ggg777
Μέλος
- Εγγρ.
- 29 Μαΐ 2008
- Κριτικές
- 2
- Like
- 298
- Πόντοι
- 26
Οργάνωσε τοΓουστάρω πολύ να βρω καμιά φθηνή πουτάνα να φέρω στο AT να γίνει φασάρα. Παίζει να βρούμε καμία με όρεξη;
Οργάνωσε τοΓουστάρω πολύ να βρω καμιά φθηνή πουτάνα να φέρω στο AT να γίνει φασάρα. Παίζει να βρούμε καμία με όρεξη;
Καλά θα περάσεις έχει μερακλήδες πολους ο πιλότος θα πρέπει να κάνει υπομονή γιατί ήρθε περίοδο στην φίλη μου αν βρεθούμε θα πάρουμε τον πιλότο στο ξενοδοχείο παρέα μας αν θέλειΕιμαι αγοριτσακι 28χρονο απο επαρχια και την επομενη Παρασκευή θα ειμαι Αθηνα,λεω να επισκεφτω το Σινε το βραδακι,μαζευει κοσμο για φαση αυτες τις μερες?φοραω φορεματακι ψηλοτακουνα πεδιλα και μου αρεσει παρτουζωμα γενικα..
εισαι ατριχη η οπως ο αλλος που φορουσε ζαρτιερα με την γουρουνοτριχα καγκελο?Ειμαι αγοριτσακι 28χρονο απο επαρχια και την επομενη Παρασκευή θα ειμαι Αθηνα,λεω να επισκεφτω το Σινε το βραδακι,μαζευει κοσμο για φαση αυτες τις μερες?φοραω φορεματακι ψηλοτακουνα πεδιλα και μου αρεσει παρτουζωμα γενικα..
Με αφρο αποτριχωσης,και κρεμα ενυδατωσης.εισαι ατριχη η οπως ο αλλος που φορουσε ζαρτιερα με την γουρουνοτριχα καγκελο?
Θα σε εμβολιάσουνε καλά τύπισσα.Με αφρο αποτριχωσης,και κρεμα ενυδατωσης.
Θα σε εμβολιάσουνε καλά τύπισσα.
Αυτο ειναι το ζητουμενο,να μην μπορω να κατσω την επομενη μερα.Αλλα χλωμο το βλεπω..Θα σε εμβολιάσουνε καλά τύπισσα.
Όχι πάρα πολλοί καμιά 5 άτομα πρέπει να ήτανΠόσοι την γαμησαν τη κυρία .. ;
Ίσως να ζήτησαν παρουσία του. Το οποίο δεν φαίνεται και άσχημη ιδέαΧθες Παρασκευή από τις 10:15 το βράδυ πού πήγα στο ΑΤ μέχρι και τις 2:45 που έφυγα εσκασαν 4 ζευγάρια για πρώτη φορά το είδα αυτό μπαίνοντας βρήκα μία τύπισσα σε μία καμπίνα στον πάνω όροφο η ίδια έφυγε και πήγε κάτω στο υπόγειο όπου ήταν ένας άντρας και από ότι άκουσα ήταν ο άντρας της μεσα σε ενα δωματιακι κληδωθηκε μεσα και μετα ανοιξε τσιπούκωσε έναν και μετά ξανακλειδωθηκε ντύθηκε και έφυγε το δεύτερο ζευγάρι ήταν ένας τυπάς με μία ξανθιά σγουρομάλλα κοντούλα όπου αφού κάνανε μία μικρή βόλτα στην σάλα και πήγανε πάνω σε μία καμπίνα και ο τύπος την ξέσκισε και από ότι άκουγα ξεμπουκώσε και ένα άλλον από την δίπλα καμπίνα μετά βγήκαν έκατσαν λίγο στην σάλα και μετά ξανά μπήκαν σε καμπίνα οπου ο τύπος αφού τη γάμησε έβαζε και άλλους μέσα να την γαμήσουν εγώ από την διπλανή καμπίνα τις έδωσα τσιμπούκι ακάποτο και έχυσα στο στόμα της Βγαίνοντας