Νέα

Τσοντοσινεμά 8 Downtown

• Μέλος που άνοιξε το νήμα vrettos
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 15K
  • Εμφανίσεις 3M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 37 άτομα (10 μέλη και 27 επισκέπτες)

pussy wagon

Σεβαστός
Εγγρ.
13 Οκτ 2010
Κριτικές
18
Like
5.571
Πόντοι
1.796
Ποια είναι η διαφορά τρανς και κρος? Μήπως τα κρος δεν έχουν πάρει ορμόνες?

τα κρος απλα φορανε γυναικεια και μια περουκα τραβεστι ουσιαστικα γιατι συνηθως κρος δεν ειναι πουστηδες απλα τους αρεσει να φορανε γυναικεια

Εγγρ.
26 Μαρ 2015
Like
39
Πόντοι
16
τα κρος απλα φορανε γυναικεια και μια περουκα τραβεστι ουσιαστικα γιατι συνηθως κρος δεν ειναι πουστηδες απλα τους αρεσει να φορανε γυναικεια
Ε πως δεν είναι πούστηδες ρε τύπε? Αφού πάνε στο σινεμά και τους ξεσκίζουν την κωλοτρυπίδα!

Λιλα

Μέλος
Εγγρ.
21 Απρ 2008
Κριτικές
3
Like
52
Πόντοι
66
:boobies:  Δηλαδη εγω ειμαι πουστης?  :boobies:

Συνημμένα

• kjhg (2).jpg
    kjhg (2).jpg
    221,5 KB · Εμφανίσεις: 60

sanexxx69

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
4 Ιουν 2012
Κριτικές
24
Like
594
Πόντοι
326
Λιλα εισαι η μασκοτ του σαιτ, κριμα που αντι για γλομπο διπλα απο το bourdela.com δεν εχει φωτο σου  :rockon: :rockon:

mounta

Μέλος
Εγγρ.
19 Μαΐ 2014
Like
0
Πόντοι
6
Αν κ δεν καταλαβαινω τι λες
Εγω θ γλυψω...εσυ που τρως ακυρουμπες να δω τι θα κανεις ξεκολιαρη στα κρυφα
ο λογος που λες ψεμματα ποιος ειναι?σε τσουζει που δε σε πηδαει κανεις επι πληρωμη?ισα ισα με τις μουφες που λες δειχνεις και ποσο πουστης στη ψυχη εισαι στους υποψηφιους εδω.

Επισκέπτης
:orchestra:
ο λογος που λες ψεμματα ποιος ειναι?σε τσουζει που δε σε πηδαει κανεις επι πληρωμη?ισα ισα με τις μουφες που λες δειχνεις και ποσο πουστης στη ψυχη εισαι στους υποψηφιους εδω.
Ο λογος που βριζετε απο την αρχη καποιον/καποια που δε σας αφορα ποιος ειναι;;;
Σας τσουζει που δε μπορειτε να το εχετε;; Επισης δε γνωριζεις αν ειναι αληθεια ολα αυτα με τις πληρωμες
Κ αρχισατε κ βριζατε! Ντροπη σας ειναι

mounta

Μέλος
Εγγρ.
19 Μαΐ 2014
Like
0
Πόντοι
6
:orchestra:Ο λογος που βριζετε απο την αρχη καποιον/καποια που δε σας αφορα ποιος ειναι;;;
Σας τσουζει που δε μπορειτε να το εχετε;; Επισης δε γνωριζεις αν ειναι αληθεια ολα αυτα με τις πληρωμες
Κ αρχισατε κ βριζατε! Ντροπη σας ειναι
ναι πραγματικα με τσουζει που δε μπορω να χω ενα τυπο ντυμενο αλικη στο ναυτικο με μουσι κοντσιτα,κλαιω ολη μερα απο την αποριψη.Δεν σε εβρισε κανεις νικο,αλλα ο φιλος σου ο θωμας ειπε οτι σε πληρωσε και δεν το αρνηθηκες.αληθεια,ρεστα απο 80 ειχες να του δωσεις?

Επισκέπτης
ναι πραγματικα με τσουζει που δε μπορω να χω ενα τυπο ντυμενο αλικη στο ναυτικο με μουσι κοντσιτα,κλαιω ολη μερα απο την αποριψη.Δεν σε εβρισε κανεις νικο,αλλα ο φιλος σου ο θωμας ειπε οτι σε πληρωσε και δεν το αρνηθηκες.αληθεια,ρεστα απο 80 ειχες να του δωσεις?
Το συνεχιζεις....

CRYPTON X

Μέλος
Εγγρ.
7 Ιουλ 2015
Κριτικές
1
Like
9
Πόντοι
1
nikol θα στείλεις πμ νουμερακι να τα πουμε από κοντά?

dude33

Μέλος
Εγγρ.
10 Νοε 2007
Like
767
Πόντοι
146
Εκανα αυτα π επρεπε μολις
Καλη συνεχεια
Σε πμ που μου έστειλες πριν λίγο
[quote author=nikolcross link=action=profile;u=155744 date=1442859920]
Γιατι λες ψεματα οτι δεν εστειλες;;; Κλπ
Επισης μη λες ονοματα που δεν ισχυουν οπως κ για χρηματα που δεν ισχυουν! Δε γνωριζεις αν πληρωνομαι η οχι
Σταματα ν ασχολησαι απο την αρχη χωρις λογο
Μουστειλες μνμ κ δεν ειναι ψεμα εφαγες ακυρο κ σενπονεσε
Ξεκολλα λοιπον κ προχωρα παρακατω
[/quote]
Γιατί ρε καριόλη δεν το βγάζεις το πμ που λες οτι σου έστειλα;ε;Μηπως γιατί δεν υπάρχει;
Εγώ αμα γάμαγα μασκοφορους πούστηδες αποτυχημένους της ζωής δεν θα είχα πρόβλημα να το παραδεχτω.Εσύ γιατί δεν παραδέχεσαι ότι έκανες "λάθος" στον αποστολέα του πμ ;Αφου τα έχεις κάνει σαλάτα στο ανυπάρκτο μυαλό σου.Εγώ δεν σου έγραψα για λεφτα ρε βλαμμένο!
Αντε και γαμήσου πια! (βρισιά είναι και όχι ευχή! )

Επισκέπτης
Σε πμ που μου έστειλες πριν λίγοΓιατί ρε καριόλη δεν το βγάζεις το πμ που λες οτι σου έστειλα;ε;Μηπως γιατί δεν υπάρχει;
Εγώ αμα γάμαγα μασκοφορους πούστηδες αποτυχημένους της ζωής δεν θα είχα πρόβλημα να το παραδεχτω.Εσύ γιατί δεν παραδέχεσαι ότι έκανες "λάθος" στον αποστολέα του πμ ;Αφου τα έχεις κάνει σαλάτα στο ανυπάρκτο μυαλό σου.Εγώ δεν σου έγραψα για λεφτα ρε βλαμμένο!
Αντε και γαμήσου πια! (βρισιά είναι και όχι ευχή! )
Οσο κ να βριζεις υπαρχουν τα μνμ

kaboul

Μέλος
Εγγρ.
22 Οκτ 2013
Κριτικές
1
Like
19
Πόντοι
16
Εγινε κανά καλο σκηνικό το σκ να ξεροχυσουμε;