You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Τσοντοσινεμά 8 Downtown
- Μέλος που άνοιξε το νήμα vrettos
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 15K
- Εμφανίσεις 3M
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 25 άτομα (3 μέλη και 22 επισκέπτες)
Zeygariathens
Μέλος
- Εγγρ.
- 14 Μαΐ 2021
- Like
- 240
- Πόντοι
- 20
Κανα ζευγάρι υπάρχει εδώ που να έχει πάει ;
Διαγραμμένο μέλος 214586
Μέλος
- Εγγρ.
- 31 Οκτ 2021
- Like
- 292
- Πόντοι
- 20
Πριν κορονοιο εποχη είχαμε πάει 3-4 φορές.. καλά ήταν γαμήσι στο σινεμά στα καναπεδακια η κυρία μου με κάλτσες ζαρτιερες ευχαριστήθηκε γαμήσι και όλοι χυσανε πάνω της στο πρόσωπο όπως της αρέσει.. εννοείται υπήρχαν κι οι ενοχλητικοί οπως πάντα σε αυτά τα μαγαζιά αλλά γενικά καλά περάσαμε.. λογικά μέσα Νοεμβρίου θα ήμαστε Αθήνα οπότε θα περάσουμε
Nemo 37
Μέγας
- Εγγρ.
- 17 Αυγ 2021
- Like
- 30.139
- Πόντοι
- 4.656
Κατά καιρους πάνε ζευγάρια αλλά κατά καιρους και όχι συχνά.Κανα ζευγάρι υπάρχει εδώ που να έχει πάει ;
Zeygariathens
Μέλος
- Εγγρ.
- 14 Μαΐ 2021
- Like
- 240
- Πόντοι
- 20
Πόσοι την γαμησαν τη κυρία .. ;Πριν κορονοιο εποχη είχαμε πάει 3-4 φορές.. καλά ήταν γαμήσι στο σινεμά στα καναπεδακια η κυρία μου με κάλτσες ζαρτιερες ευχαριστήθηκε γαμήσι και όλοι χυσανε πάνω της στο πρόσωπο όπως της αρέσει.. εννοείται υπήρχαν κι οι ενοχλητικοί οπως πάντα σε αυτά τα μαγαζιά αλλά γενικά καλά περάσαμε.. λογικά μέσα Νοεμβρίου θα ήμαστε Αθήνα οπότε θα περάσουμε
Whatever_13
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 5 Μαΐ 2014
- Κριτικές
- 4
- Like
- 2.342
- Πόντοι
- 456
Να μας πληροφορείσετε νωροτερα να ερθουμε και εμεις!!!Πριν κορονοιο εποχη είχαμε πάει 3-4 φορές.. καλά ήταν γαμήσι στο σινεμά στα καναπεδακια η κυρία μου με κάλτσες ζαρτιερες ευχαριστήθηκε γαμήσι και όλοι χυσανε πάνω της στο πρόσωπο όπως της αρέσει.. εννοείται υπήρχαν κι οι ενοχλητικοί οπως πάντα σε αυτά τα μαγαζιά αλλά γενικά καλά περάσαμε.. λογικά μέσα Νοεμβρίου θα ήμαστε Αθήνα οπότε θα περάσουμε
antonipapa
Μέλος
- Εγγρ.
- 23 Ιουλ 2018
- Like
- 37
- Πόντοι
- 0
Καλησπερα σε ολους..ειμαι απο επαρχία και ειμαι καθοδον για αθηνα,θα μεινω λιγες μερες και εχω ορεξη πολυ εαν υπαρχει καποιο αγοροκοριτσακι,θυληκο θα χαρω πολυ να μου στειλει!!ψηλος,εμφανισιμος!
John Fatseas
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 8 Αυγ 2018
- Κριτικές
- 11
- Like
- 5.033
- Πόντοι
- 746
Τράβα για τον Πειραιά
John Fatseas
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 8 Αυγ 2018
- Κριτικές
- 11
- Like
- 5.033
- Πόντοι
- 746
Απόψε μετά το ματς θα έρθουμε στο ίδρυμα για ματσ ο πιλότος έχει Α θέση
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
ετοιμη η δικιά σου για πολλά γούστα...αν μπορείς ανέβασε καμία φωτό από το ματσ για εμάς που δεν μπορούμε να ερθουμεΑπόψε μετά το ματς θα έρθουμε στο ίδρυμα για ματσ ο πιλότος έχει Α θέση
ΦΑΚΙΡΗΣ
Γλομπεάρχης
- Εγγρ.
- 17 Ιουν 2012
- Κριτικές
- 167
- Like
- 28.088
- Πόντοι
- 34.538
Πιο ματς,του θρυλου η του ΠΑΟΚ?Απόψε μετά το ματς θα έρθουμε στο ίδρυμα για ματσ ο πιλότος έχει Α θέση
John Fatseas
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 8 Αυγ 2018
- Κριτικές
- 11
- Like
- 5.033
- Πόντοι
- 746
Ρε γαμοτο έχω τον Ολυμπιακό απόψε αλλά παίζει και ο μπαοκ θα έρθω το ΣάββατοΠιο ματς,του θρυλου η του ΠΑΟΚ?
John Fatseas
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 8 Αυγ 2018
- Κριτικές
- 11
- Like
- 5.033
- Πόντοι
- 746
Πιλοτε είσαι άτυχος ρε γαμοτο
ΦΑΚΙΡΗΣ
Γλομπεάρχης
- Εγγρ.
- 17 Ιουν 2012
- Κριτικές
- 167
- Like
- 28.088
- Πόντοι
- 34.538
Το Σαββατο ομως παιζει η ΑΕΚ!!!Ρε γαμοτο έχω τον Ολυμπιακό απόψε αλλά παίζει και ο μπαοκ θα έρθω το Σάββατο
Διαγραμμένο μέλος 187411
Μέλος
- Εγγρ.
- 17 Ιαν 2019
- Like
- 619
- Πόντοι
- 81
Την ενδιαφερει μετα το χυσιμο εξτρα καθαρισμα οπως στις σκληρες τσοντες ;)Πριν κορονοιο εποχη είχαμε πάει 3-4 φορές.. καλά ήταν γαμήσι στο σινεμά στα καναπεδακια η κυρία μου με κάλτσες ζαρτιερες ευχαριστήθηκε γαμήσι και όλοι χυσανε πάνω της στο πρόσωπο όπως της αρέσει.. εννοείται υπήρχαν κι οι ενοχλητικοί οπως πάντα σε αυτά τα μαγαζιά αλλά γενικά καλά περάσαμε.. λογικά μέσα Νοεμβρίου θα ήμαστε Αθήνα οπότε θα περάσουμε
Θα περασετε σημερα ;Φαίνεται να έχει κωλαρα ??????
Διαγραμμένο μέλος 213141
Μέλος
- Εγγρ.
- 4 Οκτ 2021
- Like
- 28
- Πόντοι
- 0
?Πριν κορονοιο εποχη είχαμε πάει 3-4 φορές.. καλά ήταν γαμήσι στο σινεμά στα καναπεδακια η κυρία μου με κάλτσες ζαρτιερες ευχαριστήθηκε γαμήσι και όλοι χυσανε πάνω της στο πρόσωπο όπως της αρέσει.. εννοείται υπήρχαν κι οι ενοχλητικοί οπως πάντα σε αυτά τα μαγαζιά αλλά γενικά καλά περάσαμε.. λογικά μέσα Νοεμβρίου θα ήμαστε Αθήνα οπότε θα περάσουμε
Παρόμοια θέματα
- Απαντήσεις
- 874
- Εμφανίσεις
- 36K
- Απαντήσεις
- 242
- Εμφανίσεις
- 58K
- Απαντήσεις
- 102
- Εμφανίσεις