από την καμπίνα πάω να φύγω κατά τις 12:30 και βλέπω και άλλο ζευγάρι μία μελαχρινή με δύο άντρες όπου αφού κάνανεε μία βόλτα πήγαν στο υπόγειο και μετά στον δεύτερο όροφο όπου παίξαν μεταξύ τους η γυναίκα ήταν αλλοδαπή μαλλον απο ανατολικο μπλοκ με στητο στηθος μαλλον συλικονη μιλούσε σπαστά ελληνικά και αυτό για μένα ήταν και ύποπτο διότι την έπαιζε μόνο ο πιτσιρικάς που ήταν μαζί της ο άλλος που ηταν πιο μεγαλος αλλα και σε ογκο απλά τη χάιδευε μαλλον ηταν ο νταβας και ο πιτσιρικος ηταν αυτος που πληρωσε μαζί τους δεν έπαιξε κανένας άλλος μετά κάτσανε στην κεντρική αίθουσα οπου τσιμπουκωσε παλι τον πιτσιρικα και αποχώρησαν Ωστόσο ήταν 2:30 η ώρα οπότε έσκασε και άλλο ζευγάρι δυο πιτσιρικια όπου αφού έκατσε λίγο στην σάλα ανέβηκαν στο πάνω μικρό σινεμά και έπαιξε εκεί εγώ έφυγα μετά από κει εδώ θέλω να πω κάτι στο τρίτο και στο τέταρτο ζευγάρι υπήρχε κάποιος από το κατάστημα έκανε τον χωροφύλακα δεν άφηνε να πλησιάσουν τα δύο τελευταία ζευγάρια λέγοντας ότι πάνε όλοι σαν μπουλούκι και κάνουν τα ζευγάρια να φεύγουν. Μάλιστα σε έναν συναγωνιστή του είπε ότι είναι πολύ επιθετικός και ότι κάνει πηγαδάκια επειδη μηλαγε με δυο αλλους εκει και εγω ημουν διπλα του και ακουσα την παρατιρηση που του εκανε και διάφορα άλλα. Εγώ σκεφτόμουνα να πω σε ένα ζευγάρι που ξέρω που η κυρία είναι πολύ πάρτουζιάρα και πολυ γνωστη και εδω μεσα να μην πάει εκεί αλλά πάει αλλού Όσο θα υπάρχει αυτός ο τύπος που κάνει τον χωροφύλακα
Ελα ρε φίλε πολύ τυχεροί όσοι ζήσαν φάση χτες δλδ.Χθες Παρασκευή από τις 10:15 το βράδυ πού πήγα στο ΑΤ μέχρι και τις 2:45 που έφυγα εσκασαν 4 ζευγάρια για πρώτη φορά το είδα αυτό μπαίνοντας βρήκα μία τύπισσα σε μία καμπίνα στον πάνω όροφο η ίδια έφυγε και πήγε κάτω στο υπόγειο όπου ήταν ένας άντρας και από ότι άκουσα ήταν ο άντρας της μεσα σε ενα δωματιακι κληδωθηκε μεσα και μετα ανοιξε τσιπούκωσε έναν και μετά ξανακλειδωθηκε ντύθηκε και έφυγε το δεύτερο ζευγάρι ήταν ένας τυπάς με μία ξανθιά σγουρομάλλα κοντούλα όπου αφού κάνανε μία μικρή βόλτα στην σάλα και πήγανε πάνω σε μία καμπίνα και ο τύπος την ξέσκισε και από ότι άκουγα ξεμπουκώσε και ένα άλλον από την δίπλα καμπίνα μετά βγήκαν έκατσαν λίγο στην σάλα και μετά ξανά μπήκαν σε καμπίνα οπου ο τύπος αφού τη γάμησε έβαζε και άλλους μέσα να την γαμήσουν εγώ από την διπλανή καμπίνα τις έδωσα τσιμπούκι ακάποτο και έχυσα στο στόμα της Βγαίνοντας από την