Νέα

Τσοντοσινεμά 8 Downtown

• Μέλος που άνοιξε το νήμα vrettos
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 15K
  • Εμφανίσεις 3M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 31 άτομα (12 μέλη και 19 επισκέπτες)

georgegeogeo

Μέλος
Εγγρ.
23 Δεκ 2014
Like
134
Πόντοι
1
Ζαρκαδακι θα χαρω να σε γνωρισω και πολυ περισσοτερο αν γαμαω καμια και ερθεις και μου ψυθιρησεις στο αυτι.100αρι ετρεχες ειπες,ε πιστεψε με θα το θυμηθεις.Το τρεξιμο ειναι σαν το ποδηλατο δεν ξεχνιεται.

mousatos_32

Μέλος
Εγγρ.
10 Μαρ 2014
Κριτικές
2
Like
117
Πόντοι
16
                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                          Γατάκια επειδή βλέπω ότι με σχολιάζετε και με κοροϊδεύετε εδώ μέσα αναλαμβάνω δράση και θα πάρετε τα αρχίδια μου.Αν τυχόν και έρθει ζευγάρι και μπει σε καμπίνα σιγά μην προλάβετε να πιάσετε την διπλανή για παιχνίδι, καθότι δεν ξέρετε ότι στα νιάτα μου έκανα στίβο και τα 100 μέτρα τα εχω για πλάκα ενώ εσας σας έχει φάει το τσιγάρο και η μαλακία οπότε θα πάρετε τον μπούλο.Επίσης έρχομαι από ένα γενικό ρεκτιφιέ καθότι έκανα προσθετική πέους την περασμένη βδομάδα και σε συνδιασμό και με μια σκαλωσιά δικής μου επινοήσεως που εχω στο σώβρακο η πούτσα μου πλέον στέκεται καμαρωτή καμαρωτή και είναι για τρελλά παιχνίδια ενώ τα δικά σας τα γαριδάκια είναι για παράδοση πινακίδων.Θα ξεσκίζω κάθε μουνί και κάθε κώλο που θα μπαίνει εδώ μέσα πρώτος πρώτος όπως πάντα και σε συνδιασμό και με μια συχνοουρία που με πιάνει λόγο προστάτη χύσιμο και κατούρημα θα πηγαίνουν μαζί έτσι για πολύ ανώμαλες καταστάσεις.Αν μου ξεφύγει καμιά κωλοτρυπίδα και πιάσω κανέναν άλλο να την γαμάει θα έρχομαι από δίπλα και θα του λεω υποτιμιτικά σχόλια για την πούτσα του ώστε να του πέφτει και να γίνεται ρεζίλι.Επανέρχομαι συντόμως με αγωνιστικές περιγραφές γατάκια.

:2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

charlie winters

Μέλος
Εγγρ.
3 Σεπ 2015
Κριτικές
4
Like
6
Πόντοι
1
:kneel: :kneel: :kneel: :kneel: :kneel:
προσκυνω το thread κ προτεινω να δημιουργηθει θερμο πληκτρο κατω απο κει που λεει αρχικη σελιδα κ να σε οδηγει κατευθειαν εδω.

kaboul

Μέλος
Εγγρ.
22 Οκτ 2013
Κριτικές
1
Like
19
Πόντοι
16
Λίλα απ'όσο ξέρω στο αβέρωφ δεν παίζουν καπότες στην είσοδο και γενικά οι τύποι που έχω τσεκάρει μάλλον δεν τις γουστάρουν  :grin: :grin:,να φανταστώ σε ξεσκίσανε ρομαντικά οι πορνοπαππούδες και τα πάκια  :zfuck: :fuck2: :2funny: :2funny:
εννοείται ακαποτο ο λίλας . Τι τον πέρασες για κανέναν φλωρο ;

jimy.m.

Γλομπεάρχης
Εγγρ.
14 Μαΐ 2011
Κριτικές
169
Like
20.417
Πόντοι
34.612
Ψηνω μια γκομενα να παμε σε ενα τετοιο σινεμα αλλα δεν θελει να την αγγιξουν αλλοι

geoMan

Ανώτερος
Εγγρ.
24 Μαΐ 2009
Κριτικές
16
Like
15.055
Πόντοι
6.515
                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                          Γατάκια επειδή βλέπω ότι με σχολιάζετε και με κοροϊδεύετε εδώ μέσα αναλαμβάνω δράση και θα πάρετε τα αρχίδια μου.Αν τυχόν και έρθει ζευγάρι και μπει σε καμπίνα σιγά μην προλάβετε να πιάσετε την διπλανή για παιχνίδι, καθότι δεν ξέρετε ότι στα νιάτα μου έκανα στίβο και τα 100 μέτρα τα εχω για πλάκα ενώ εσας σας έχει φάει το τσιγάρο και η μαλακία οπότε θα πάρετε τον μπούλο.Επίσης έρχομαι από ένα γενικό ρεκτιφιέ καθότι έκανα προσθετική πέους την περασμένη βδομάδα και σε συνδιασμό και με μια σκαλωσιά δικής μου επινοήσεως που εχω στο σώβρακο η πούτσα μου πλέον στέκεται καμαρωτή καμαρωτή και είναι για τρελλά παιχνίδια ενώ τα δικά σας τα γαριδάκια είναι για παράδοση πινακίδων.Θα ξεσκίζω κάθε μουνί και κάθε κώλο που θα μπαίνει εδώ μέσα πρώτος πρώτος όπως πάντα και σε συνδιασμό και με μια συχνοουρία που με πιάνει λόγο προστάτη χύσιμο και κατούρημα θα πηγαίνουν μαζί έτσι για πολύ ανώμαλες καταστάσεις.Αν μου ξεφύγει καμιά κωλοτρυπίδα και πιάσω κανέναν άλλο να την γαμάει θα έρχομαι από δίπλα και θα του λεω υποτιμιτικά σχόλια για την πούτσα του ώστε να του πέφτει και να γίνεται ρεζίλι.Επανέρχομαι συντόμως με αγωνιστικές περιγραφές γατάκια.

μηπως τιμης ενεκεν να αποδοθουν 5-6 αστερια στον τυπο από την αρχη?

CRYPTON X

Μέλος
Εγγρ.
7 Ιουλ 2015
Κριτικές
1
Like
9
Πόντοι
1

Συνημμένα

• moutza.jpg
    moutza.jpg
    48,1 KB · Εμφανίσεις: 28

CRYPTON X

Μέλος
Εγγρ.
7 Ιουλ 2015
Κριτικές
1
Like
9
Πόντοι
1
Ψηνω μια γκομενα να παμε σε ενα τετοιο σινεμα αλλα δεν θελει να την αγγιξουν αλλοι

ενταξει τυπε δεν θα την αγγιξει κανενας με τα χερια του..

μονο με την πουτσα τους    :2funny:

iakovos

Σπουδαίος
Εγγρ.
11 Ιαν 2007
Κριτικές
9
Like
13.699
Πόντοι
2.606

:2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

txar

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Μαΐ 2011
Κριτικές
3
Like
1.788
Πόντοι
496

:2funny:

Συνημμένα

• images.jpg
    images.jpg
    6,7 KB · Εμφανίσεις: 22

mio mio amio

Μέλος
Εγγρ.
13 Ιουλ 2013
Κριτικές
8
Like
2
Πόντοι
1
για πολλα γελια

φοβερη φαση εχετε εδω

πορνογεροι μαλακοολυμπιονικες
πακια
πουστηδες με περουκες
πουστηδες χωρις περουκες
περιεργοι μαλιαδες
γεροι πουστηδες
ακαποτα γαμησια

:jerking: :jerking: :jerking:

CRYPTON X

Μέλος
Εγγρ.
7 Ιουλ 2015
Κριτικές
1
Like
9
Πόντοι
1
για πολλα γελια

φοβερη φαση εχετε εδω

πορνογεροι μαλακοολυμπιονικες
πακια
πουστηδες με περουκες
πουστηδες χωρις περουκες
περιεργοι μαλιαδες
γεροι πουστηδες
ακαποτα γαμησια

:jerking: :jerking: :jerking:

τυπε εσενα ποια ειναι η ανωμαλια σου ?? πως τη βρισκεις ?

kostakis27

Ανώτερος
Εγγρ.
22 Ιουλ 2009
Κριτικές
127
Like
8.276
Πόντοι
7.885
Ανταλτ πορνόγερε μήπως είσαι εσύ που  κυκλοφορείς με πουκάμισο-παντελόνι πάντα μέσα στο σινεμά και κοιτάς περίεργα όσους δεν σου μιλάνε  :rolleyes: :think:

mio mio amio

Μέλος
Εγγρ.
13 Ιουλ 2013
Κριτικές
8
Like
2
Πόντοι
1
τυπε εσενα ποια ειναι η ανωμαλια σου ?? πως τη βρισκεις ?

τυπε μου πραγματικα ,μετα απο ολλα αυτα που διαβαζω εδω μεσα αρχιζω κ προβλιματιζομαι

αν ειμαι καλα ψυχολογικα εφοσον ειμαι φυσιολογικος στα γουστα μου στα του σεξ

πολυ αρρωστημενα σκηνικα ρε παιδες.....

συμπερανω τα εξης
η κοινωνια μας ειναι γεματη ανωμαλαρες κ ψυχολογικα αρρωστους
η
ολη η σαρα κ η μαρα ειναι εδω μεσα

:orchestra: :s&m_2: :s&m_1:

mio mio amio

Μέλος
Εγγρ.
13 Ιουλ 2013
Κριτικές
8
Like
2
Πόντοι
1
κ μην μπερδευεται τον κοσμο με ορους *κρος* & *τρανς*
κρος=πουστης με περουκα
τρανς=πουστης με βυζια

geoMan

Ανώτερος
Εγγρ.
24 Μαΐ 2009
Κριτικές
16
Like
15.055
Πόντοι
6.515
Ανταλτ πορνόγερε μήπως είσαι εσύ που  κυκλοφορείς με πουκάμισο-παντελόνι πάντα μέσα στο σινεμά και κοιτάς περίεργα όσους δεν σου μιλάνε  :rolleyes: :think:

ελα ρε κωστα να βαλεις τα πραγματα στη θεση τους, τραμπουκισε τον κοσμο ασχημα ο τυπος, γατακια κλπ   :S

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom