John Fatseas
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 8 Αυγ 2018
- Κριτικές
- 11
- Like
- 5.033
- Πόντοι
- 746
Δώστε χερετισματα και ευχές στον πιλότο
Τι να πεις τυπε πιο πριν?"Τι φαγητο εφαγες σημερα" ή "πινεις τον καφε σου μετριο?" Καλυτερα να ρωτησειςΈτσι γίνεται η φάση εκεί; Πας και το βγάζεις έξω; Δεν μιλάς πιο πριν κλπ κλπ;
Ααααα μπράβο σιγά μήν κάνουμε ερωτήσεις σε σχολείο είμαστε εδώ πάμε και πληρονουμε λευτα για να μπούμεΤι να πεις τυπε πιο πριν?"Τι φαγητο εφαγες σημερα" ή "πινεις τον καφε σου μετριο?" Καλυτερα να ρωτησεις
"το γυαλιζεις το πομολο?
Ειναι καθαρα θεμα τυχης. Εγω οσα ζευγαρια εχω πετυχει απο τοτε που ανοιξε μετα την καραντινα ηταν Κυριακη μεταξυ 6 και 11 το βραδυ. Αλλες φορες γινοταν παιχνιδι αλλες τιποτα.Καλη Χρονια σε ολους. Υπαρχει περισοτερη κινητικοτητα απο ζευγαρια - γυναικες, απ' οτι παλαιοτερα?
Τουλαχιστον να αξιζει το 10-15 ευρω.
Επειδή είχαμε ξαναβρεθεί παλιότερα εκεί μέσα , μας ακολουθούσαν όλοι σαν τα κοράκια και τελικά φύγαμε από το σινεμά χωρίς να κάνουμε κάτι.να πατε και να περασετε καλα, οποιος ειναι βρωμιαρης η ενοχλητικος, στο χερι σας ειναι να τον κενετε περα.
μπορειτε πολυ ευκολα να βρειτε μεσω του site εδω ατομα, να αλλαξετε φωτο κτλ, και μετα να πατε ολοι μαζι!!! ετσι ωστε να μην εχετε τετοιο προβλημα.Σκεφτόμαστε να πάμε απόψε νωρίς το βράδυ μια επίσκεψη. Πώς μπορούμε να αποφύγουμε όμως τους βρωμιάρηδες εκεί μέσα και να παίξουμε επιλεκτικά με άτομα που θα θέλει η κοπέλα?
Εσεις επιλεγετε αν θα κανετε κατι και με ποιους. Αυτο ειναι κανονας. Και σε οποιον αρεσει.Επειδή είχαμε ξαναβρεθεί παλιότερα εκεί μέσα , μας ακολουθούσαν όλοι σαν τα κοράκια και τελικά φύγαμε από το σινεμά χωρίς να κάνουμε κάτι.
παντα ετσι γινεται με τα ζευγαρια. θα κατσετε καπου θα κοψετε κινηση , θα κανετε καμια δυο βολτες και οποιον γουσταρετε πατε σε δωματιο ωστε να μη σας ενοχλουν οι υπολοιποι που δεν θελετε. γιατι οσο ειστε σε εξωτερικο χωρο καλως η κακως ολοι θα ειναι τριγυρω σας.Επειδή είχαμε ξαναβρεθεί παλιότερα εκεί μέσα , μας ακολουθούσαν όλοι σαν τα κοράκια και τελικά φύγαμε από το σινεμά χωρίς να κάνουμε κάτι.
Καλησπερα πηγατε χθες;Επειδή είχαμε ξαναβρεθεί παλιότερα εκεί μέσα , μας ακολουθούσαν όλοι σαν τα κοράκια και τελικά φύγαμε από το σινεμά χωρίς να κάνουμε κάτι.
ισχυει! καποιοι γραφουν οτι ειναι μεσα ή οτι πηγαν την προηγουμενη μέρα ενω ουτε απ εξω δεν εχουν περασει. δεν ξερω γιατι γινεται αυτο, μαλλον τους φτιαχνειεπισκεψη σημερα 15,30 μεσημερι, απιστευτο 2 ατομα ειχε, εχασα 12 ευρω. Ο κοσμος προτιμαει video show. Kαθε φορα που το επισκεπτομαι εχει πανω απο 12-15 ατομα.
Καποιοι γραφουν διαφορα ψεματακια παντως για το πρωην ΑΤ
λεω να παω αυριο που ειναι αργια, λογικα θα εχει κοσμο. α δεν εχει θα παω προς video showΚαλησπέρα στην όμορφη παρέα.Δεν ξέρω τι παίζει τώρα με τα νέα μέτρα και πως μπαίνεις μέσα.Σκεφτομουν να πάω σήμερα.Υπαρχει κανένας που ψήνεται????Ψάχνω εδώ και καιρο να κάτσει φάση να πιπωσω δύο τρία άτομα μαζί αλλά δεν κάθεται.Οποιος θέλει κανονίζουμε και εδώ δημόσια αλλά μπορεί να μου στείλει και πριβέ.