You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Τσοντοσινεμά 8 Downtown
- Μέλος που άνοιξε το νήμα vrettos
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 15K
- Εμφανίσεις 3M
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 29 άτομα (11 μέλη και 18 επισκέπτες)
thomas115656
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 24 Δεκ 2011
- Κριτικές
- 31
- Like
- 690
- Πόντοι
- 996
κοιτα λογικα μονος δεν θα εισαι αλλα δεν ξερω κατα ποσο ειναι καλη ωρα.συνηθως απογευματακι και βραδυ εχει ποιο πολυ κοσμο και ποιο καλο .ειδικα παρασκευη σαββατο βραδυ.καλα να περασεις.Ρε παίδες παίζει τίποτα στο Αdult κατά το μεσήμεράκι ώρα 14 00 η θα είμαι μονος?
κοιτα λογικα μονος δεν θα εισαι αλλα δεν ξερω κατα ποσο ειναι καλη ωρα.συνηθως απογευματακι και βραδυ εχει ποιο πολυ κοσμο και ποιο καλο .ειδικα παρασκευη σαββατο βραδυ.καλα να περασεις.
Eυχαριστώ τόμας αλλα δυστηχώς έρχομαι από αλλή πολύ και η μοναδική ώρα που μπορω ειναι νωρίς το απόγευμα
dopamina
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 1 Μαΐ 2014
- Like
- 62
- Πόντοι
- 166
kaboul
Μέλος
- Εγγρ.
- 22 Οκτ 2013
- Κριτικές
- 1
- Like
- 19
- Πόντοι
- 16
λογικα 8α ειμαι ο πιο νεος εκει μεσα!τι θα φορας
κυνικός
Μέλος
- Εγγρ.
- 14 Ιουν 2010
- Κριτικές
- 4
- Like
- 67
- Πόντοι
- 1
Στην πρώτη μου επίσκεψη στον χώρο (έχω γράψει κριτική αν ενδιαφέρεστε) είδα έναν τύπο σε καμπίνα με ανοιχτή πόρτα, όπου 2-3 εναλλασσόμενοι μπήκαν μέσα, τον χειρομάλαξαν ελαφρώς και εξήλθαν αμέσως. Μου κίνησε την περιέργεια, ξέρετε αν είναι σεσημασμένος; Το κάνει για λεφτά π.χ εξ ου και τα άκυρα;
kaboul
Μέλος
- Εγγρ.
- 22 Οκτ 2013
- Κριτικές
- 1
- Like
- 19
- Πόντοι
- 16
Σημερα πήγα στο adult απο τις 12 μεχρι την 1μιση. Μέσα ηταν 2 τύποι ντυμένοι γυναικεία που ζηταγανε 20€ για να τις γαμήσεις . Ο μαλλιάς τριγυρναγε σαν την άδικη κατάρα και τελικα έμεινε με τον πουτσο στο χέρι. Το εισητηριο ειναι πλεον 7,5€ λόγω του ΦΠΑ
giannhsg
Μέλος
- Εγγρ.
- 30 Μαΐ 2007
- Like
- 64
- Πόντοι
- 6
Ρε παίδες παίζει τίποτα στο Αdult κατά το μεσήμεράκι ώρα 14 00 η θα είμαι μονος?
ειναι κλειστα ρε.. 15.00 ανοιγει.
μου εχει τυχει να παω στις 17.00 και να υπαρχουν πανω απο 10 ατομα.
Σημερα πήγα στο adult απο τις 12 μεχρι την 1μιση. Μέσα ηταν 2 τύποι ντυμένοι γυναικεία που ζηταγανε 20€ για να τις γαμήσεις . Ο μαλλιάς τριγυρναγε σαν την άδικη κατάρα και τελικα έμεινε με τον πουτσο στο χέρι. Το εισητηριο ειναι πλεον 7,5€ λόγω του ΦΠΑ
ετσι γινεται οταν τα νηματα περνουν διαστασεις τυπε
το χειμωνα κυκλοφορουν και αματουρ βυζιτουδες με τους κοιλαραδες νταβαδες τους και ζητανε 20ευρακι. επειδη μοιαζουν με αληθινο ζευγαρι, κανεις δε τους βαζει χερι.
kaboul
Μέλος
- Εγγρ.
- 22 Οκτ 2013
- Κριτικές
- 1
- Like
- 19
- Πόντοι
- 16
ο ένας ειδικά ηταν σαν τον Χάρρυ κλυνν στο σκετς που τον μαστιγωναν και έλεγε κανε με κύβους !ειναι κλειστα ρε.. 15.00 ανοιγει.
μου εχει τυχει να παω στις 17.00 και να υπαρχουν πανω απο 10 ατομα.
ετσι γινεται οταν τα νηματα περνουν διαστασεις τυπε
το χειμωνα κυκλοφορουν και αματουρ βυζιτουδες με τους κοιλαραδες νταβαδες τους και ζητανε 20ευρακι. επειδη μοιαζουν με αληθινο ζευγαρι, κανεις δε τους βαζει χερι.
redheadnympho
Μέλος
- Εγγρ.
- 9 Σεπ 2015
- Like
- 669
- Πόντοι
- 81
καλησπερα,δεν μπορω να καταλαβω γιατι το forum δεν ανεβαζει τα post μου.
kostakis27
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 22 Ιουλ 2009
- Κριτικές
- 127
- Like
- 8.276
- Πόντοι
- 7.885
Μύστη τόσο χάλια αυτά τα 2 κρος .Τίποτα παππούδια να φανταστώ :S :S .
Εγω δεν προκειται να ξαναπατησω το ποδι μου διοτι εχει κρυφες καμερες....οκ για την ασφαλεια της ολης καταστασης μπορει να μου πεις αλλα ποιος μου λεει οτι τα βιντεο θα τα παρει καποιος κακοβουλος και θα τα διμοσιευσει?ντροπη σας κυριοι που το εχετε!!!εγω ενιωσα πολυ ασχημα οταν το ανακαλυψα χτες το βραδι!!!!η μια ειναι οπως ανεβενεις απο το υπογειο αν κοιταξεις ευθεια μοιαζει με ρανταρ συναγερμου αλλα εχει μια μικρη τρυπουλα απο κατω που ειναι η καμερα
kostakis27
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 22 Ιουλ 2009
- Κριτικές
- 127
- Like
- 8.276
- Πόντοι
- 7.885
Εγω δεν προκειται να ξαναπατησω το ποδι μου διοτι εχει κρυφες καμερες....οκ για την ασφαλεια της ολης καταστασης μπορει να μου πεις αλλα ποιος μου λεει οτι τα βιντεο θα τα παρει καποιος κακοβουλος και θα τα διμοσιευσει?ντροπη σας κυριοι που το εχετε!!!εγω ενιωσα πολυ ασχημα οταν το ανακαλυψα χτες το βραδι!!!!η μια ειναι οπως ανεβενεις απο το υπογειο αν κοιταξεις ευθεια μοιαζει με ρανταρ συναγερμου αλλα εχει μια μικρη τρυπουλα απο κατω που ειναι η καμερα
Αν ήσουν ένα από τα 2 κρος που αναφέρει ο Ιάκυνθος μην ανησυχείς δεν θα δημοσιευθείς
kaboul
Μέλος
- Εγγρ.
- 22 Οκτ 2013
- Κριτικές
- 1
- Like
- 19
- Πόντοι
- 16
45 αρηδες . Παντως όση ώρα ημουν μέσα αγαμητες μείνανεΜύστη τόσο χάλια αυτά τα 2 κρος .Τίποτα παππούδια να φανταστώ :S :S .
CRIS 38
Μέλος
- Εγγρ.
- 31 Αυγ 2007
- Like
- 0
- Πόντοι
- 16
Ωραια δουλεια ειχες βρε ....τι να πω ....η επιστημη σηκωνει τα χερια ψηλσΣημερα πήγα στο adult απο τις 12 μεχρι την 1μιση. Μέσα ηταν 2 τύποι ντυμένοι γυναικεία που ζηταγανε 20€ για να τις γαμήσεις . Ο μαλλιάς τριγυρναγε σαν την άδικη κατάρα και τελικα έμεινε με τον πουτσο στο χέρι. Το εισητηριο ειναι πλεον 7,5€ λόγω του ΦΠΑ
redheadnympho
Μέλος
- Εγγρ.
- 9 Σεπ 2015
- Like
- 669
- Πόντοι
- 81
Η φωτό σου δείχνει να είμαι cross?ωραιο επίπεδο
Εντωμεταξυ η κατασταση ειναι τραγικη.....σκανε παπουδια και κοιτανε εξω απο τις καμπινες οσο μπορουν να δουν, μετα αλλα παππουδια πανε και παιρνουν τα προφυλακτικα και τις χαρτοπετσετες, τις μεταχειρισμενες εννοειται, και τα μυριζουν.....χαχαχααα... . Δεν ειναι νορμαλ αυτα ρε παιδια ελεος....αυτα ειναι αρρωστημενα.
redheadnympho
Μέλος
- Εγγρ.
- 9 Σεπ 2015
- Like
- 669
- Πόντοι
- 81
υπαρχει περιπτωση να παω στο σινεμα και αν βρεθουν καθαροι αντρες????
Παρόμοια θέματα
- Απαντήσεις
- 874
- Εμφανίσεις
- 36K
- Απαντήσεις
- 242
- Εμφανίσεις
- 59K
- Απαντήσεις
- 102
- Εμφανίσεις