Χθεσινή επίσκεψη, στο σινεμά. Πήγα βραδάκι και έκατσα ένα τρίωρο, γεμάτο, πληρώνοντας εισιτήριο για πρόσβαση σε όλο τον χώρο. Υπήρχε λίγος κόσμος, από όλες τις ηλικίες και σχεδόν όλοι τους gay. Περιφέρονταν διαρκώς στους χώρους, ψάχνοντας απεγνωσμένα για πούτσα. Ένας τύπος γυμνασμένος, με πουστόφατσα, ανεβοκατέβαινε επί τρεις ώρες ασταμάτητα. Το ίδιο και ένας αδύνατος με μουστάκι και ένας μαλάκας μπάρμπας. Στο τέλος, η πουστόφατσα και ο αδύνατος πίπωσαν έναν τύπο και ο μπάρμπας κοιμήθηκε στο κάθισμα, ροχαλίζοντας. Στο υπόγειο κατέβηκα δύο φορές και δεν είδα κανέναν, μιας και ήταν απελπιστικά άδειο. Καθόλη την παραμονή μου δεν με ενόχλησε κανένας. Έφυγα και επέστρεψα στο σπίτι μου, κάνοντας μία στάση για να αγοράσω δύο σουβλάκια. Έπειτα πήγα δίπλα, στο Γρηγόρη και χτύπησα και μία ζαμπονοτυρόπιτα. Έκανα παράπονα, για τις ακριβές τιμές, στην πωλήτρια, της οποίας το look παρέπεμπε σε λεσβία. Ήταν καλή και ευγενική, σε σημείο να σκεφτώ να της αφήσω tip, την καπότα που μου έδωσε ο ταμίας του σινεμά, κάτι που τελικά δεν έκανα. Έκανα και μία μικρή στάση σε ένα περίπτερο, όπου τσίμπησα και ένα Twix, για επιδόρπιο. Άραξα σπίτι, έφαγα, έκανα ένα ζεστό μπάνιο και έπεσα για ύπνο.