Νέα

Τσοντοσινεμά 8 Downtown

• Μέλος που άνοιξε το νήμα vrettos
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 15K
  • Εμφανίσεις 3M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 39 άτομα (11 μέλη και 28 επισκέπτες)

kostakis27

Ανώτερος
Εγγρ.
22 Ιουλ 2009
Κριτικές
127
Like
8.232
Πόντοι
7.885
Ναι αλλα αν καποιο ζευγαρι θελησει και κανα δυο ατομα ειτε για μπαλαντερ ειτε για παρτουζα επειδη δεν αφηνε ο τυπος να πλησιασουνδεν θα γινοταν κατι και το ζευγαρι θα εμενε μονο του
Μυστη μηπως ο χωροφυλακας ηταν ενας ψηλος γκριζομαλλης με αλβανοφατσα??

nkir

Μέλος
Εγγρ.
31 Δεκ 2012
Like
14
Πόντοι
0
Είχε κάνα ζευγάρι σήμερα?

Nemo 37

Μέγας
Εγγρ.
17 Αυγ 2021
Like
30.225
Πόντοι
4.656
Αχ ρε παιδιά. Τί ωραία που σας βρήκα και γνωρίζετε τόσα για τους όλους τους χώρους!

Άσχετο, αλλά γιατί δεν μπορώ να στείλω προσωπικό μήνυμα ή να κάνω Like; Λόγω του καινούργου λογαριασμού μου;
Επειδή έχεις νέο λογαριασμό στέλνε μυνήματα σε θρεντ που σε ενδιαφέρουν και από (αν θυμάμαι καλά)5 μυνήματα που έχεις στείλει σε θρεντ ωπος αυτό,θα μπορείς να στέλνεις μυνήματα και πριβέ.Γενικα να μπαίνεις σε θρεντ με διάφορα θέματα για να έχεις συχνά νέα.Αυτά.

difi1

Μέλος
Εγγρ.
25 Οκτ 2021
Like
8
Πόντοι
0
to at alaxe onoma mou fenete gnwrizei kaneis an exei alaxei kai tipota allo mesa h einai to idio?

Machine97

Νέο Μέλος
Εγγρ.
4 Νοε 2021
Like
0
Πόντοι
0
Ίσως να ζήτησαν παρουσία του. Το οποίο δεν φαίνεται και άσχημη ιδέα
Χθες Παρασκευή από τις 10:15 το βράδυ πού πήγα στο ΑΤ μέχρι και τις 2:45 που έφυγα εσκασαν 4 ζευγάρια για πρώτη φορά το είδα αυτό μπαίνοντας βρήκα μία τύπισσα σε μία καμπίνα στον πάνω όροφο η ίδια έφυγε και πήγε κάτω στο υπόγειο όπου ήταν ένας άντρας και από ότι άκουσα ήταν ο άντρας της μεσα σε ενα δωματιακι κληδωθηκε μεσα και μετα ανοιξε τσιπούκωσε έναν και μετά ξανακλειδωθηκε ντύθηκε και έφυγε το δεύτερο ζευγάρι ήταν ένας τυπάς με μία ξανθιά σγουρομάλλα κοντούλα όπου αφού κάνανε μία μικρή βόλτα στην σάλα και πήγανε πάνω σε μία καμπίνα και ο τύπος την ξέσκισε και από ότι άκουγα ξεμπουκώσε και ένα άλλον από την δίπλα καμπίνα μετά βγήκαν έκατσαν λίγο στην σάλα και μετά ξανά μπήκαν σε καμπίνα οπου ο τύπος αφού τη γάμησε έβαζε και άλλους μέσα να την γαμήσουν εγώ από την διπλανή καμπίνα τις έδωσα τσιμπούκι ακάποτο και έχυσα στο στόμα της Βγαίνοντας από την καμπίνα πάω να φύγω κατά τις 12:30 και βλέπω και άλλο ζευγάρι μία μελαχρινή με δύο άντρες όπου αφού κάνανεε μία βόλτα πήγαν στο υπόγειο και μετά στον δεύτερο όροφο όπου παίξαν μεταξύ τους η γυναίκα ήταν αλλοδαπή μαλλον απο ανατολικο μπλοκ με στητο στηθος μαλλον συλικονη μιλούσε σπαστά ελληνικά και αυτό για μένα ήταν και ύποπτο διότι την έπαιζε μόνο ο πιτσιρικάς που ήταν μαζί της ο άλλος που ηταν πιο μεγαλος αλλα και σε ογκο απλά τη χάιδευε μαλλον ηταν ο νταβας και ο πιτσιρικος ηταν αυτος που πληρωσε μαζί τους δεν έπαιξε κανένας άλλος μετά κάτσανε στην κεντρική αίθουσα οπου τσιμπουκωσε παλι τον πιτσιρικα και αποχώρησαν Ωστόσο ήταν 2:30 η ώρα οπότε έσκασε και άλλο ζευγάρι δυο πιτσιρικια όπου αφού έκατσε λίγο στην σάλα ανέβηκαν στο πάνω μικρό σινεμά και έπαιξε εκεί εγώ έφυγα μετά από κει εδώ θέλω να πω κάτι στο τρίτο και στο τέταρτο ζευγάρι υπήρχε κάποιος από το κατάστημα έκανε τον χωροφύλακα δεν άφηνε να πλησιάσουν τα δύο τελευταία ζευγάρια λέγοντας ότι πάνε όλοι σαν μπουλούκι και κάνουν τα ζευγάρια να φεύγουν. Μάλιστα σε έναν συναγωνιστή του είπε ότι είναι πολύ επιθετικός και ότι κάνει πηγαδάκια επειδη μηλαγε με δυο αλλους εκει και εγω ημουν διπλα του και ακουσα την παρατιρηση που του εκανε και διάφορα άλλα. Εγώ σκεφτόμουνα να πω σε ένα ζευγάρι που ξέρω που η κυρία είναι πολύ πάρτουζιάρα και πολυ γνωστη και εδω μεσα να μην πάει εκεί αλλά πάει αλλού Όσο θα υπάρχει αυτός ο τύπος που κάνει τον χωροφύλακα
?