καμπίνα πάω να φύγω κατά τις 12:30 και βλέπω και άλλο ζευγάρι μία μελαχρινή με δύο άντρες όπου αφού κάνανεε μία βόλτα πήγαν στο υπόγειο και μετά στον δεύτερο όροφο όπου παίξαν μεταξύ τους η γυναίκα ήταν αλλοδαπή μαλλον απο ανατολικο μπλοκ με στητο στηθος μαλλον συλικονη μιλούσε σπαστά ελληνικά και αυτό για μένα ήταν και ύποπτο διότι την έπαιζε μόνο ο πιτσιρικάς που ήταν μαζί της ο άλλος που ηταν πιο μεγαλος αλλα και σε ογκο απλά τη χάιδευε μαλλον ηταν ο νταβας και ο πιτσιρικος ηταν αυτος που πληρωσε μαζί τους δεν έπαιξε κανένας άλλος μετά κάτσανε στην κεντρική αίθουσα οπου τσιμπουκωσε παλι τον πιτσιρικα και αποχώρησαν Ωστόσο ήταν 2:30 η ώρα οπότε έσκασε και άλλο ζευγάρι δυο πιτσιρικια όπου αφού έκατσε λίγο στην σάλα ανέβηκαν στο πάνω μικρό σινεμά και έπαιξε εκεί εγώ έφυγα μετά από κει εδώ θέλω να πω κάτι στο τρίτο και στο τέταρτο ζευγάρι υπήρχε κάποιος από το κατάστημα έκανε τον χωροφύλακα δεν άφηνε να πλησιάσουν τα δύο τελευταία ζευγάρια λέγοντας ότι πάνε όλοι σαν μπουλούκι και κάνουν τα ζευγάρια να φεύγουν. Μάλιστα σε έναν συναγωνιστή του είπε ότι είναι πολύ επιθετικός και ότι κάνει πηγαδάκια επειδη μηλαγε με δυο αλλους εκει και εγω ημουν διπλα του και ακουσα την παρατιρηση που του εκανε και διάφορα άλλα. Εγώ σκεφτόμουνα να πω σε ένα ζευγάρι που ξέρω που η κυρία είναι πολύ πάρτουζιάρα και πολυ γνωστη και εδω μεσα να μην πάει εκεί αλλά πάει αλλού Όσο θα υπάρχει αυτός ο τύπος που κάνει τον χωροφύλακα
κριμα που ολες οι φασεις γινονται αργα και ειναι δυσκολο για εμας τους παντρεμενουςΕλα ρε φίλε πολύ τυχεροί όσοι ζήσαν φάση χτες δλδ.
Καλά δεν είστε μόνο οι παντρεμένοι αλλά και για εμάς που δεν έχουμε μεταφορικό.κριμα που ολες οι φασεις γινονται αργα και ειναι δυσκολο για εμας τους παντρεμενους
σωστα, καλο ειναι να πηγαινουν και καθημερινες νωριςΚαλά δεν είστε μόνο οι παντρεμένοι αλλά και για εμάς που δεν έχουμε μεταφορικό.
Ναι αλλα αν καποιο ζευγαρι θελησει και κανα δυο ατομα ειτε για μπαλαντερ ειτε για παρτουζα επειδη δεν αφηνε ο τυπος να πλησιασουνδεν θα γινοταν κατι και το ζευγαρι θα εμενε μονο τουΊσως να ζήτησαν παρουσία του. Το οποίο δεν φαίνεται και άσχημη ιδέα
Σε ενδιαφερει σπεσιαλ καθαρισμα μετα το χυσιμο;Καλησπέρα! Σκέφτομαι να πάω σήμερα. Θα ήθελα να ρωτήσω μπορώ να είμαι γυμνό ή έστω με αυτά τα ρούχα και να με κάνουν βόλτα με λουράκι σε όλο το χώρο;
εννοείται!Σε ενδιαφερει σπεσιαλ καθαρισμα μετα το χυσιμο;