Νέα

Τσοντοσινεμά 8 Downtown

• Μέλος που άνοιξε το νήμα vrettos
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 16K
  • Εμφανίσεις 3M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 11 άτομα (2 μέλη και 9 επισκέπτες)

dimitrisrigas

Μέλος
Εγγρ.
26 Φεβ 2023
Like
6
Πόντοι
0
Γιωργία με λένε και έχουμε παει εκεί με τον άντρα μου, οχι πολλές φορές. Δεν ήθελα επισης να φερω κανεναν σας σε δυσκολη θεση. Επίσης το γραφω εδω για να το καταλαβουν και ολοι, ακομα και οταν πηγα εκει επελεξα ποιοι θα μπουν μεσα μου, δεν σημαινει πως ολοι θα με παρουν. Ολοι ομως βλεπουν. Αυτο ειναι απλα το βυτσιο μας.
Καλησπέρα.ψαχνετε παρέα?

mathitis

Μέλος
Εγγρ.
11 Οκτ 2006
Like
22
Πόντοι
1
Λέω να περάσω για μια απογευματινή βόλτα ...ας ελπίσουμε σε κοινό με επιλογές

kostakis27

Ανώτερος
Εγγρ.
22 Ιουλ 2009
Κριτικές
130
Like
9.095
Πόντοι
7.885

soylakostas72

Μέλος
Εγγρ.
6 Ιαν 2023
Like
229
Πόντοι
21
Γιωργία με λένε και έχουμε παει εκεί με τον άντρα μου, οχι πολλές φορές. Δεν ήθελα επισης να φερω κανεναν σας σε δυσκολη θεση. Επίσης το γραφω εδω για να το καταλαβουν και ολοι, ακομα και οταν πηγα εκει επελεξα ποιοι θα μπουν μεσα μου, δεν σημαινει πως ολοι θα με παρουν. Ολοι ομως βλεπουν. Αυτο ειναι απλα το βυτσιο μας.
Εμείς όπως έγραψα ποιο πανω θα θέλαμε να παμε να δουμε πως είναι. Μας ενδιαφέρει σαν εμπειρία.

Georgia Georgia

Μέλος
Εγγρ.
25 Μαρ 2023
Like
123
Πόντοι
0
είναι καποιος εδω που ηταν εκει μια Κυριακη στα μεσα Μαρτιου που ειχα παει? με.... δυο εκεινη την ημερα ο ενας στα καθισματα πανω ο αλλος στην καμπινα

dimitrisrigas

Μέλος
Εγγρ.
26 Φεβ 2023
Like
6
Πόντοι
0
είναι καποιος εδω που ηταν εκει μια Κυριακη στα μεσα Μαρτιου που ειχα παει? με.... δυο εκεινη την ημερα ο ενας στα καθισματα πανω ο αλλος στην καμπινα
Καλημέρα.θα ενδοιαρομουν καινεγω για παρέα αν θελετε

dimitrisrigas

Μέλος
Εγγρ.
26 Φεβ 2023
Like
6
Πόντοι
0

sexmaniac74

Μέλος
Εγγρ.
14 Αυγ 2013
Like
645
Πόντοι
81
είναι καποιος εδω που ηταν εκει μια Κυριακη στα μεσα Μαρτιου που ειχα παει? με.... δυο εκεινη την ημερα ο ενας στα καθισματα πανω ο αλλος

Καλησπέρα όταν πάτε ενημερώστε μας

SLIM SHADY

Σπουδαίος
Εγγρ.
30 Οκτ 2021
Κριτικές
8
Like
12.582
Πόντοι
2.536
Έχει κανείς εικόνα για τώρα; Υπάρχει κανένα ζευγάρι;

matakias_megas

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Οκτ 2021
Like
1.502
Πόντοι
206
γεωργια αν ειναι να διαλεγεις πηγαινε σε σουινγκερς

la_kolan

Μέλος
Εγγρ.
9 Μαΐ 2018
Like
142
Πόντοι
1
Πρέπει να είναι κανείς ανισόρροπος ή χαμένος για να κάνει φάσεις χωρις καπότα σε τσοντοσινεμά.

johnyharis

Μέλος
Εγγρ.
13 Ιουλ 2019
Like
297
Πόντοι
21
Σου έχω στείλει μήνυμα !

Cross Xaroula

Μέλος
Εγγρ.
18 Οκτ 2021
Like
429
Πόντοι
21
Εχω να κανω μια ερωτηση (Απορια)προς ολους!
Οταν πηγαινετε στα τσονταδηκα εχει πει ποτε κανεις σας το ψευδονημο που εχει εδω στο σαητ η φοβαστε να το πειτε για ευνοητους λογους!

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom