Prionis_83
Μέλος
- Εγγρ.
- 4 Αυγ 2015
- Like
- 61
- Πόντοι
- 0
Στα παπάρια μας κάτσε ΠειραιάΆσε που εδώ στο Πειραιά που μένω εγώ είναι φωρτομενο για βροχή
Στα παπάρια μας κάτσε ΠειραιάΆσε που εδώ στο Πειραιά που μένω εγώ είναι φωρτομενο για βροχή
Σιγά μην βγω έξω με το μηχανάκι να έρθω να γαμησω ένα μουνιΣτα παπάρια μας κάτσε Πειραιά
Και πάλι στα παπάρια μαςΣιγά μην βγω έξω με το μηχανάκι να έρθω να γαμησω ένα μουνι
Πως ηταν το ζευγαρι; Εκανε παιχνιδι;Έσκασε ζευγάρι πρίν
Αφού δεν ήρθες έχασες εγώ δεν έχω σκοπό να κάνω εκδρομή για να περιμένουμε να δούμε ζευγάρι πάμε στο 2&2 και τρομεΠως ηταν το ζευγαρι; Εκανε παιχνιδι;
φορα κανα στρινγκ για να εχεις μεγαλυτερες πιθανοτητες,Καλησπέρα στη παρέα.Νεος εδώ....Είμαι καθοδόν προς at.
Ελπίζω να υπάρχει καμία ψωλή να αρμεξω.....Άντε καλή μου επιτυχία.
το βραδυ ολο και κατι θα εχει απο ζευγαριαΤώρα είμαι μέσα και ζευγάρι πουθενά μια Κρος είναι μόνο
Πάω στο Ζάππειο και τρώει τσάμπακανείς απόψε να τον φάει;
ολο ανοησιες. ανοητο ον.Πάω στο Ζάππειο και τρώει τσάμπα
Αμε Σαββατο ειναι πληθωρακανείς απόψε να τον φάει;
Αφού το πουστραδικο έχει πληθώρα τρύπες μπράβο τώρα κατάλαβα τόσα χρόνια έκανα παρέα με πουστρονιαΑμε Σαββατο ειναι πληθωρα
Στις 6 κλεινει αλλα το θεμα ειναι τι κοσμο θα εχει ως τοτεΤ ωρα κλείνει σήμερα? Προλαβαίνω για μια βόλτα σ κάνα μισάωρο
Σημερα πρωτη βολτα στο μερος...πηγα κατα τις 4 (Σαββατο) ελπιζωντας να βρω καποια ψωλη ορθια να θελει να γαμησει.! Δεν υπηρχε ψυχη μεσα! Κατα τ αλλα το μερος πολυ καθαρο.Θα ηθελα να τον φαω αμεσα εκει μεσα.κανεις ιδεα για το ποιες ειναι οι καλυτερες ωρες να βρεις καβλωμενες ψωλες?Στις 6 κλεινει αλλα το θεμα ειναι τι κοσμο θα εχει ως τοτε
ειναι ακριβο το εισητηριοΚυριακή 3 με 4 μεσημέρι πρώτη φορά μετά την ανακαίνιση..πολύ ωραίο αποτέλεσμα...πάρα πολύ λίγος κόσμος 4 άτομα σύνολο.... καλή ποιότητα ταινίας... να δούμε άν θα πάρει θάρρος ο κόσμος...
Δεν ειναι θεμα θαρρους. Με 10€ και αμφιβολο αποτελεσμα έτσι θα παειΚυριακή 3 με 4 μεσημέρι πρώτη φορά μετά την ανακαίνιση..πολύ ωραίο αποτέλεσμα...πάρα πολύ λίγος κόσμος 4 άτομα σύνολο.... καλή ποιότητα ταινίας... να δούμε άν θα πάρει θάρρος ο κόσμος...
τα 10 ευρω ειναι το μικροτερο σε τιμη εισητηριο που μπορει να βγαλεις αν δεν κανω λαθος και ειναι παλι πολλαΔεν ειναι θεμα θαρρους. Με 10€ και αμφιβολο αποτελεσμα έτσι θα παει