Νέα

Τσοντοσινεμά 8 Downtown

• Μέλος που άνοιξε το νήμα vrettos
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 15K
  • Εμφανίσεις 3M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 44 άτομα (16 μέλη και 28 επισκέπτες)

SLIM SHADY

Σεβαστός
Εγγρ.
30 Οκτ 2021
Κριτικές
8
Like
10.507
Πόντοι
1.336
Το να διατείνεσαι οτι δεν είσαι ομοφοβικός και να γράφεις αυτά, αλλά ακόμα και να αλλάζεις το γένος του άλλου από αρσενικό σε θηλυκό για να τον μειώσεις -γιατί στο δικό σου μυαλουδάκι θηλυκότητα ισούται με κάτι υποδεέστερο- δείχνει ακριβώς αυτό.
Ομοφοβία και σεξισμό σε όλο τους το μεγαλείο.
Τι γράφω ακριβώς φίλε που δείχνουν ότι είμαι ομοφοβικός; Εγώ απλά έγραψα ότι δεν γουστάρω σεξουαλικά άντρες, όχι ότι έχω θέμα με αυτούς. Δεν είπα να μην πηγαίνουν σινεμά ή να μην κάνουν ότι κάνουν. Όσο για το γένος που αλλάζω, το κάνω μόνο και μόνο μην πω κάτι χειρότερο.
Ξέρεις τι δεν καταλαβαίνω όμως;
Ενώ μιλάω με ένα ζευγάρι ή γυναίκα (δεν ξέρω τι ακριβώς είναι), μπαίνουν στην κουβέντα άκυροι gay, bi και δημιουργούν όλο αυτό το μπαχαλο....
Εγώ όταν διαβάζω από άλλα άτομα για τις πίπες που παίρνουν ή πως τους ξεκωλιαζουν δεν γράφω τίποτα γιατί πολύ απλά δεν με αφορά.
Οπότε ας κοιτάξει ο καθένας την δουλειά του και και θα είμαστε όλοι καλά. Βασικά εγώ είμαι...

Georgia Georgia

Μέλος
Εγγρ.
25 Μαρ 2023
Like
123
Πόντοι
0
Τι γράφω ακριβώς φίλε που δείχνουν ότι είμαι ομοφοβικός; Εγώ απλά έγραψα ότι δεν γουστάρω σεξουαλικά άντρες, όχι ότι έχω θέμα με αυτούς. Δεν είπα να μην πηγαίνουν σινεμά ή να μην κάνουν ότι κάνουν. Όσο για το γένος που αλλάζω, το κάνω μόνο και μόνο μην πω κάτι χειρότερο.
Ενώ μιλάω με ένα ζευγάρι ή γυναίκα (δεν ξέρω τι ακριβώς είναι), μπαίνουν στην κουβέντα άκυροι gay, bi και δημιουργούν όλο αυτό το μπαχαλο....
Εγώ όταν διαβάζω από άλλα άτομα για τις πίπες που παίρνουν ή πως τους ξεκωλιαζουν δεν γράφω τίποτα γιατί πολύ απλά δεν με αφορά.
Οπότε ας κοιτάξει ο καθένας την δουλειά του και και θα είμαστε όλοι καλά. Βασικά εγώ είμαι...
Γιωργία με λένε και έχουμε παει εκεί με τον άντρα μου, οχι πολλές φορές. Δεν ήθελα επισης να φερω κανεναν σας σε δυσκολη θεση. Επίσης το γραφω εδω για να το καταλαβουν και ολοι, ακομα και οταν πηγα εκει επελεξα ποιοι θα μπουν μεσα μου, δεν σημαινει πως ολοι θα με παρουν. Ολοι ομως βλεπουν. Αυτο ειναι απλα το βυτσιο μας.

SLIM SHADY

Σεβαστός
Εγγρ.
30 Οκτ 2021
Κριτικές
8
Like
10.507
Πόντοι
1.336
Γιωργία με λένε και έχουμε παει εκεί με τον άντρα μου, οχι πολλές φορές. Δεν ήθελα επισης να φερω κανεναν σας σε δυσκολη θεση. Επίσης το γραφω εδω για να το καταλαβουν και ολοι, ακομα και οταν πηγα εκει επελεξα ποιοι θα μπουν μεσα μου, δεν σημαινει πως ολοι θα με παρουν. Ολοι ομως βλεπουν. Αυτο ειναι απλα το βυτσιο μας.
Κανέναν δεν έφερες σε δυσκολη θέση, οι κακοι gay (δηλαδή τα πουστρακια) απλά βγάλανε τα κόμπλεξ τους. Μην περιμένεις τα τους τα λύσεις εσύ ή κάποιος άλλος, χαμένη υπόθεση...
Άμα δεν είχαν κόμπλεξ δεν θα το ξεκινούσαν όλο αυτό και γενικά δεν θα ασχολιοντουσαν με την συνομιλία μας αφού δεν ανήκουμε στο target group τους.

FlashDance

Σεβαστός
Εγγρ.
24 Ιουν 2022
Κριτικές
4
Like
7.258
Πόντοι
1.336
Την αλλη φορα πηγαινε με φανελα του ΠΑΟΚ στο Καραισκακη και μετα να απορεις που θα στην πεσουνε:grin::grin:

gay_johnjohn

Μέλος
Εγγρ.
8 Ιουλ 2020
Like
315
Πόντοι
21
Κανέναν δεν έφερες σε δυσκολη θέση, οι κακοι gay (δηλαδή τα πουστρακια) απλά βγάλανε τα κόμπλεξ τους. Μην περιμένεις τα τους τα λύσεις εσύ ή κάποιος άλλος, χαμένη υπόθεση...
Άμα δεν είχαν κόμπλεξ δεν θα το ξεκινούσαν όλο αυτό και γενικά δεν θα ασχολιοντουσαν με την συνομιλία μας αφού δεν ανήκουμε στο target group τους.
η αληθεια ειναι οτι δεν ανήκουμε στο target group των αγαμητων που ειδικεύονται στη μαλακια

dimitrisrigas

Μέλος
Εγγρ.
26 Φεβ 2023
Like
6
Πόντοι
0
Καλησπέρα.ψαχνετε παρέα?

mathitis

Μέλος
Εγγρ.
11 Οκτ 2006
Like
22
Πόντοι
1
Λέω να περάσω για μια απογευματινή βόλτα ...ας ελπίσουμε σε κοινό με επιλογές

kostakis27

Ανώτερος
Εγγρ.
22 Ιουλ 2009
Κριτικές
127
Like
8.187
Πόντοι
7.885

soylakostas72

Μέλος
Εγγρ.
6 Ιαν 2023
Like
194
Πόντοι
1
Εμείς όπως έγραψα ποιο πανω θα θέλαμε να παμε να δουμε πως είναι. Μας ενδιαφέρει σαν εμπειρία.

Georgia Georgia

Μέλος
Εγγρ.
25 Μαρ 2023
Like
123
Πόντοι
0
είναι καποιος εδω που ηταν εκει μια Κυριακη στα μεσα Μαρτιου που ειχα παει? με.... δυο εκεινη την ημερα ο ενας στα καθισματα πανω ο αλλος στην καμπινα

dimitrisrigas

Μέλος
Εγγρ.
26 Φεβ 2023
Like
6
Πόντοι
0
είναι καποιος εδω που ηταν εκει μια Κυριακη στα μεσα Μαρτιου που ειχα παει? με.... δυο εκεινη την ημερα ο ενας στα καθισματα πανω ο αλλος στην καμπινα
Καλημέρα.θα ενδοιαρομουν καινεγω για παρέα αν θελετε

dimitrisrigas

Μέλος
Εγγρ.
26 Φεβ 2023
Like
6
Πόντοι
0

sexmaniac74

Μέλος
Εγγρ.
14 Αυγ 2013
Like
451
Πόντοι
21
είναι καποιος εδω που ηταν εκει μια Κυριακη στα μεσα Μαρτιου που ειχα παει? με.... δυο εκεινη την ημερα ο ενας στα καθισματα πανω ο αλλος

Καλησπέρα όταν πάτε ενημερώστε μας

SLIM SHADY

Σεβαστός
Εγγρ.
30 Οκτ 2021
Κριτικές
8
Like
10.507
Πόντοι
1.336
Έχει κανείς εικόνα για τώρα; Υπάρχει κανένα ζευγάρι;

matakias_megas

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Οκτ 2021
Like
1.199
Πόντοι
206
γεωργια αν ειναι να διαλεγεις πηγαινε σε σουινγκερς

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom