Νέα

Τσοντοσινεμά 8 Downtown

• Μέλος που άνοιξε το νήμα vrettos
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 15K
  • Εμφανίσεις 3M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 15 άτομα (3 μέλη και 12 επισκέπτες)

dude33

Μέλος
Εγγρ.
10 Νοε 2007
Like
767
Πόντοι
146
Αχ κακομοιρουλη μου,σε λυπαμαι κ σενα!! Δεν εχεις με τι νασχοληθεις
Κ βγαζεις το ρατσισμο σου εδω μεσα πισω απο μια οθονη!!
Εχεις κ την ευκαιρια σημερα να ψηφισεις γελοιε
Χρυση αυγη φυσικα!! Αυτο σε προσδιοριζει!! Αντε ουστ τωρα ρατσιστοφατσα
Το γυρίσαμε τώρα το ανέκδοτο  ε;Γιαυτό είσαι πουστράκι. :vomit:
Εγώ δεν λέω ψέμματα για να νομίζει ο κοσμος ότι απορρίπτω πελάτες!!Οτι θέλω θα ψηφίσω μωρή κακιασμένη!!
Ρατσιστόφατσα λέει!!!! :2funny: :2funny:

mounta

Μέλος
Εγγρ.
19 Μαΐ 2014
Like
0
Πόντοι
6
πηρες και 75 ευρω στον καθενα νικο?ρεστα απο κατοσταρικο ειχες να δινεις?
προφανως ουτε απο μενα ειχες ουτε θα χεις πμ και δε γαμαω πουστρακια και δεν παω σε τσοντοσινεμα.απλα εσενα θελω να δουλεψω.και παρομοιως σε προκαλω να το ποσταρεις και το δικο μου αν εχεις τα αρχιδια και δε τα χεις μονο για να κρεμονται ΝΙΚΟ.

kolpos75

Σεβαστός
Εγγρ.
19 Σεπ 2006
Like
4.529
Πόντοι
1.706
Για καμια φαση θα ακουσουμε? Δεν πειραζει ας ειναι και πουστρακι.......εδω κατι αλλοι ειναι στα κρυφα

Επισκέπτης
Για καμια φαση θα ακουσουμε? Δεν πειραζει ας ειναι και πουστρακι.......εδω κατι αλλοι ειναι στα κρυφα
Το λενε λες κ ειναι ντροπη οι γελοιοι
Που κρυβονται κ γαμιουνται στα κρυφα κρυφο αδερφες ειναι οι χειροτερες! Αντε στις σπηλιες σας τωρα!!

mounta

Μέλος
Εγγρ.
19 Μαΐ 2014
Like
0
Πόντοι
6
Που κρυβονται κ γαμιουνται στα κρυφα κρυφο αδερφες ειναι οι χειροτερες! Αντε στις σπηλιες σας τωρα!!
αν αισθανεσαι εσυ καλα με τον εαυτο σου νικο να κυκλοφορεις με στριγκονια και ζαρτιερες να σαι καλα.Αληθεια κυκλοφορεις ετσι κι εξω?εχεις και αυτο το ελεεινο μουσι της κοντσιτα?

dude33

Μέλος
Εγγρ.
10 Νοε 2007
Like
767
Πόντοι
146
Ντροπή ειναι να ντυνεσαι σαν καρναβαλος και να γαμιέσαι στα σινεμά.Δεν είσαι άξιος να βρεις άλλη δουλειά;

mounta

Μέλος
Εγγρ.
19 Μαΐ 2014
Like
0
Πόντοι
6
Αχ ξεκολιαρη μου
Το ακυρο στα μνμ σε πονεσαν τοσο πολυ που χανεις την ουσια
δεν πειθεις κανεναν νικο δεν σου χει στειλει κανεις π.μ. Η το δειχνεις η κοβεις τα πουστριλικια.(που τα χρεωνεις και 75 ευρω τρομαρα σου)

thomas115656

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
24 Δεκ 2011
Κριτικές
31
Like
690
Πόντοι
996
δεν πειθεις κανεναν νικο δεν σου χει στειλει κανεις π.μ. Η το δειχνεις η κοβεις τα πουστριλικια.(που τα χρεωνεις και 75 ευρω τρομαρα σου)
περνω θεση επειδη μαλλον εχετε ξεφυγει μαγκες.
νομιζω οτι εδω ειμαστε για να λεμε πως περασαμε στο adult .
τα ξεκατινιασματα αλλου νομιζω.
και εσυ ρε Νικολέτα μην ασχολεισαι ?

