SLIM SHADY
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 30 Οκτ 2021
- Κριτικές
- 8
- Like
- 12.582
- Πόντοι
- 2.536
Αλλά ασχολείσαι...η αληθεια ειναι οτι δεν ανήκουμε στο target group των αγαμητων που ειδικεύονται στη μαλακια
Αλλά ασχολείσαι...η αληθεια ειναι οτι δεν ανήκουμε στο target group των αγαμητων που ειδικεύονται στη μαλακια
Καλησπέρα.ψαχνετε παρέα?Γιωργία με λένε και έχουμε παει εκεί με τον άντρα μου, οχι πολλές φορές. Δεν ήθελα επισης να φερω κανεναν σας σε δυσκολη θεση. Επίσης το γραφω εδω για να το καταλαβουν και ολοι, ακομα και οταν πηγα εκει επελεξα ποιοι θα μπουν μεσα μου, δεν σημαινει πως ολοι θα με παρουν. Ολοι ομως βλεπουν. Αυτο ειναι απλα το βυτσιο μας.
Μόνο μετά τις 24:00 τυπε, τότε μαζευόμαστε όλα τα ζόμπι.Λέω να περάσω για μια απογευματινή βόλτα ...ας ελπίσουμε σε κοινό με επιλογές
Εμείς όπως έγραψα ποιο πανω θα θέλαμε να παμε να δουμε πως είναι. Μας ενδιαφέρει σαν εμπειρία.Γιωργία με λένε και έχουμε παει εκεί με τον άντρα μου, οχι πολλές φορές. Δεν ήθελα επισης να φερω κανεναν σας σε δυσκολη θεση. Επίσης το γραφω εδω για να το καταλαβουν και ολοι, ακομα και οταν πηγα εκει επελεξα ποιοι θα μπουν μεσα μου, δεν σημαινει πως ολοι θα με παρουν. Ολοι ομως βλεπουν. Αυτο ειναι απλα το βυτσιο μας.
Καλημέρα.θα ενδοιαρομουν καινεγω για παρέα αν θελετεείναι καποιος εδω που ηταν εκει μια Κυριακη στα μεσα Μαρτιου που ειχα παει? με.... δυο εκεινη την ημερα ο ενας στα καθισματα πανω ο αλλος στην καμπινα
;ναΚαλημέρα.θα ενδοιαρομουν καινεγω για παρέα αν θελετε
Να επικοινωνήσουμε να τα πούμε?Καλημέρα.θα ενδοιαρομουν καινεγω για παρέα αν θελετε
είναι καποιος εδω που ηταν εκει μια Κυριακη στα μεσα Μαρτιου που ειχα παει? με.... δυο εκεινη την ημερα ο ενας στα καθισματα πανω ο αλλος
Καλησπέρα όταν πάτε ενημερώστε μαςείναι καποιος εδω που ηταν εκει μια Κυριακη στα μεσα Μαρτιου που ειχα παει? με.... δυο εκεινη την ημερα ο ενας στα καθισματα πανω ο αλλος στην καμπινα
Ναι είμαι τώρα μέσαΈχει κανείς εικόνα για τώρα; Υπάρχει κανένα ζευγάρι;
Κανένα ζευγάρι ήταν;Ναι είμαι τώρα μέσα
γεωργια αν ειναι να διαλεγεις πηγαινε σε σουινγκερςΓιωργία με λένε και έχουμε παει εκεί με τον άντρα μου, οχι πολλές φορές. Δεν ήθελα επισης να φερω κανεναν σας σε δυσκολη θεση. Επίσης το γραφω εδω για να το καταλαβουν και ολοι, ακομα και οταν πηγα εκει επελεξα ποιοι θα μπουν μεσα μου, δεν σημαινει πως ολοι θα με παρουν. Ολοι ομως βλεπουν. Αυτο ειναι απλα το βυτσιο μας.
αν παει και στηθει ετσι θα της τον χωσουν ακαποτα και φωναζει μπιρ αλλαχΓιατί ακαποτα ;;μαζεύει κόσμο εκεί;
Σου έχω στείλει μήνυμα !είναι καποιος εδω που ηταν εκει μια Κυριακη στα μεσα Μαρτιου που ειχα παει? με.... δυο εκεινη την ημερα ο ενας στα καθισματα πανω ο αλλος στην καμπινα