ola2012
Μέλος
- Εγγρ.
- 8 Οκτ 2012
- Like
- 11
- Πόντοι
- 1
καλά κανείς φιλε μου μι κόλαςΜην ανησυχεις για μενα ,εγω πηγαινω στο Αβερωφ η στο Βιντεο Μπλου οπου εχω μονιμους γαμιαδες.
καλά κανείς φιλε μου μι κόλαςΜην ανησυχεις για μενα ,εγω πηγαινω στο Αβερωφ η στο Βιντεο Μπλου οπου εχω μονιμους γαμιαδες.
Χθες με ειχε παει ενας τυπος, στ διπλα δωματιο μια γκομενα μιλφ
Εγινε παιχνιδι στην κεντρικη αιθουσα
Ηταν πολυ σουπερ φαση
Καποιες φορες τελικα προγραμματιζονται φοβερες φασεις!!
Θα παρεις και τις δυο σου χουφτες μαζι?σεμιση ωρα θαμαι μεγκομενα στο σινεμα.οποιος πιστευει ας ερθει οποιος νομιζει οτι λεω μαλακιες ας κατσεισπιτι του χεστηκα
Παιδες λετε να παιζει τιποτα τωρα το βραδυ?ειμαι κεντρο και λεω να κανω μια βολτουλα
Τελικα επαιξαν με ολους κ ολεςΣυμβαινει τωρα....εσκασε ζευγαρι με την τυπισα καπου στα 40 και τον τυπο καπου στα 35....στην αρχη παιχνιδι στο σκοτεινο δωματιο πανω και στην συνεχεια μπηκαν σε καμπινα....ανοιγαν την πορτα κι εβαζαν εναν εναν αντρες ...μις τελειωνε ο ενας εμπαινε ο επομενος. Μπηκα 3ος....χιχι....ακομα εδω ειναι παντως
Θα παρεις και τις δυο σου χουφτες μαζι?
Άμα δεν βρεις κανα καλό πουστρο-παππού στο ανταλτ τράβα στο αβέρωφ μήπως πετύχεις τον[size=10pt][size=10pt][glow=red,2,300]Λίλα[/glow][/size][/size]
καλημέρα σκέφτομαι να πάω εκεί με την δικιά μου,αλλα σκεφτομαιμην πέσουμε όλοι μαζί σαν πλιγούρι και ξενερωσει η δικιά μουΧθες με ειχε παει ενας τυπος, στ διπλα δωματιο μια γκομενα μιλφ
Εγινε παιχνιδι στην κεντρικη αιθουσα
Ηταν πολυ σουπερ φαση
Καποιες φορες τελικα προγραμματιζονται φοβερες φασεις!!