niksam

Μέλος
Εγγρ.
11 Οκτ 2005
Like
40
Πόντοι
0
τελικά με rapind τεστ μπαινεις μεσα ή οχι ;

teo78

Μέλος
Εγγρ.
6 Ιαν 2010
Κριτικές
4
Like
630
Πόντοι
86
Παίζει κάνα κροσσάκι για σήμερα μετά τις 12?

Vjweb

Μέλος
Εγγρ.
26 Σεπ 2021
Like
18
Πόντοι
0
Μπαίνεις με ραπιντ τεστ από το gov με το barcode, εκτός αν άλλαξε πολιτική. Πολλοί κανονικοι κινηματογράφοι έχουν αλλάξει πολιτική τελευταία και δέχονται μόνο εμβολιασμενους. Ελπίζω να μην συμβεί το ίδιο και με τους τσοντοκινηματογραφους.

zeygos1983

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
4 Μαρ 2016
Like
4.292
Πόντοι
441
Ναι αλλα αν καποιο ζευγαρι θελησει και κανα δυο ατομα ειτε για μπαλαντερ ειτε για παρτουζα επειδη δεν αφηνε ο τυπος να πλησιασουνδεν θα γινοταν κατι και το ζευγαρι θα εμενε μονο του
Λέμε πάντα ότι έχουν ζητήσει την βοήθεια του ή συνδρομή του ή όπως αλλιώς θες πες το

sicasito1

Μέλος
Εγγρ.
5 Νοε 2021
Κριτικές
1
Like
148
Πόντοι
0
Την ερχομενη Παρασκευη βραδυ θα περασω κι απο Adult..ελπιζω να εχει κοσμο ενεργητικο.

Συνημμένα

• 364238096.jpg
    364238096.jpg
    63,5 KB · Εμφανίσεις: 84

kostakis27

Ανώτερος
Εγγρ.
22 Ιουλ 2009
Κριτικές
127
Like
8.232
Πόντοι
7.885
Μυστη λογικα ηταν ο γιωργος ο ψηλος. Γενικα το παιζει χωροφυλακας στις φασεις με ζευγαρια. Ειναι και γνωστος του ιδιοκτητη και ειναι καθε μερα και καθε νυχτα εκει. Εγω δεν εχω προβλημα μαζι του μιας και τα εχουμε βρει καλα, προσπαθει να οργανωσει το παιχνιδι συνηθως γιατι το εχει πελωρια αναγκη.

zeygos1983

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
4 Μαρ 2016
Like
4.292
Πόντοι
441
Μυστη λογικα ηταν ο γιωργος ο ψηλος. Γενικα το παιζει χωροφυλακας στις φασεις με ζευγαρια. Ειναι και γνωστος του ιδιοκτητη και ειναι καθε μερα και καθε νυχτα εκει. Εγω δεν εχω προβλημα μαζι του μιας και τα εχουμε βρει καλα, προσπαθει να οργανωσει το παιχνιδι συνηθως γιατι το εχει πελωρια αναγκη.
Χρέη νταβα ανευ κομίστρου δηλαδή ; με δικιά του πρωτοβουλία;

kutolalakis

Μέλος
Εγγρ.
3 Μαΐ 2006
Like
14
Πόντοι
0
Καλησπέρα! Σκέφτομαι να πάω σήμερα. Θα ήθελα να ρωτήσω μπορώ να είμαι γυμνό ή έστω με αυτά τα ρούχα και να με κάνουν βόλτα με λουράκι σε όλο το χώρο;:smiling-face-with-heart-eyes::smiling-face-with-heart-eyes::smiling-face-with-heart-eyes:
1569233315094.JPEG
2019-08-22 16.20.13.jpg
sex__0033.jpg
sex__0032.jpg
Picture 13.jpg
Στείλε ένα skype , κάτι γιά να μιλήσουμε.Σε prive μήνυμα εννοείται.Πέριμένω

kostakis27

Ανώτερος
Εγγρ.
22 Ιουλ 2009
Κριτικές
127
Like
8.232
Πόντοι
7.885
Χρέη νταβα ανευ κομίστρου δηλαδή ; με δικιά του πρωτοβουλία;
Οχι ακριβως νταβα, σαν υπαλληλος του σινεμα μου μοιαζει περισσοτερο. Λογικα του εχουν αναθεσει τον ρολο μιας κι εχει κονε με τον μαγαζατορα και οσους δουλευουν μεσα. Τελος μου εχει πει ο ιδιος οτι εχει γνωριμιες με αρκετα ζευγαρια που ερχονται στο σινεμα οποτε τους κανει και μια ξεναγηση στον χωρο.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom