pablo michel
Μέλος
- Εγγρ.
- 22 Ιαν 2021
- Like
- 472
- Πόντοι
- 21
εσενα κολησε η βελονα, στα ζομπι. ΖΟΜΠΙ - ΖΟΜΠΙ - ΖΟΜΠΙ.
Το εχεις καψει μου φενεται.
απορώ πως δινετε σημασια σε αυτον τον καραγκιοζη και κανα δυο ακομα που οτι και αν πουν ειναι μαλακια και χωρις νοημα…εσενα κολησε η βελονα, στα ζομπι. ΖΟΜΠΙ - ΖΟΜΠΙ - ΖΟΜΠΙ.
Τυπε έφαγες πολλές ηδη και σου έπεσαν βαριές. Περνα μετά τις 24:00 από το τσονταδικο να σε βοηθήσουμε τα ζόμπι να χωνεψεις.απορώ πως δινετε σημασια σε αυτον τον καραγκιοζη και κανα δυο ακομα που οτι και αν πουν ειναι μαλακια και χωρις νοημα…
Θα σκασω κατα τις 7 σημερα.... οτι δωσω και οτι αρπ
μετά τις 12 πάει ο συγκεκριμένος μαλάκας οπότε τα έπιασες τα λεφτά σουΤυπε μέχρι τις 24:00 μόνος σου θα είσαι.
μετά τις 12 πάει ο συγκεκριμένος μαλάκας οπότε τα έπιασες τα λεφτά σουΤυπε μέχρι τις 24:00 μόνος σου θα είσαι.
Με τα ίδια λεφτά πας Μεταξουργείο οπότε μπορείς και εκεί να ξαλαφρώσεις.αξιζει να παω να ξαλαφρωσω??
λογω μιας μικρης επεμβασης εχω να τον παιξω μια βδομαδα!!
ΕρχομαιΓια σήμερα κατά τις 2.30 το μεσημέρι θα επισκεφτουμε το σινεμα με τη granny μου 65 χρ bbw παχουλή φίλη μου. Πολύ καθαρή και καυλιαρα.
Για πειτε και σε μας που λογω δουλειας δεν μπορουσαμε τι παιχτηκε;Ερχομαι
Δεν τους πετυχα... ελπιζω να ερθει αλλο ζευγος... εχω πετυχειβ2 αυτη την εβδομαδαΓια πειτε και σε μας που λογω δουλειας δεν μπορουσαμε τι παιχτηκε;
Τυπε 14:30 κοιμόμαστε ακόμα, κανονίστε το για μετά τις 24:00 να έχουμε απαρτία όλα τα ζόμπι.Για σήμερα κατά τις 2.30 το μεσημέρι θα επισκεφτουμε το σινεμα με τη granny μου 65 χρ bbw παχουλή φίλη μου. Πολύ καθαρή και καυλιαρα.
καντο 12.30 γιατι εχει τσαμπιονς λινγκ και παμε με τον μεγα μυστη ηδονοβλεψια πανιδονιστη φατσεα για στοιχημαΤυπε 14:30 κοιμόμαστε ακόμα, κανονίστε το για μετά τις 24:00 να έχουμε απαρτία όλα τα ζόμπι.
Φιλε μου την ωρα που πηγες καθημερινη τι περιμενεςΠήγαμε εχτές παιδιά με τη granny μκθκατά τις 2. Κάτσαμε
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
Πήγαμε εχτές κατά τις 2 με τη granny μου.
Φύγαμε 3.30.
Δυστυχώς τίποτα καλο