dude33

Μέλος
Εγγρ.
10 Νοε 2007
Like
767
Πόντοι
146
Αχ ξεκολιαρη μου
Το ακυρο στα μνμ σε πονεσαν τοσο πολυ που χανεις την ουσια
Eίσαι τελείως βλαμμένος ε;Σου ζήτησα να δειξεις αν σου έχω στείλω κάποιο πμ.Δεν έχεις τα αρχίδια, pun inteded ,να το κάνεις ή έστω να παραδεχτείς ότι λες ψέμματα;
Ποια είναι η ουσια ;Οτι ντυνεσαι σαν τον Ζορό για να σε πηδάνε;

dude33

Μέλος
Εγγρ.
10 Νοε 2007
Like
767
Πόντοι
146
περνω θεση επειδη μαλλον εχετε ξεφυγει μαγκες.
νομιζω οτι εδω ειμαστε για να λεμε πως περασαμε στο adult .
τα ξεκατινιασματα αλλου νομιζω.
και εσυ ρε Νικολέτα μην ασχολεισαι ?
Και εσύ τι είσαι ;Ο νταβάς της;

thomas115656

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
24 Δεκ 2011
Κριτικές
31
Like
690
Πόντοι
996
Και εσύ τι είσαι ;Ο νταβάς της;
ειμαι αυτος που πρεπει να δωσει καποια στιγμη ΤΕΛΟΣ στην βλακεια που κανετε εδω μεσα .ρε παιδια δεν μπορειτε να κρατησετε ενα επιπεδο ?ειπαμε εδω γραφουμε αλλα μην το γαματε.

dude33

Μέλος
Εγγρ.
10 Νοε 2007
Like
767
Πόντοι
146
ειμαι αυτος που πρεπει να δωσει καποια στιγμη ΤΕΛΟΣ στην βλακεια που κανετε εδω μεσα .ρε παιδια δεν μπορειτε να κρατησετε ενα επιπεδο ?ειπαμε εδω γραφουμε αλλα μην το γαματε.
Εισαι μοντ ή κάτι παρόμοιο στο φόρουμ;Αν είσαι να πράξεις τα δέοντα.Αν όχι πες στον φιλαράκο σου να βγάλει το πμ που λέει ότι του έστειλα.Αν ούτε αυτό μόκο.

Επισκέπτης
Εισαι μοντ ή κάτι παρόμοιο στο φόρουμ;Αν είσαι να πράξεις τα δέοντα.Αν όχι πες στον φιλαράκο σου να βγάλει το πμ που λέει ότι του έστειλα.Αν ούτε αυτό μόκο.
Εχεις στειλει πμ
Και οχι μονο εχεις στειλει ελεγες κ διαφορα περιεργα κ γιαυτο εφαγες το ακυρο
Τραβα εκει που σε δεχονται κ οτι δε σε αφορα παρατα το κ μην ασχολησαι
Συναντιεμαι με σοβαρα ατομα οχι με γελοιους κ δεν ισχυει το ποσο που αναγραφεις ξανα κ ξανα! Πηρες το ακυρο σου προχωρα παρακατω

dude33

Μέλος
Εγγρ.
10 Νοε 2007
Like
767
Πόντοι
146
Εχεις στειλει πμ
Και οχι μονο εχεις στειλει ελεγες κ διαφορα περιεργα κ γιαυτο εφαγες το ακυρο
Τραβα εκει που σε δεχονται κ οτι δε σε αφορα παρατα το κ μην ασχολησαι
Συναντιεμαι με σοβαρα ατομα οχι με γελοιους κ δεν ισχυει το ποσο που αναγραφεις ξανα κ ξανα! Πηρες το ακυρο σου προχωρα παρακατω
Λες ψέμματα !!
Δεν σου έχω στείλει τίποτα και ποτέ.
Βγάλε το πμ στην φόρα.Σε προκάλεσα τόσες φορες!Δεν το κάνεις γιατί δεν υπάρχει. Ποιο ποσό αναφέρω ξανα και ξανά;

Τον πούλο μαλάκα.

Επισκέπτης
Λες ψέμματα !!
Δεν σου έχω στείλει τίποτα και ποτέ.
Βγάλε το πμ στην φόρα.Σε προκάλεσα τόσες φορες!Δεν το κάνεις γιατί δεν υπάρχει. Ποιο ποσό αναφέρω ξανα και ξανά;

Τον πούλο μαλάκα.
Ελα τριτοι βγηκατε
Κατι ειναι κ αυτο
Ρατσιστη κ μαγκα πισω απο μια οθονη! Ουστ

kakasximos_xontros

Νέο Μέλος
Εγγρ.
22 Ιουλ 2015
Like
0
Πόντοι
0
Καλησπέρα αγοράκια, κοριτσάκια και πουστράκια...ειναι το πρώτο μου μυνημα γιατι σκέφτομαι να παω στο adult να δω τι παίζει. Και αυτό που βλέπω είναι καυγάς για το αν έστειλαν κάποιο p.m ή οχι.Ρε πάτε καλά ή να βάλω τις φωνές.Πείτε καμιά πληροφορία για το αν παίζει φάση και ποιές μέρες και ώρες.  :idiot:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom