Georgia Georgia
Μέλος
- Εγγρ.
- 25 Μαρ 2023
- Like
- 123
- Πόντοι
- 0
Έχω έρθει μερικές φορές με τον άντρα μου και με έχουν γα...ει
Πηγαίνεις συχνά;Μακάρι να ήταν και σήμερα κανένα ζευγάρι
Όχι γιατί μου την πέφτουν τα πουστρακια, όταν κάθομαι να δω την τσόντα. Μακάρι να ήξερα πότε θα πήγαινε κανένα ζευγάριΠηγαίνεις συχνά;
Είμασταν εκει πριν δυο εβδομαδες, ούτε εμείς πηγαίνουμε συχνά. Οταν ξαναπάμε να σου πω;Όχι γιατί μου την πέφτουν τα πουστρακια, όταν κάθομαι να δω την τσόντα. Μακάρι να ήξερα πότε θα πήγαινε κανένα ζευγάρι
Σιγά ρε γαμιά… που περιμένεις να πάει κανένα ζευγάρι στο σινεμά μήπως και γαμήσεις… κακομοίρη ….τα πουστράκια σε χάλασαν αγάμητε…Όχι γιατί μου την πέφτουν τα πουστρακια, όταν κάθομαι να δω την τσόντα. Μακάρι να ήξερα πότε θα πήγαινε κανένα ζευγάρι
Εσένα ποιος σου μίλησε μωρη πουστρα; Έγραψα το λόγο που δεν πάω συχνά εκεί.Σιγά ρε γαμιά… που περιμένεις να πάει κανένα ζευγάρι στο σινεμά μήπως και γαμήσεις… κακομοίρη ….τα πουστράκια σε χάλασαν αγάμητε…
Τύπισσα πως τα πέρασες?? Να ξέρεις τα ζόμπι μαζευόμαστε μετά τις 24:00 όταν είναι να ξαναρθετε.Έχω έρθει μερικές φορές με τον άντρα μου και με έχουν γα...ει
τα περασα πολυ καλα με πηραν δυο μπροστα στον δικο μου, οσοι δεν μου αρεσαν απλα κοιτουσαν. ηταν καμιά δεκαριά ατομα. απλα λιγο ο φωτισμος ηταν παρα πολυ χαμηλος σε ορισμενα σημεια. οκ ειπαμε να ειναι χαμηλος αλλα να βλεπεις τι πιανεις η ποιοι σε πιανουν...Τύπισσα πως τα πέρασες?? Να ξέρεις τα ζόμπι μαζευόμαστε μετά τις 24:00 όταν είναι να ξαναρθετε.
Δεν εχω παει ποτε σε τσοντοσινεμα,περασατε καλα ,αξιζει η φαση?Έχω έρθει μερικές φορές με τον άντρα μου και με έχουν γα...ει
Καλημέρα, πως είναι σαν εμπειρία?Έχω έρθει μερικές φορές με τον άντρα μου και με έχουν γα...ει
Στείλε σε μένα όταν ξαναπάτεΕίμασταν εκει πριν δυο εβδομαδες, ούτε εμείς πηγαίνουμε συχνά. Οταν ξαναπάμε να σου πω;
Eξαρτάται τι ψάχνεις και τι σε κ...ει. Εμένα μαρεσει να με βλεπουνΔεν εχω παει ποτε σε τσοντοσινεμα,περασατε καλα ,αξιζει η φαση?
Καλή είναι. Εντάξει πάντα θα υπάρχει και καποιος που δεν σου αρεσει αλλα οκ τους απομακρύνεις ευγενικά... Εμενα μου αρεσει, δεν πηγαινω ομως συχνάΚαλημέρα, πως είναι σαν εμπειρία?
Καραγκιοζάκος κλασικός χαχα !!!Εσένα ποιος σου μίλησε μωρη πουστρα; Έγραψα το λόγο που δεν πάω συχνά εκεί.
