?Τυπισσα θα μπεις τσονταδικο με τα προστυχα τα μαυρα τα εσωρουχα σου??
You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Τσοντοσινεμά 8 Downtown
- Μέλος που άνοιξε το νήμα vrettos
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 15K
- Εμφανίσεις 3M
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 17 άτομα (1 μέλη και 16 επισκέπτες)
gay_johnjohn
Μέλος
- Εγγρ.
- 8 Ιουλ 2020
- Like
- 319
- Πόντοι
- 21
αύριο το μεσημέρι παίζει να έρθει ζευγάρι στο σινεμά με την γκόμενα έτοιμη να γαμηθεί με όσους νάναι...γεματούλα αλλά απίστευτα καβλιάρα...θα ενημερώσω το απόγευμα σήμερα για ακριβή ώρα που θα έρθουν αύριο το μεσημέρι...
μας καυλωσες ρε φίλε...ανέβασε καμία ακόμα φωτό της καυλιαρας για όσους δεν μπορέσουν να παρευρεθούν...αύριο το μεσημέρι παίζει να έρθει ζευγάρι στο σινεμά με την γκόμενα έτοιμη να γαμηθεί με όσους νάναι...γεματούλα αλλά απίστευτα καβλιάρα...θα ενημερώσω το απόγευμα σήμερα για ακριβή ώρα που θα έρθουν αύριο το μεσημέρι...
gay_johnjohn
Μέλος
- Εγγρ.
- 8 Ιουλ 2020
- Like
- 319
- Πόντοι
- 21
ισχύει τελικά για αύριο μεσημέρι....γύρω στις 2 το ζευγάρι θα είναι στο σινεμά...η κοπέλα επειδή την έχω ξαναδεί σε παρτούζα είναι αχόρταγη ,δεν χορταίνει να γαμιέται....'ερχεται αποφασισμένη να γαμηθεί από όλο το σινεμά...
όσοι πιστοί προσέλθετε !!!!!!
Whatever_13
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 5 Μαΐ 2014
- Κριτικές
- 4
- Like
- 2.342
- Πόντοι
- 456
φτου...δεν το κανουν Πεμπτη να μη δουλευουμε?????ισχύει τελικά για αύριο μεσημέρι....γύρω στις 2 το ζευγάρι θα είναι στο σινεμά...η κοπέλα επειδή την έχω ξαναδεί σε παρτούζα είναι αχόρταγη ,δεν χορταίνει να γαμιέται....'ερχεται αποφασισμένη να γαμηθεί από όλο το σινεμά...
τύπος είμαι και το σκέφτομαι να μείνω με την καλσονα και την γοβα , αλλά κολαωΤυπισσα θα μπεις τσονταδικο με τα προστυχα τα μαυρα τα εσωρουχα σου??
John Fatseas
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 8 Αυγ 2018
- Κριτικές
- 11
- Like
- 5.033
- Πόντοι
- 746
Τελικά θα σε έχουμε υπόψιν φίλε γκόμενα για περτουζομανια έχω και εγώ 2 αλλά δεν τους αρέσει το σινεμά γουστάρουν ποίο πολύ σε παραλία η σε εριμικη καβατζαισχύει τελικά για αύριο μεσημέρι....γύρω στις 2 το ζευγάρι θα είναι στο σινεμά...η κοπέλα επειδή την έχω ξαναδεί σε παρτούζα είναι αχόρταγη ,δεν χορταίνει να γαμιέται....'ερχεται αποφασισμένη να γαμηθεί από όλο το σινεμά...
Nemo 37
Μέγας
- Εγγρ.
- 17 Αυγ 2021
- Like
- 30.298
- Πόντοι
- 4.656
Ξέρουμε αν είναι η υποτακτική η rednympho?αύριο το μεσημέρι παίζει να έρθει ζευγάρι στο σινεμά με την γκόμενα έτοιμη να γαμηθεί με όσους νάναι...γεματούλα αλλά απίστευτα καβλιάρα...θα ενημερώσω το απόγευμα σήμερα για ακριβή ώρα που θα έρθουν αύριο το μεσημέρι...
Η καμία σχέση
ΦΑΚΙΡΗΣ
Γλομπεάρχης
- Εγγρ.
- 17 Ιουν 2012
- Κριτικές
- 167
- Like
- 28.440
- Πόντοι
- 34.538
Το μονο που ξερουμε ειναι οτι ειναι χοντρη καιΞέρουμε αν είναι η υποτακτική η rednympho?
Η καμία σχέση
φερει σαμπρελα...
Nemo 37
Μέγας
- Εγγρ.
- 17 Αυγ 2021
- Like
- 30.298
- Πόντοι
- 4.656
Φοράει σαμπρέλα για να τον παίρνει με τρέλα;;Το μονο που ξερουμε ειναι οτι ειναι χοντρη και
φερει σαμπρελα...
Άρα λογικά δεν είναι αυτή
Τελευταία τροποποίηση:
John Fatseas
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 8 Αυγ 2018
- Κριτικές
- 11
- Like
- 5.033
- Πόντοι
- 746
Μην τον δίνει κιόλαςΦοράει σαμπρέλα για να τον παίρνει με τρέλα;;
Άρα λογικά δεν είναι αυτή
Δε χρειαζεται να κολλας εχουν γινει και πολυ πιο εξτριμ. Αυτο που λες ειναι απο τα πιο λάιτ που εχω δει εκει.τύπος είμαι και το σκέφτομαι να μείνω με την καλσονα και την γοβα , αλλά κολαω
Θα πεταχτω μια βόλτα να την χύσω στα μάτια και να φύγω.αύριο το μεσημέρι παίζει να έρθει ζευγάρι στο σινεμά με την γκόμενα έτοιμη να γαμηθεί με όσους νάναι...γεματούλα αλλά απίστευτα καβλιάρα...θα ενημερώσω το απόγευμα σήμερα για ακριβή ώρα που θα έρθουν αύριο το μεσημέρι...
John Fatseas
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 8 Αυγ 2018
- Κριτικές
- 11
- Like
- 5.033
- Πόντοι
- 746
Θα πετάξεις και το 10 ευρώ έτσι μου φαίνεται εσείς τα βγάζετε εύκολα τα ευρώ εγώ με το ζόρι περνάω το μήνα σιγά μην πάωΘα πεταχτω μια βόλτα να την χύσω στα μάτια και να φύγω.
cocos30
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 25 Αυγ 2010
- Κριτικές
- 16
- Like
- 2.182
- Πόντοι
- 2.477
Μην εισαι ζηλιαρης τυπε!Θα πετάξεις και το 10 ευρώ έτσι μου φαίνεται εσείς τα βγάζετε εύκολα τα ευρώ εγώ με το ζόρι περνάω το μήνα σιγά μην πάω
John Fatseas
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 8 Αυγ 2018
- Κριτικές
- 11
- Like
- 5.033
- Πόντοι
- 746
Άμα ειμουν ζηλιάρης θα πήγαινα να πιάσω θέση νωρίςΜην εισαι ζηλιαρης τυπε!
cocos30
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 25 Αυγ 2010
- Κριτικές
- 16
- Like
- 2.182
- Πόντοι
- 2.477
Προσπαθω να σε καταλαβω,νιωθω οτι πιανεις θεση απο νωρις "εδω"!!!!Άμα ειμουν ζηλιάρης θα πήγαινα να πιάσω θέση νωρίς
gay_johnjohn
Μέλος
- Εγγρ.
- 8 Ιουλ 2020
- Like
- 319
- Πόντοι
- 21
Παιδιά λογικά ΑΚΥΡΟ το σημερινό με το ζευγάρι....δεν τους βρίσκω στο τηλέφωνο οπότε θεωρώ ότι κάτι τους προέκυψε και δεν θα έρθουν...συγνώμη απλά κι εγώ δεν θέλω να παραπληροφορώ και να στηθεί κόσμος να περιμένει...
Nemo 37
Μέγας
- Εγγρ.
- 17 Αυγ 2021
- Like
- 30.298
- Πόντοι
- 4.656
Σου εστελνα μυνηματα γτ δεν μου απάντησες ποτέ;;;;;;;;Παιδιά λογικά ΑΚΥΡΟ το σημερινό με το ζευγάρι....δεν τους βρίσκω στο τηλέφωνο οπότε θεωρώ ότι κάτι τους προέκυψε και δεν θα έρθουν...συγνώμη απλά κι εγώ δεν θέλω να παραπληροφορώ και να στηθεί κόσμος να περιμένει...
Παρόμοια θέματα
- Απαντήσεις
- 874
- Εμφανίσεις
- 36K
- Απαντήσεις
- 242
- Εμφανίσεις
- 59K
- Απαντήσεις
- 102
- Εμφανίσεις