τα ζευγάρια που πάνε αερα και που και αν υπάρχει κανένας μέσα φαντάσου τι νόημα έχει το θρεντ να γράφω μόνο εγω
John Fatseas
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 8 Αυγ 2018
- Κριτικές
- 11
- Like
- 5.033
- Πόντοι
- 746
Τότε πρέπει να παρακουλουθώ και όχι να γράφω αλλά πάω βλέπω και γράφω και εγώ ο φτωχόςΕσύ γιατί γράφεις τότε; Μόνος σου να τα λες, μόνος σου να τ΄ακούς;
pablo michel
Μέλος
- Εγγρ.
- 22 Ιαν 2021
- Like
- 470
- Πόντοι
- 21
ειδες που λεω εχει ξενερωσει ο κοσμος?
Ουτε καν σχολια δεν εχει κεφι να κανει.
Ουτε καν σχολια δεν εχει κεφι να κανει.
John Fatseas
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 8 Αυγ 2018
- Κριτικές
- 11
- Like
- 5.033
- Πόντοι
- 746
Αν έχεις τέτοια πατούρα σε κερνάω ένα γύρο οπου θεςκαλημερα και απο εμενα
John Fatseas
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 8 Αυγ 2018
- Κριτικές
- 11
- Like
- 5.033
- Πόντοι
- 746
Εντάξει αν δεν θες γύρω σε κερνάω ένα σουβλάκιΑν έχεις τέτοια πατούρα σε κερνάω ένα γύρο οπου θες
John Fatseas
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 8 Αυγ 2018
- Κριτικές
- 11
- Like
- 5.033
- Πόντοι
- 746
Περιμένω να έρθει 1:3 ο γαύρος και μετά θα έρθω με την Τζούλια Αλεξανδράτου στο σινεμά
montiliani
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 30 Απρ 2008
- Like
- 6.946
- Πόντοι
- 1.056
Καλησπερα Φατσεα.......το Ελιτ στην Πειραιως ειχε φερει την δεκαετια του 80 τον Τιτανα Γκουσκουνη....φοραγανε κολαν και κανανε οτι πηδαγανε.....τον σινεμα τον ειχε ο Τσοντας......πηγανε να παιξουνε και φιλοι.....πορνοσταρ και καλα....Κάποτε φίλε είχε φέρει και τον Κώστα Γκουσγκούνη σήμερα κανένα ίδρυμα δεν έχει φέρει ούτε την σιρινα η μια ομάδα να κάνει live sex show και πάμε εμείς η Έλληνες η μαλακές Και σκαμε ένα σκασμό ευρώ μπας μπορεί να έρθει γυναίκα και άμα κάνει κέφι να ρίξουμε κανένα χύσιμο
montiliani
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 30 Απρ 2008
- Like
- 6.946
- Πόντοι
- 1.056
στην εποχη μου υπηρχαν οι εξης......
Λαου
Κεραμεικος
Αλασκα
Αριων...σκληρος σινεμας....για την εποχη του....τιγκα στις αδελφες και στους Κωλομπαραδες...
Στην Ομονοια...κατι παρακμιακοι που δεν θυμαμαι ονομα
Σταρ....γαματος....
Αφερωφ....Καλτ.....
Λαου
Κεραμεικος
Αλασκα
Αριων...σκληρος σινεμας....για την εποχη του....τιγκα στις αδελφες και στους Κωλομπαραδες...
Στην Ομονοια...κατι παρακμιακοι που δεν θυμαμαι ονομα
Σταρ....γαματος....
Αφερωφ....Καλτ.....
GnostosAgnostos
Νέο Μέλος
- Εγγρ.
- 5 Νοε 2021
- Like
- 2
- Πόντοι
- 0
Καλησπέρα στο φόρουμ είμαι πρωταρης καθαρά ενεργητικός με κιλακια 23χρ. Θα ήθελα να πάω σε κάποιο σινεμά και να βρω κάποιο κροςακι εμφανίσιμο. Καμία πρόταση ;
Παρόμοια θέματα
- Απαντήσεις
- 874
- Εμφανίσεις
- 36K
- Απαντήσεις
- 242
- Εμφανίσεις
- 58K
- Απαντήσεις
- 102
- Εμφανίσεις