Τράβα πιάσε καμιά ψωλή στα χέρια σου για να μην γράφεις μαλακίες
Γιαννάκη, μάλλον θα πρέπει να σου δέσουν με αλυσίδες και τα χέρια σου, όχι μόνο το κεφάλι με τις μαλακίες που γράφειςΚαραγκιοζάκος κλασικός χαχα !!!
Θέλω να αναφέρω ότι μου φαίνεται παράξενο όταν ακούω κάποιον στρέιτ ενεργητικό να "κράζει" τα πουστρακια του εκάστοτε σινεμά. Συνήθως τα τσοντοσινεμα είναι ένας χώρος όπου όλοι πάμε με σκοπό να ικανοποιήσουμε είτε τις σεξουαλικές μας επιθυμίες, είτε βίτσια είτε φαντασιώσεις που έχουμε. Είναι ένας χώρος ανοιχτός για να κάνει κίνηση όποιος θέλει είτε είναι παθητικός είτε ενεργητικός, τώρα καταλαβαίνω εάν αυτή η συμπεριφορά ξεκινάει με το ότι κάποιοι θαμώνες να μην σέβονται ότι δεν γουστάρεις να γαμησεις είτε τους συγκεκριμένους είτε τους παθητικούς άντρες στο σύνολο. Αλλά λογικό είναι να βρεις περισσότερα πουστρακια εκεί από ότι γυναίκες ή ζευγάρια.Γιαννάκη, μάλλον θα πρέπει να σου δέσουν με αλυσίδες και τα χέρια σου, όχι μόνο το κεφάλι με τις μαλακίες που γράφεις
απλα απαντησα σε μια ερωτηση, δεν ειπα να μην πηγαινουν στο σινεμα, η φιλεναδα αρπαχτηκε μονη της...Θέλω να αναφέρω ότι μου φαίνεται παράξενο όταν ακούω κάποιον στρέιτ ενεργητικό να "κράζει" τα πουστρακια του εκάστοτε σινεμά. Συνήθως τα τσοντοσινεμα είναι ένας χώρος όπου όλοι πάμε με σκοπό να ικανοποιήσουμε είτε τις σεξουαλικές μας επιθυμίες, είτε βίτσια είτε φαντασιώσεις που έχουμε. Είναι ένας χώρος ανοιχτός για να κάνει κίνηση όποιος θέλει είτε είναι παθητικός είτε ενεργητικός, τώρα καταλαβαίνω εάν αυτή η συμπεριφορά ξεκινάει με το ότι κάποιοι θαμώνες να μην σέβονται ότι δεν γουστάρεις να γαμησεις είτε τους συγκεκριμένους είτε τους παθητικούς άντρες στο σύνολο. Αλλά λογικό είναι να βρεις περισσότερα πουστρακια εκεί από ότι γυναίκες ή ζευγάρια.
Στείλε και εμενα αν θέλεις!!Είμασταν εκει πριν δυο εβδομαδες, ούτε εμείς πηγαίνουμε συχνά. Οταν ξαναπάμε να σου πω;
Το να μην πηγαίναμε στο σινεμά εμείς τα πουστρακια, θα σήμαινε και το τέλος τους μιας και το μεγαλύτερο κομμάτι του τζίρου τους αποτελούν τα πουστρακια καθώς και των ενεργητικών που θέλουν να τα γαμησουν.απλα απαντησα σε μια ερωτηση, δεν ειπα να μην πηγαινουν στο σινεμα, η φιλεναδα αρπαχτηκε μονη της...
δεν με νοιαζει αν θα κλεισουν αυτα τα σινεμα, τι ακυρα μου γραφεις τωρα;Το να μην πηγαίναμε στο σινεμά εμείς τα πουστρακια, θα σήμαινε και το τέλος τους μιας και το μεγαλύτερο κομμάτι του τζίρου τους αποτελούν τα πουστρακια καθώς και των ενεργητικών που θέλουν να τα γαμησουν.
Το θέμα είναι ότι το σχόλιο σου ήταν κάπως "άκυρο" έτσι όπως γράφτηκε, μπορεί να ήθελες να πεις κάτι διαφορετικό και να το διατυπώσεις λαθος