John Fatseas
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 8 Αυγ 2018
- Κριτικές
- 11
- Like
- 5.033
- Πόντοι
- 746
Τράβα εσύ μέχρι της 02:00 το ξημέρωμα να περάσεις καλά με τους μερακλήδεςΣήμερα θα είναι ανοιχτό? Θα πάει κανείς?
Τράβα εσύ μέχρι της 02:00 το ξημέρωμα να περάσεις καλά με τους μερακλήδεςΣήμερα θα είναι ανοιχτό? Θα πάει κανείς?
Έκλεισετι ώρα κλεινει
Ναι έκλεισε και επειδή δεν εισουν εκεί έχασεςΈκλεισε
Δεν καθησες διπλα τους να πετάξεις το παλαμάρι έξω θα στο περνάν στο στόμα και η δυοΣημερινη επισκεψη κατα τις 8.30. Καμια 10-15 αρια ατομα ολοι ανδρες. Μετα απο λιγο μπηκε ζευγαρι γυναικων. Απο μακρια καναν μπαμ οτι ειναι λεσβιες. Η μια ευσωμη και η αλλη κοπελιτσα 20-25 αδυνατη. Καθησαν στην κυρια αιθουσα και εβλεπαν την ταινια. Καποια στιγμη κατεβηκαν στο υπογειο. Ανεβηκαν παλι πανω και συνεχισαν να βλεπουν την ταινια που επαιζε. Οσο καθησα, εφυγα κατα τις 10, δεν εκαναν τιποτα.
Έτσι γίνεται η φάση εκεί; Πας και το βγάζεις έξω; Δεν μιλάς πιο πριν κλπ κλπ;Δεν καθησες διπλα τους να πετάξεις το παλαμάρι έξω θα στο περνάν στο στόμα και η δυο
Χαχα σε τσονταδικο πας όχι σε εκκλησία χαλαρωσεΈτσι γίνεται η φάση εκεί; Πας και το βγάζεις έξω; Δεν μιλάς πιο πριν κλπ κλπ;
Δεν έχω πάει με ψήνει η φάση θα πάω κάποια στιγμή για αυτό ρωτάω εσένα που βλέπω ότι είσαι εξπερτ!!Χαχα σε τσονταδικο πας όχι σε εκκλησία χαλαρωσε
Εγώ έχω γίνει πολύ άγριος πάω και τον πετάω έξω και τον βαράω και άμα γουστάρουν τους ψεκάζωΔεν έχω πάει με ψήνει η φάση θα πάω κάποια στιγμή για αυτό ρωτάω εσένα που βλέπω ότι είσαι εξπερτ!!
Ωχ να ξέρω να μην σε πετύχω! ΧαχαΕγώ έχω γίνει πολύ άγριος πάω και τον πετάω έξω και τον βαράω και άμα γουστάρουν τους ψεκάζω
Παλιά ναι και με πέταξαν οξω τώρα επειδή ξανά μπενω είμαι ποίο προσεκτικός γιατί πάω κρυφά τώρα που έχουμε καμουφλάζ την μάσκα προσώπου επίσημοςΩχ να ξέρω να μην σε πετύχω! Χαχα
Κανένα ζευγάρι τώρα δεν πέτυχενεις; Πάλια ανέβαζες και φωτο