You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Τσοντοσινεμά 8 Downtown
- Μέλος που άνοιξε το νήμα vrettos
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 16K
- Εμφανίσεις 3M
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 20 άτομα (2 μέλη και 18 επισκέπτες)
dimitrisrigas
Μέλος
- Εγγρ.
- 26 Φεβ 2023
- Like
- 6
- Πόντοι
- 0
Καλησπέρα.θες παρέα?Πάντως εγώ δεν έχω παει στο Adult και το ψηνω πολύ αλλά με παρεα χαχα ! Ψιλοκολλαω μονη!!![]()
pablo michel
Μέλος
- Εγγρ.
- 22 Ιαν 2021
- Like
- 475
- Πόντοι
- 21
υπεροχο πλασμαΈχω έρθει αρκετές φορές και κάθομαι στις πάνω καμπίνες , ψαχνω για bukkane ομαδικό , αν ψήνεστε καμία φάση να κανονίσουμε.![]()
Stratisli7290
Μέλος
- Εγγρ.
- 11 Ιουλ 2022
- Κριτικές
- 1
- Like
- 18
- Πόντοι
- 0
Εγώ μέσα, ψήνω. Αν κανονιστεί κάτι μου λέτε.Έχω έρθει αρκετές φορές και κάθομαι στις πάνω καμπίνες , ψαχνω για bukkane ομαδικό , αν ψήνεστε καμία φάση να κανονίσουμε.![]()
Janjan13
Μέλος
- Εγγρ.
- 28 Ιουν 2019
- Κριτικές
- 1
- Like
- 374
- Πόντοι
- 21
Μ για θ το τ εσυεικαΕγώ μέσα, ψήνω. Αν κανονιστεί κάτι μου λ
Να κανονίσουμε περιμένω να μαζευτούμε
Stratisli7290
Μέλος
- Εγγρ.
- 11 Ιουλ 2022
- Κριτικές
- 1
- Like
- 18
- Πόντοι
- 0
Θες να πάμε και σήμερα?Μ για θ το τ εσυεικα
Να κανονίσουμε περιμένω να μαζευτούμε
sexmaniac74
Μέλος
- Εγγρ.
- 14 Αυγ 2013
- Like
- 645
- Πόντοι
- 81
Χθες βραδυ κατα της 12 πεχτηκε δυνατη φαση με ζευγαρι στο σινεμα σε καμπινα του ισογειου.
45αρα μελαχρινη με τον αντρα της θεατη μας καυλωσε ολους και γαμηθηκε γερα.
45αρα μελαχρινη με τον αντρα της θεατη μας καυλωσε ολους και γαμηθηκε γερα.
SLIM SHADY
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 30 Οκτ 2021
- Κριτικές
- 8
- Like
- 12.582
- Πόντοι
- 2.536
Μακάρι να ήταν και σήμερα κανένα ζευγάρι
Dhmhtrhs(2)
Μέλος
- Εγγρ.
- 3 Αυγ 2020
- Like
- 63
- Πόντοι
- 0
Σήμερα λεμε να πάμε με την κοπέλα μου βράδυ
SimpleDick4fun
Νέο Μέλος
- Εγγρ.
- 15 Φεβ 2022
- Like
- 0
- Πόντοι
- 0
tomorrow? 10-10:30 maybe we will have some fun XD
matakias_megas
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 9 Οκτ 2021
- Like
- 1.502
- Πόντοι
- 206
πηγαινε αθηναικον να σου ξεσκισουν την κωλαρα ακαποταΈχω έρθει αρκετές φορές και κάθομαι στις πάνω καμπίνες , ψαχνω για bukkane ομαδικό , αν ψήνεστε καμία φάση να κανονίσουμε.![]()
Janjan13
Μέλος
- Εγγρ.
- 28 Ιουν 2019
- Κριτικές
- 1
- Like
- 374
- Πόντοι
- 21
Γιατί ακαποτα ;;μαζεύει κόσμο εκεί;πηγαινε αθηναικον να σου ξεσκισουν την κωλαρα ακαποτα
sexmaniac74
Μέλος
- Εγγρ.
- 14 Αυγ 2013
- Like
- 645
- Πόντοι
- 81
Τι εγινε παιδια πηγατε;Σήμερα λεμε να πάμε με την κοπέλα μου βράδυ
info@123
Μέγας
- Εγγρ.
- 23 Οκτ 2013
- Κριτικές
- 69
- Like
- 16.073
- Πόντοι
- 4.926
Χθεσινή επίσκεψη, στο σινεμά. Πήγα βραδάκι και έκατσα ένα τρίωρο, γεμάτο, πληρώνοντας εισιτήριο για πρόσβαση σε όλο τον χώρο. Υπήρχε λίγος κόσμος, από όλες τις ηλικίες και σχεδόν όλοι τους gay. Περιφέρονταν διαρκώς στους χώρους, ψάχνοντας απεγνωσμένα για πούτσα. Ένας τύπος γυμνασμένος, με πουστόφατσα, ανεβοκατέβαινε επί τρεις ώρες ασταμάτητα. Το ίδιο και ένας αδύνατος με μουστάκι και ένας μαλάκας μπάρμπας. Στο τέλος, η πουστόφατσα και ο αδύνατος πίπωσαν έναν τύπο και ο μπάρμπας κοιμήθηκε στο κάθισμα, ροχαλίζοντας. Στο υπόγειο κατέβηκα δύο φορές και δεν είδα κανέναν, μιας και ήταν απελπιστικά άδειο. Καθόλη την παραμονή μου δεν με ενόχλησε κανένας. Έφυγα και επέστρεψα στο σπίτι μου, κάνοντας μία στάση για να αγοράσω δύο σουβλάκια. Έπειτα πήγα δίπλα, στο Γρηγόρη και χτύπησα και μία ζαμπονοτυρόπιτα. Έκανα παράπονα, για τις ακριβές τιμές, στην πωλήτρια, της οποίας το look παρέπεμπε σε λεσβία. Ήταν καλή και ευγενική, σε σημείο να σκεφτώ να της αφήσω tip, την καπότα που μου έδωσε ο ταμίας του σινεμά, κάτι που τελικά δεν έκανα. Έκανα και μία μικρή στάση σε ένα περίπτερο, όπου τσίμπησα και ένα Twix, για επιδόρπιο. Άραξα σπίτι, έφαγα, έκανα ένα ζεστό μπάνιο και έπεσα για ύπνο.
kostakis27
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 22 Ιουλ 2009
- Κριτικές
- 130
- Like
- 9.095
- Πόντοι
- 7.885
Μυστη Ζαμπονοτυροπιτα μετά από σουβλακια?? Όντως ο Γρηγόρης έχει ακριβυνει αλλά παραμένει εγγύηση για απαξιωτικό χέσιμο με βρωμερό κλανιδι.Χθεσινή επίσκεψη, στο σινεμά. Πήγα βραδάκι και έκατσα ένα τρίωρο, γεμάτο, πληρώνοντας εισιτήριο για πρόσβαση σε όλο τον χώρο. Υπήρχε λίγος κόσμος, από όλες τις ηλικίες και σχεδόν όλοι τους gay. Περιφέρονταν διαρκώς στους χώρους, ψάχνοντας απεγνωσμένα για πούτσα. Ένας τύπος γυμνασμένος, με πουστόφατσα, ανεβοκατέβαινε επί τρεις ώρες ασταμάτητα. Το ίδιο και ένας αδύνατος με μουστάκι και ένας μαλάκας μπάρμπας. Στο τέλος, η πουστόφατσα και ο αδύνατος πίπωσαν έναν τύπο και ο μπάρμπας κοιμήθηκε στο κάθισμα, ροχαλίζοντας. Στο υπόγειο κατέβηκα δύο φορές και δεν είδα κανέναν, μιας και ήταν απελπιστικά άδειο. Καθόλη την παραμονή μου δεν με ενόχλησε κανένας. Έφυγα και επέστρεψα στο σπίτι μου, κάνοντας μία στάση για να αγοράσω δύο σουβλάκια. Έπειτα πήγα δίπλα, στο Γρηγόρη και χτύπησα και μία ζαμπονοτυρόπιτα. Έκανα παράπονα, για τις ακριβές τιμές, στην πωλήτρια, της οποίας το look παρέπεμπε σε λεσβία. Ήταν καλή και ευγενική, σε σημείο να σκεφτώ να της αφήσω tip, την καπότα που μου έδωσε ο ταμίας του σινεμά, κάτι που τελικά δεν έκανα. Έκανα και μία μικρή στάση σε ένα περίπτερο, όπου τσίμπησα και ένα Twix, για επιδόρπιο. Άραξα σπίτι, έφαγα, έκανα ένα ζεστό μπάνιο και έπεσα για ύπνο.
Georgia Georgia
Μέλος
- Εγγρ.
- 25 Μαρ 2023
- Like
- 123
- Πόντοι
- 0
Έχω έρθει μερικές φορές με τον άντρα μου και με έχουν γα...ει
Georgia Georgia
Μέλος
- Εγγρ.
- 25 Μαρ 2023
- Like
- 123
- Πόντοι
- 0
Πηγαίνεις συχνά;Μακάρι να ήταν και σήμερα κανένα ζευγάρι
SLIM SHADY
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 30 Οκτ 2021
- Κριτικές
- 8
- Like
- 12.582
- Πόντοι
- 2.536
Όχι γιατί μου την πέφτουν τα πουστρακια, όταν κάθομαι να δω την τσόντα. Μακάρι να ήξερα πότε θα πήγαινε κανένα ζευγάριΠηγαίνεις συχνά;
Georgia Georgia
Μέλος
- Εγγρ.
- 25 Μαρ 2023
- Like
- 123
- Πόντοι
- 0
Είμασταν εκει πριν δυο εβδομαδες, ούτε εμείς πηγαίνουμε συχνά. Οταν ξαναπάμε να σου πω;Όχι γιατί μου την πέφτουν τα πουστρακια, όταν κάθομαι να δω την τσόντα. Μακάρι να ήξερα πότε θα πήγαινε κανένα ζευγάρι
gay_johnjohn
Μέλος
- Εγγρ.
- 8 Ιουλ 2020
- Like
- 327
- Πόντοι
- 21
Σιγά ρε γαμιά… που περιμένεις να πάει κανένα ζευγάρι στο σινεμά μήπως και γαμήσεις… κακομοίρη ….τα πουστράκια σε χάλασαν αγάμητε…Όχι γιατί μου την πέφτουν τα πουστρακια, όταν κάθομαι να δω την τσόντα. Μακάρι να ήξερα πότε θα πήγαινε κανένα ζευγάρι
Άλλα thread (τυχαίες επιλογές)
- Απαντήσεις
- 874
- Εμφανίσεις
- 40K
- Απαντήσεις
- 241
- Εμφανίσεις
- 64K
- Απαντήσεις
- 107
- Εμφανίσεις