John Fatseas
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 8 Αυγ 2018
- Κριτικές
- 11
- Like
- 5.033
- Πόντοι
- 746
Έχω πάρει ένα κουβά 20 κιλά χρώμα θα πάω και θα των πετάξω από έξω δωράκι για τα Χριστούγεννα με τους απλητους που πηγενουν εκεί μέσα
Γεια σου εγώ είμαι 23 χρόνων και δεν έχω πάει ακόμα.. αν θες πάμε μαζί καμιά μέραΚαλησπέρααα. Ποια μέρα θεωρείται η καλύτερη για να πας στο at; επίσης να υπάρχουν κ άτομα κοντά στην ηλικία μου.
Δεν παίζεσαι JohnΈχω πάρει ένα κουβά 20 κιλά χρώμα θα πάω και θα των πετάξω από έξω δωράκι για τα Χριστούγεννα με τους απλητους που πηγενουν εκεί μέσα
Έτοιμο τον έχω τον κουβά θα τον ρίξω όταν θα είναι κλειστόΔεν παίζεσαι John
εισαι σε λαθος σελιδα. η γηπεδικη παραγκα ειναι αλλου10 ευρώ είναι ναι αλλά χωρίς πρόσβαση σε όλο το μαγαζί εγώ προτιμώ να πάω να δω τον γαύρο με τον Άρη παρά να δίνω τα λεφτά μου αερα
Στο γήπεδο έχει 15 ευρώ το εισιτήριοεισαι σε λαθος σελιδα. η γηπεδικη παραγκα ειναι αλλου
Τυπε τι χρωμα ψωνισες, για να καταλαβουμε αν εισαι εσυ??Έχω πάρει ένα κουβά 20 κιλά χρώμα θα πάω και θα των πετάξω από έξω δωράκι για τα Χριστούγεννα με τους απλητους που πηγενουν εκεί μέσα
Κίτρινο χρώμα αν και λέω να περάσω όταν είναι ανοιχτό να πετάξω ένα κουβά νευτηΤυπε τι χρωμα ψωνισες, για να καταλαβουμε αν εισαι ε φωφσυ??
Εκεί μέσα που γίνονται το κορονοπαρτι και κορονοπαρτουζες λες να τα ξεχάσουνΜακαρι να ξεχασουν τα σινεμα
Τώρα με τα μέτρα να δεις που δεν θα ξανά πατήσει κανείςερήμωσε πλέον....ειδικά μεσημεριανές ώρες δεν υπάρχει ψυχή...