John Fatseas
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 8 Αυγ 2018
- Κριτικές
- 11
- Like
- 5.033
- Πόντοι
- 746
Θα βρεις μερακλήδες πολλουςnomizo oti sthn tyxh einai kalytera
Θα βρεις μερακλήδες πολλουςnomizo oti sthn tyxh einai kalytera
Και δεν ντιμενη γυναίκα τη ντρεπεσε Η φωβασε εδώ θα πας εκεί μέσα με τον κάθε ψωριαρη μερακλήΆσχετο αλλά για να κατέβεις στο dungeon πρέπει να περάσεις από το ταμείο; Ρωτάω γιατί θα ήθελα να ντυθώ με γυναικεία και να αφήσω τα άλλα ρούχα μου σε ντουλαπάκι και να επισκεφθώ το dungeon...
Α μόνο ψωριάρηδες έχει; Νόμιζα πάνε και νορμάλ άτομα... Τα ζευγάρια που λένε ότι πάνε; Ψωριάρικα κι αυτά; Ρωτάω δεν ξέρω...Και δεν ντιμενη γυναίκα τη ντρεπεσε Η φωβασε εδώ θα πας εκεί μέσα με τον κάθε ψωριαρη μερακλή
Τί θες εσύ νά βρεις κάνα νορμάλ η κάνα επιστήμονα μερακλήδες και ματακιδες θα βρεις και μουρλους αβ εβερτα μέχρι και ο διοικητής του υδρηματος ψυχακιας είναιΑ μόνο ψωριάρηδες έχει; Νόμιζα πάνε και νορμάλ άτομα... Τα ζευγάρια που λένε ότι πάνε; Ψωριάρικα κι αυτά; Ρωτάω δεν ξέρω...
Θα βρεις μερακλήδες πολλους εκεί ο πιλότος θα σε βοηθήσει πολύ στο σπορ αυτό έχει και μαστερΠαντρεμένος είμαι θέλω να πάω εκεί αλλά γουστάρω να βρω κανά καλό κροςς.... έχει? Η κανά παντρεμένο να βλέπουμε φωτογραφίες τις γυναίκες μας να χυσουμε πολύ...οποίος θέλει περιμένω μύνημα .... παντρεμένο με αληθινές φωτογραφίες η κροσσαρα με ζαρτιερες ψηλοτάκουνα πεδιλα
εισαι εκπαιδευμενο η κατουρησεις ολο το σινεμα?Καλησπέρα! Σκέφτομαι να πάω σήμερα. Θα ήθελα να ρωτήσω μπορώ να είμαι γυμνό ή έστω με αυτά τα ρούχα και να με κάνουν βόλτα με λουράκι σε όλο το χώρο;![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Είμαι εκπαιδευμένο να κατουράω το ταβάνι.εισαι εκπαιδευμενο η κατουρησεις ολο το σινεμα?
Kι εσυ στους ψωριαρηδες ανηκεις;Περιμένω επιβάτες ποιος θα έρθει να τον ρουφιξει
Εγώ κάνω μπάνιο κάθε μέρα δεν είμαι βοθρος σαν μερικούς που τρονε δίπλα σε ντενεκεδες και βοθρουςKι εσυ στους ψωριαρηδες ανηκεις;
Καυλα είσαι ?Την ερχομενη Παρασκευη βραδυ θα περασω κι απο Adult..ελπιζω να εχει κοσμο ενεργητικο.
Πότε και πού;Περιμένω επιβάτες ποιος θα έρθει να τον ρουφιξει
Οπότε θες και όπου θεςΠότε και πού;