Νέα

Τσοντοσινεμά 8 Downtown

• Μέλος που άνοιξε το νήμα vrettos
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 15K
  • Εμφανίσεις 3M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 13 άτομα (1 μέλη και 12 επισκέπτες)

Andriana

Μέλος
Εγγρ.
25 Ιουν 2019
Like
90
Πόντοι
0
δεν με νοιαζει αν θα κλεισουν αυτα τα σινεμα, τι ακυρα μου γραφεις τωρα;
εγω λεω να κοιταει ο καθενας την δουλεια του
καλη συνεχεια
Το να μην σε νοιάζουν γι'αυτα αλλά να γράφεις εδώ είναι λίγο άκυρο.
Όπως και να έχει, καλή συνέχεια

SLIM SHADY

Σπουδαίος
Εγγρ.
30 Οκτ 2021
Κριτικές
8
Like
10.676
Πόντοι
2.536
Το να μην σε νοιάζουν γι'αυτα αλλά να γράφεις εδώ είναι λίγο άκυρο.
Όπως και να έχει, καλή συνέχεια
ουτε τα μπουρδελα με νοιαζει αμα κλεισουν αλλα γραφω και εκει, τι σημαινει οτι ειναι ακυρο...
κατσε ασχολησου με ατομα που σε ενδιαφερουν και ασε να γραφεις ακυρα

θα μ ενδιεφεραι να κανω κατι με ζευγαρι εκει, οχι με εσενα, για παραδειγμα ή τον Γιαννάκη.
ομως και να κλεισει το σινεμα παλι θα μπορω να κανω κατι με ζευγαρι , απλα οχι εκει...
ελπιζω τωρα να το επασες, αλλα και παλι αν δεν καταλαβες *Χ% ΜΟΥ

PoustisGilf

Μέλος
Εγγρ.
31 Ιουλ 2022
Like
114
Πόντοι
0
Το να μην πηγαίναμε στο σινεμά εμείς τα πουστρακια, θα σήμαινε και το τέλος τους μιας και το μεγαλύτερο κομμάτι του τζίρου τους αποτελούν τα πουστρακια καθώς και των ενεργητικών που θέλουν να τα γαμησουν.
Το θέμα είναι ότι το σχόλιο σου ήταν κάπως "άκυρο" έτσι όπως γράφτηκε, μπορεί να ήθελες να πεις κάτι διαφορετικό και να το διατυπώσεις λαθος
Να συμληρωσω μονο οτι ερχονται και μη γκαιυ που θελουν μια πιπα και κωλο που δεν τους δινει η γυναικα τους.Εχω γνωρισει και εξυπρετησει πολλους απο αυτους, ιδιως Σαββατο πρωι που εχει την αγορα στην Αθηνας και εχουν την δικαιολογια να περασουν απο το Αθηναικον που ειναι πια το νεο Αβερωφ.

Andriana

Μέλος
Εγγρ.
25 Ιουν 2019
Like
90
Πόντοι
0
ουτε τα μπουρδελα με νοιαζει αμα κλεισουν αλλα γραφω και εκει, τι σημαινει οτι ειναι ακυρο...
κατσε ασχολησου με ατομα που σε ενδιαφερουν και ασε να γραφεις ακυρα

θα μ ενδιεφεραι να κανω κατι με ζευγαρι εκει, οχι με εσενα, για παραδειγμα ή τον Γιαννάκη.
ομως και να κλεισει το σινεμα παλι θα μπορω να κανω κατι με ζευγαρι , απλα οχι εκει...
ελπιζω τωρα να το επασες, αλλα και παλι αν δεν καταλαβες *Χ% ΜΟΥ
Τωρα είσαι πιο κατανοητός απλώς δεν χρειάζεται να γίνεσαι επιθετικός.

