redheadnympho
Μέλος
- Εγγρ.
- 9 Σεπ 2015
- Like
- 669
- Πόντοι
- 81
μια φορα πηραμε μια σκετη αποτυχια
Γινανε 3 οι κοπελες τωρα?
Πηγες Νατασσα και δεν μας ειπες τιποτα δηλαδη ρε τυπε........ε θα πηδηχτω....θα δουμε απο που......
τελικ ασου αρεσουν οι τρανσ ε?
οχι δεν πηγε η νατασσα αλλη ηταν η τυχερη και με νατασσα δεν ασχολουμαι...
μου αρεσουν τα καυλιαρικα θηλυκα αλλωστς αναφερα τι και πως το μονο ειναι οτι δεν γραφω τι εγινε σε καθε φαση εδω..
Τι έπαθες αγοράκι μου;Φοβηθηκες ότι θα σε γαμήσουν;Εκτος οτι με τρομαξαν
Λιγη καθαριοτητα !!! Δε βλαπτει!
Ουτε να σας τον πιασω δεν αξιζε
πηρες και 75 ευρω στον καθενα νικο?ρεστα απο κατοσταρικο ειχες να δινεις?Εκτος οτι με τρομαξαν
Λιγη καθαριοτητα !!! Δε βλαπτει!
Ουτε να σας τον πιασω δεν αξιζε
Πεστα κουκλα μουΕπισης απορω γιατι μιλατε ετσι,αφου κ οι 2 μουχετε στειλει μνμ πμ
Γ να με συναντησετε αλλα ξαναφαγατε ακυρο, δυσκολο να το χωνεψετε!! Σιγ σιγα δεν πειραζει
Σου εχω στείλει εγω καριολάκι πμ;Βγάλτο φόρα παρτίδα ρε κωλοτρυπίδι!!!Θα σου έλεγα να πας να γαμηθεις αλλά δεν αξίζεις τέτοια ευχή!Επισης απορω γιατι μιλατε ετσι,αφου κ οι 2 μουχετε στειλει μνμ πμ
Γ να με συναντησετε αλλα ξαναφαγατε ακυρο, δυσκολο να το χωνεψετε!! Σιγ σιγα δεν πειραζει
Φυσικα κ εχεις στειλει γελοιεΣου εχω στείλει εγω καριολάκι πμ;Βγάλτο φόρα παρτίδα ρε κωλοτρυπίδι!!!Θα σου έλεγα να πας να γαμηθεις αλλά δεν αξίζεις τέτοια ευχή!
Βγάλτο το πμ να το διαβάσουν όλοι ρε μουνοπανο .Βγάλτο σε print screan και ποσταρισε το,σε προκαλώ,και θα δώσω τον κωδικό μου στον admin να κοιτάξει τι και αν έχω στείλει!!! Ούστ σιχαμένο πουστράκι .Βλαμμένο!!!Αποτυχημένη κωλοτρυπίδα!!!Φυσικα κ εχεις στειλει γελοιε
Κ πηρες πουλο! Αντε τωρα παρακατω γιατι εχουμε κ δουλειες
Φυσικα κ εχεις στειλει γελοιε
Κ πηρες πουλο! Αντε τωρα παρακατω γιατι εχουμε κ δουλειες
Αχ κακομοιρουλη μου,σε λυπαμαι κ σενα!! Δεν εχεις με τι νασχοληθειςΒγάλτο το πμ να το διαβάσουν όλοι ρε μουνοπανο .Βγάλτο σε print screan και ποσταρισε το,σε προκαλώ,και θα δώσω τον κωδικό μου στον admin να κοιτάξει τι έχω στείλει!!! Ούστ σιχαμένο πουστράκι .Βλαμμένο!!!Αποτυχημένη κωλοτρυπίδα!!!