Νέα

Τσοντοσινεμά 8 Downtown

• Μέλος που άνοιξε το νήμα vrettos
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 15K
  • Εμφανίσεις 3M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 25 άτομα (4 μέλη και 21 επισκέπτες)

Επισκέπτης
Χθες με ειχε παει ενας τυπος, στ διπλα δωματιο μια γκομενα μιλφ
Εγινε παιχνιδι στην κεντρικη αιθουσα
Ηταν πολυ σουπερ φαση
Καποιες φορες τελικα προγραμματιζονται φοβερες φασεις!!

sanexxx69

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
4 Ιουν 2012
Κριτικές
24
Like
594
Πόντοι
326
Ηταν πολυ σουπερ φαση

εσυ θα πας σημερα η αυριο ;

giannhsg

Μέλος
Εγγρ.
30 Μαΐ 2007
Like
64
Πόντοι
6
Σημερα το απογευμα επαιζε νεκρα. 0 θυληκα / θηλυκα-wannabe
Το μονο καλο ηταν οτι στο ταμειο υπηρχε γκομενα.

thomas115656

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
24 Δεκ 2011
Κριτικές
31
Like
690
Πόντοι
996
ελα να κανονιζουμε για σημερα τιποτα . :rockon: :rockon:

Λιλα

Μέλος
Εγγρ.
21 Απρ 2008
Κριτικές
3
Like
52
Πόντοι
66
σεμιση ωρα θαμαι μεγκομενα στο σινεμα.οποιος πιστευει ας ερθει οποιος νομιζει οτι λεω μαλακιες ας κατσεισπιτι του χεστηκα
  Θα παρεις και τις δυο σου χουφτες  μαζι?  :boobies: :boobies: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

Marios27

Μέλος
Εγγρ.
15 Φεβ 2008
Like
82
Πόντοι
1
Παιδες λετε να παιζει τιποτα τωρα το βραδυ?ειμαι κεντρο και λεω να κανω μια βολτουλα

kostakis27

Ανώτερος
Εγγρ.
22 Ιουλ 2009
Κριτικές
127
Like
8.276
Πόντοι
7.885
Παιδες λετε να παιζει τιποτα τωρα το βραδυ?ειμαι κεντρο και λεω να κανω μια βολτουλα

Άμα δεν βρεις κανα καλό πουστρο-παππού στο ανταλτ τράβα στο αβέρωφ μήπως πετύχεις τον Λίλα  :jerking: :jerking: :jerking:

Marios27

Μέλος
Εγγρ.
15 Φεβ 2008
Like
82
Πόντοι
1
Συμβαινει τωρα....εσκασε ζευγαρι με την τυπισα καπου στα 40 και τον τυπο καπου στα 35....στην αρχη παιχνιδι στο σκοτεινο δωματιο πανω και στην συνεχεια μπηκαν σε καμπινα....ανοιγαν την πορτα κι εβαζαν εναν εναν αντρες ...μις τελειωνε ο ενας εμπαινε ο επομενος. Μπηκα 3ος....χιχι....ακομα εδω ειναι παντως

Επισκέπτης
:s&m_3:
Συμβαινει τωρα....εσκασε ζευγαρι με την τυπισα καπου στα 40 και τον τυπο καπου στα 35....στην αρχη παιχνιδι στο σκοτεινο δωματιο πανω και στην συνεχεια μπηκαν σε καμπινα....ανοιγαν την πορτα κι εβαζαν εναν εναν αντρες ...μις τελειωνε ο ενας εμπαινε ο επομενος. Μπηκα 3ος....χιχι....ακομα εδω ειναι παντως
Τελικα επαιξαν με ολους κ ολες :)

assos5

Μέλος
Εγγρ.
3 Αυγ 2015
Like
22
Πόντοι
0
Ηταν πολυ σουπερ φαση
καλημέρα σκέφτομαι να πάω εκεί με την δικιά μου,αλλα σκεφτομαιμην πέσουμε όλοι μαζί σαν πλιγούρι και ξενερωσει η δικιά μου

nick26

Μέλος
Εγγρ.
28 Οκτ 2005
Κριτικές
1
Like
2
Πόντοι
1
Σκέφτομαι να πάω κι εγώ κατα τις 9 απόψε θα είναι κανείς;

takis cuckold

Μέλος
Εγγρ.
28 Αυγ 2014
Like
14
Πόντοι
0
πολύ ενδιαφέρον έπεσε για απόψε ρε τύποι. τι λέτε να κανονίσουμε να πάμε? θάναι κανά κροσσάκι ή ζευγάρι να ξέρω να προετοιμαστώ ενεργητικά ειδάλλως να κάνω sissy-slut ετοιμασία...

blackprince

Μέλος
Εγγρ.
20 Ιουλ 2015
Like
0
Πόντοι
0
επαιζε cross,το μεσημερι μαγκες....γυρω στις 3,30,μου ειπε οτι την ελεγαν λολα και,οταν τη ρωτησα εαν εχει ξαναπαει,μου ειπε οτι ηταν δευτερη φορα..... ψηλη-αδυνατη-περουκα και ντυμενη σκετη τσοντα.......λογικα πρεπει να ελεγε την αλληθεια,γιατι ψιλοψαχνοταν μεσα στον χορο και επαιζε μονο στην κατω αιθουσα και βολτες επανω...κατω δεν κατεβηκε καθολου,οσο ημουν εγω...καλσικα για μεσημερι,το κοριτσι στην εισοδο κτλ.... παντως εκτος απο πιπα σε εμενα, στους αριστερους καναπεδες στην κατω αιθουσα,δεν ειχε αλλο τυχερο,κατι τρυφεροι απλα κοιτουσαν και οταν τους ειπα,να ερθουν...χαμογελουσαν :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: και αλλλος ενα ς ,που καθοταν στις καρεκλες με κοιτουσε και τον επαιζε....μαλλον αλλο θα ηθελε....λογικα ειναι ακομα εκει....

nick26

Μέλος
Εγγρ.
28 Οκτ 2005
Κριτικές
1
Like
2
Πόντοι
1
Πήγε κανεις τελικά;

Stories