gay_johnjohn

Μέλος
Εγγρ.
8 Ιουλ 2020
Like
319
Πόντοι
21
Το να μην πηγαίναμε στο σινεμά εμείς τα πουστρακια, θα σήμαινε και το τέλος τους μιας και το μεγαλύτερο κομμάτι του τζίρου τους αποτελούν τα πουστρακια καθώς και των ενεργητικών που θέλουν να τα γαμησουν.
Το θέμα είναι ότι το σχόλιο σου ήταν κάπως "άκυρο" έτσι όπως γράφτηκε, μπορεί να ήθελες να πεις κάτι διαφορετικό και να το διατυπώσεις λαθος
πιστεύεις θα βγάλεις άκρη με τέτοιου είδους υποκείμενα ομοφοβικά , που δεν έχουν τρόπο να πάνε με γυναίκες και ξημεροβραδιάζονται στο σινεμά μπας και πετύχουν κανένα ζευγάρι … για λύπηση είναι αυτοί οι τύποι… εμείς τα πουστράκια ,όπως λέει ο κακομοίρης, τουλάχιστον κάνουμε σεξ με τον τρόπο που μας αρέσει..δεν μαλακιζόμαστε όλη την ώρα περιμένοντας μπας και φανεί ζευγάρι που και έτσι αμφίβολο είναι αν θα τους επιλέξει το ζευγάρι η θα τη βγάλουν με ‘’μάτι’’

biboy911

Μέλος
Εγγρ.
16 Φεβ 2020
Like
55
Πόντοι
0
Όχι γιατί μου την πέφτουν τα πουστρακια, όταν κάθομαι να δω την τσόντα. Μακάρι να ήξερα πότε θα πήγαινε κανένα ζευγάρι
Θες να μας πεις ότι ποτέ σου, δεν έχεις γαμ..σει αντρικό κωλο ? Γιατί αν δει κάποιος απαντήσεις σου στο forum αλλά διαπιστώνει

SLIM SHADY

Σπουδαίος
Εγγρ.
30 Οκτ 2021
Κριτικές
8
Like
10.676
Πόντοι
2.536
Θες να μας πεις ότι ποτέ σου, δεν έχεις γαμ..σει αντρικό κωλο ? Γιατί αν δει κάποιος απαντήσεις σου στο forum αλλά διαπιστώνει
ποτέ
αν το iq σου ειναι λιγο μικροτερο απο iq σαπιας μπανανας που εβαλες στον κωλο λογικο να νομιζεις διαφορα πραγματα που δεν ισχυουν :hi:

SLIM SHADY

Σπουδαίος
Εγγρ.
30 Οκτ 2021
Κριτικές
8
Like
10.676
Πόντοι
2.536
πιστεύεις θα βγάλεις άκρη με τέτοιου είδους υποκείμενα ομοφοβικά , που δεν έχουν τρόπο να πάνε με γυναίκες και ξημεροβραδιάζονται στο σινεμά μπας και πετύχουν κανένα ζευγάρι … για λύπηση είναι αυτοί οι τύποι… εμείς τα πουστράκια ,όπως λέει ο κακομοίρης, τουλάχιστον κάνουμε σεξ με τον τρόπο που μας αρέσει..δεν μαλακιζόμαστε όλη την ώρα περιμένοντας μπας και φανεί ζευγάρι που και έτσι αμφίβολο είναι αν θα τους επιλέξει το ζευγάρι η θα τη βγάλουν με ‘’μάτι’’
θα ημουν ομοφοβικος αν εγραφα να εξαφανιστουν οι gay, το μονο που εγραψα ηταν οτι με ενοχλουσαν οταν πηγαινα εκει.
Ελπιζω να καταλαβες και εσυ

biboy911

Μέλος
Εγγρ.
16 Φεβ 2020
Like
55
Πόντοι
0
ποτέ
αν το iq σου ειναι λιγο μικροτερο απο iq σαπιας μπανανας που εβαλες στον κωλο λογικο να νομιζεις διαφορα πραγματα που δεν ισχυουν :hi:
Αρχικά δεν είναι τρόπος ετσι όπως μιλάς ,εγώ σου μίλησα ευγενικά ,εσύ επιτίθεσαι!
2ον με ένα γρήγορο ψάξιμο σε απαντήσεις σου είδα ότι εσύ έγραψες ότι πήρες απο κωλο τον άντρα από cuckold ζευγάρι
3ον καλή συνέχεια και βαριέμαι και να σου ξαναπαντησω γιατί σου δίνω και αξία !

SLIM SHADY

Σπουδαίος
Εγγρ.
30 Οκτ 2021
Κριτικές
8
Like
10.676
Πόντοι
2.536
Αρχικά δεν είναι τρόπος ετσι όπως μιλάς ,εγώ σου μίλησα ευγενικά ,εσύ επιτίθεσαι!
2ον με ένα γρήγορο ψάξιμο σε απαντήσεις σου είδα ότι εσύ έγραψες ότι πήρες απο κωλο τον άντρα από cuckold ζευγάρι
3ον καλή συνέχεια και βαριέμαι και να σου ξαναπαντησω γιατί σου δίνω και αξία !
Που το έγραψα αυτό;
Να σου πω παπαρακο, είτε το δείχνεις εδώ αυτό που έγραψα ή απλά ζητάς συγνώμη. Τόσο απλά

biboy911

Μέλος
Εγγρ.
16 Φεβ 2020
Like
55
Πόντοι
0

Συνημμένα

• IMG_20230326_221732.jpg
    IMG_20230326_221732.jpg
    273 KB · Εμφανίσεις: 92

SLIM SHADY

Σπουδαίος
Εγγρ.
30 Οκτ 2021
Κριτικές
8
Like
10.676
Πόντοι
2.536
Εννοείται ότι εννοώ γυναίκα, αφού για γυναίκες ήταν το θέμα.
Άντε κοριτσάκι πέσε για ύπνο μην ακούσεις τίποτα χειρότερο

nzg

Ανώτερος
Εγγρ.
1 Μαρ 2008
Κριτικές
36
Like
3.368
Πόντοι
5.595
Καλή είναι. Εντάξει πάντα θα υπάρχει και καποιος που δεν σου αρεσει αλλα οκ τους απομακρύνεις ευγενικά... Εμενα μου αρεσει, δεν πηγαινω ομως συχνά
Καλησπέρα, δεν έχω πάει ποτέ

kostakis27

Ανώτερος
Εγγρ.
22 Ιουλ 2009
Κριτικές
127
Like
8.306
Πόντοι
7.885
Εννοείται ότι εννοώ γυναίκα, αφού για γυναίκες ήταν το θέμα.
Άντε κοριτσάκι πέσε για ύπνο μην ακούσεις τίποτα χειρότερο
Τυπε τους έχεις καρπαζωσει δυνατά τους δροσερούς του θρεντ. Το είχαν τεράστια ανάγκη το ξεφτιλικι τους.

SLIM SHADY

Σπουδαίος
Εγγρ.
30 Οκτ 2021
Κριτικές
8
Like
10.676
Πόντοι
2.536
Τυπε τους έχεις καρπαζωσει δυνατά τους δροσερούς του θρεντ. Το είχαν τεράστια ανάγκη το ξεφτιλικι τους.
Τα πουστρακια είναι η χειρότερη φάρα, ακόμα και από τους ομοφοβικους. Όταν κάποιος δροσερός γράφει για το πως το ξεσκισαν στο ξενοδοχείο, δεν σχολιάζω, απλά προχωράω επειδή δεν με ενδιαφέρει.
Όταν όμως λέω ότι δεν πάω σινεμά επειδή υπάρχουν κυρίως τέτοια άτομα (δηλαδή που δεν με ενδιαφέρουν) , τα οποία με ενοχλούν κιόλας εκεί χωρίς να σέβονται τα θέλω μου πέφτουν να με φάνε.

heteroflexible94

Μέλος
Εγγρ.
4 Οκτ 2021
Like
79
Πόντοι
0
Τα πουστρακια είναι η χειρότερη φάρα, ακόμα και από τους ομοφοβικους. [...]

Το να διατείνεσαι οτι δεν είσαι ομοφοβικός και να γράφεις αυτά, αλλά ακόμα και να αλλάζεις το γένος του άλλου από αρσενικό σε θηλυκό για να τον μειώσεις -γιατί στο δικό σου μυαλουδάκι θηλυκότητα ισούται με κάτι υποδεέστερο- δείχνει ακριβώς αυτό.
Ομοφοβία και σεξισμό σε όλο τους το μεγαλείο.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom