Επισκέπτης
Ας βρεθει καποιος να αναφερει τι εγινε αποψε στο adult μεχρι τις 12
Ευχαριστω τον ομορφο για την υπεροχη βραδια
Ας βρεθει καποιος να αναφερει τι εγινε αποψε στο adult μεχρι τις 12
Φοβερή απάντηση μεγάλε!!Θα θελα να ξερα τι μπένετε μερικοί στο φόρουμ απλά για να πείτε τις εξυπνάδες σας.βάρα καμιά μαλακια να ξεθυμάνεις,εξυπνάκια του πληκτρολογίου.Οσο για αυτό που ρώτησες τον δίνω σε κάτι περίεργους σαν εσένα
Ναι ρε εξυπνακια δεν ξέρω να κάνω παράθεση γιατι δεν λιωνω ολη μέρα σε ενα πληκτρολόγιο σαν εσένα.Και το χειρότερο μπαίνεις και σε φόρουμ που υποτίθεται χλευάζεις αλλα τα θέλει ο κόλος σου!!Αντε βλακάκο ψάξε λιγο ακομα κανενα φορουμ αγαμητε.
Ήμουν απο την 1 μεχρι την 1μιση . Τίποτα
Προχωρημένος στη μαλακία σε βλέπω.Σιγα μην σκίσεις κανένα καλσόν μεγάλε θα μας πεις και για ιεραρχία.Αντε βλακάκο και πολύ ασχολίθηκα μαζί σου.Αντε να γράψεις καμιά εξυπνάδα σε κανένα φορουμ να ξεκαυλώσεις τελειωμένε!κατίνα!τυπε είμαι προχωρημένος και εσυ ένα ποταπο (ηθικά ευτελής, τιποτένιος) κανονικο μελος, πρεπει να σεβεσαι την ιεραρχεια του σαϊτ
ρε νικο γιατι φορας μασκα?τοσο ασχημος εισαι?τελικα βγηκες να ψωνιστεις στη καβαλας και εδωσες το στιγμα σου?Μυστες μου καλησπερα απο εμενα θα ηθελα να σας παραθεσω και εγω την εμπειρια μου.Μπορει να ειναι ασχετο με το ΑΤ αλλα ισως να συνδεεται με καποιο κροσσακι που περιγραφετε εδω μεσα.Εδω και καιρο διαβαζω κριτικες για το ΑΤ καυλωνω με την ολη φαση αλλα ποτε δεν ετυχε να παω διοτι δεν βρηκα κανενα συναγωνιστη να παμε παρεα διοτι ψιλοκολλαω να παω μονος.Πριν καμια βδομαδα πηρα την αποφαση να ξεκινησω να παω κι οτι γινει ρε μαγκες αλλα αρχιδια μια απ τα ιδια μολις εφτασα παλι κολωσα και δεν μπηκα.Μιας και ηρθα στην περιοχη εκανα την μπουρδελοτσαρκα μου στο μαγευτικο Μεταξι και τα σπιτακια του δεν βρηκα κατι ενδιαφερον ασε που σκιαχτηκα κιολας γιατι ηταν πολυ αργα και ειπα να συνεχισω με το αμαξι μου την αναζητηση σε αλλες πιατσες του ερωτα!!Μετα την πλατεια μεταξουργειου προς κορινθο περνωντας τη γεφυρα κ πεφτοντας στην καβαλας στο δευτερο φαναρι αριστερα στηνοταν στο στενο μια καυλιαρα με σουπερ σωματοτυπο κ δε μπορουσα να διακρινω τι ακριβως ηταν.Σκεφτηκα να στριψω για να διακρινω απο κοντα τι παιζει και μπαινοντας στο στενο με αδιεξοδο ,καθοταν στο αμαξι της στημενη μες την καυλα φουλ κ παλι δε μπορουσα να δω αν προκειται για γκομενα η καποιο κροσσακι τρανσακι διοτι το εν λογω στενοσοκακο ειναι σκοτεινο στο βαθος.Μυστες μου ηταν τοσο καυλα το σωμα της και η κωλαρα της κατεβηκα πλησιασα ηταν ντυμενη καυλορε και αρχισα να την χουφτωνω στα κωλομαγουλα που τα γυρισε και τα τουρλωσε μολις εφτασα διπλα.Χωρις πολλα πολλα ουτε καν ανταλλαξαμε κουβεντα μου φοραει καποτα το ξεφτυλοπουτανο και αρχισε να πιπωνει με μανια καθισμενη στο αμαξι της.Μετα απο κανα πενταλεπτο τσιμπουκωματος τη γυρισα κ την εσκισα-ξεκολιασα κατεθεσα το σπερμα μου με προφυλαξη παντα καναμε ενα τσιγαρο καληνυχτιστηκαμε(οι μοναδικες λεξεις που ανταλλαξαμε!!) και εφυγα ξαλαφρωμενος!!!Συνφορουμιτες μου το πλασμα αυτο δεν υπαρχει ειικρινα με ολη την εννοια υπηρετρια του θεου πουτσου!Αυτο που εχω να πω ειναι οτι φορουσε μασκα εκτος απο το καυλα ντυσιμο της, αν μπορει να βοηθησει καποιος για το ποια ειναι/τηλ κλπ? διοτι το ζητησα κ μου ειπε πως δε μπορει να μου το δωσει!!Ξαναλεω πως το καταγραφω στο ΑΤ διοτι αναγραφατε κατι για μασκες κλπ, ποια ειναι?θΑ ΗΘΕΛΑ ΠΟΛΥ ΝΑ ΤΟ ΞΑΝΑΣΚΙΣΩ ΜΥΣΤΕΕΕΕΕΕΣ ΜΟΥΥΥΥΥΥ....υ.γ Αν καποιος συναγωνιστης εχει τηλεφωνο pm θα ηταν ευπροσδεκτο.
Καλά μας δουλεύεις;Που στο καλό είχες κρυφτεί;Μέχρι τις 1 εκτός από μια πίπα που έδωσα σε έναν φλούφλη δεν είδα να κινείται τίποτα.Ασε που είχα αρωματίσει και την πούτσα μου με γνήσια κολώνια Μυρτώ γιατί το προηγούμενο Σάββατο εξέφρασες παράπονα ότι βρωμοκοπάνε ψαρίλα οι πούτσες όσων πάνε εκει μέσα και ούτε για να τις πιάσεις δεν αξίζει οπότε είπα να κάνω την διαφορά σε περίπτωση που ξαναρχόσουν.θα έρθεις σήμερα να το γρασσάρουμε λίγο το ρουλεμάν;Ας βρεθει καποιος να αναφερει τι εγινε αποψε στο adult μεχρι τις 12
Μυστες μου καλησπερα απο εμενα θα ηθελα να σας παραθεσω και εγω την εμπειρια μου.Μπορει να ειναι ασχετο με το ΑΤ αλλα ισως να συνδεεται με καποιο κροσσακι που περιγραφετε εδω μεσα.Εδω και καιρο διαβαζω κριτικες για το ΑΤ καυλωνω με την ολη φαση αλλα ποτε δεν ετυχε να παω διοτι δεν βρηκα κανενα συναγωνιστη να παμε παρεα διοτι ψιλοκολλαω να παω μονος.Πριν καμια βδομαδα πηρα την αποφαση να ξεκινησω να παω κι οτι γινει ρε μαγκες αλλα αρχιδια μια απ τα ιδια μολις εφτασα παλι κολωσα και δεν μπηκα.Μιας και ηρθα στην περιοχη εκανα την μπουρδελοτσαρκα μου στο μαγευτικο Μεταξι και τα σπιτακια του δεν βρηκα κατι ενδιαφερον ασε που σκιαχτηκα κιολας γιατι ηταν πολυ αργα και ειπα να συνεχισω με το αμαξι μου την αναζητηση σε αλλες πιατσες του ερωτα!!Μετα την πλατεια μεταξουργειου προς κορινθο περνωντας τη γεφυρα κ πεφτοντας στην καβαλας στο δευτερο φαναρι αριστερα στηνοταν στο στενο μια καυλιαρα με σουπερ σωματοτυπο κ δε μπορουσα να διακρινω τι ακριβως ηταν.Σκεφτηκα να στριψω για να διακρινω απο κοντα τι παιζει και μπαινοντας στο στενο με αδιεξοδο ,καθοταν στο αμαξι της στημενη μες την καυλα φουλ κ παλι δε μπορουσα να δω αν προκειται για γκομενα η καποιο κροσσακι τρανσακι διοτι το εν λογω στενοσοκακο ειναι σκοτεινο στο βαθος.Μυστες μου ηταν τοσο καυλα το σωμα της και η κωλαρα της κατεβηκα πλησιασα ηταν ντυμενη καυλορε και αρχισα να την χουφτωνω στα κωλομαγουλα που τα γυρισε και τα τουρλωσε μολις εφτασα διπλα.Χωρις πολλα πολλα ουτε καν ανταλλαξαμε κουβεντα μου φοραει καποτα το ξεφτυλοπουτανο και αρχισε να πιπωνει με μανια καθισμενη στο αμαξι της.Μετα απο κανα πενταλεπτο τσιμπουκωματος τη γυρισα κ την εσκισα-ξεκολιασα κατεθεσα το σπερμα μου με προφυλαξη παντα καναμε ενα τσιγαρο καληνυχτιστηκαμε(οι μοναδικες λεξεις που ανταλλαξαμε!!) και εφυγα ξαλαφρωμενος!!!Συνφορουμιτες μου το πλασμα αυτο δεν υπαρχει ειικρινα με ολη την εννοια υπηρετρια του θεου πουτσου!Αυτο που εχω να πω ειναι οτι φορουσε μασκα εκτος απο το καυλα ντυσιμο της, αν μπορει να βοηθησει καποιος για το ποια ειναι/τηλ κλπ? διοτι το ζητησα κ μου ειπε πως δε μπορει να μου το δωσει!!Ξαναλεω πως το καταγραφω στο ΑΤ διοτι αναγραφατε κατι για μασκες κλπ, ποια ειναι?θΑ ΗΘΕΛΑ ΠΟΛΥ ΝΑ ΤΟ ΞΑΝΑΣΚΙΣΩ ΜΥΣΤΕΕΕΕΕΕΣ ΜΟΥΥΥΥΥΥ....υ.γ Αν καποιος συναγωνιστης εχει τηλεφωνο pm θα ηταν ευπροσδεκτο.
υπογειο ημουν μεχρι τις 12Καλά μας δουλεύεις;Που στο καλό είχες κρυφτεί;Μέχρι τις 1 εκτός από μια πίπα που έδωσα σε έναν φλούφλη δεν είδα να κινείται τίποτα.Ασε που είχα αρωματίσει και την πούτσα μου με γνήσια κολώνια Μυρτώ γιατί το προηγούμενο Σάββατο εξέφρασες παράπονα ότι βρωμοκοπάνε ψαρίλα οι πούτσες όσων πάνε εκει μέσα και ούτε για να τις πιάσεις δεν αξίζει οπότε είπα να κάνω την διαφορά σε περίπτωση που ξαναρχόσουν.θα έρθεις σήμερα να το γρασσάρουμε λίγο το ρουλεμάν;
Γιατι πρεπει να βριζεις αυτο π δε σε αφορα δεν καταλαβαινω!!εκτος απο πουστηδες με περουκα
εκτος απο πουστηδες χωρις περουκα
εκτος απο καποια ζομπι κ καποιους ελεινους πορνογερους που την εχουν δει ολυμπιονικες μαλακες
καμια ωραια τσοντα παιζει το μαγαζι?
η και οι τσοντες που παιζει ο προβολεας ειναι στην κατηγορια των πελατων?
Γιατι πρεπει να βριζεις αυτο π δε σε αφορα δεν καταλαβαινω!!
Να σενημερωσω επειδη εχω παει 3 φορες τις 2 ειχε κ ζευγαρια που παιζανε μονοι κ με αλλους
Δεν ειναι μονο γιαυτα τα ατομα π προανεφερες
νασαι πιο ευγενης
Δεν ειναι ακριβως ετσιμια χαρα ευγενης ειμαι,ροταω το αυτονοητο αν ο συγκεκριμενος τσοντοσυνεμας παιζει ωρεες κ φυσιολογικες τσοντες
οταν λεω *φυσιολογικες τσοντες* ενοω με αντρες που γαμανε (κ οχι γαμιουνται) γυναικες ειτε απο μουνι ειτε απο κωλο
κ οχι νικολετες που στην ουσια ειναι καποιος νικολας που κατουραει ορθιος κ οταν ντυνεται καρναβαλος νομιζει οτι εγινε νικολετα
αλλα κ νορμαλ τσοντες να εχει ......με τοσα ζομπι εκει μεσα δε νομιζω να σε αφισουν ηρεμο να δεις την τσοντα σου
Νιαουτραβα κ παρε ορμονες ,βαλε βυζια , κοψε τον πουτσο σου κ φτιαξε μια δευτερη τρυπα απο μπροστα
κ τοτε μπορει να λεγεσαι κ νικολετα
προς το παρον εισαι ο νικος ο πουστης