Νέα

Τσοντοσινεμά 8 Downtown

• Μέλος που άνοιξε το νήμα vrettos
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 15K
  • Εμφανίσεις 3M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 29 άτομα (11 μέλη και 18 επισκέπτες)

vasillhss

Μέλος
Εγγρ.
23 Σεπ 2011
Like
73
Πόντοι
1
Ρε παίδες παίζει τίποτα στο Αdult κατά το μεσήμεράκι ώρα 14 00 η θα είμαι μονος?

thomas115656

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
24 Δεκ 2011
Κριτικές
31
Like
690
Πόντοι
996
Ρε παίδες παίζει τίποτα στο Αdult κατά το μεσήμεράκι ώρα 14 00 η θα είμαι μονος?
κοιτα λογικα μονος δεν θα εισαι αλλα δεν ξερω κατα ποσο ειναι καλη ωρα.συνηθως απογευματακι και βραδυ εχει ποιο πολυ κοσμο και ποιο καλο .ειδικα παρασκευη σαββατο βραδυ.καλα να περασεις.

vasillhss

Μέλος
Εγγρ.
23 Σεπ 2011
Like
73
Πόντοι
1
κοιτα λογικα μονος δεν θα εισαι αλλα δεν ξερω κατα ποσο ειναι καλη ωρα.συνηθως απογευματακι και βραδυ εχει ποιο πολυ κοσμο και ποιο καλο .ειδικα παρασκευη σαββατο βραδυ.καλα να περασεις.

Eυχαριστώ τόμας αλλα δυστηχώς έρχομαι από αλλή πολύ και η μοναδική ώρα που μπορω ειναι νωρίς το απόγευμα

kaboul

Μέλος
Εγγρ.
22 Οκτ 2013
Κριτικές
1
Like
19
Πόντοι
16
8α σκασω κατα τις 12μιση να αραξω .

κυνικός

Μέλος
Εγγρ.
14 Ιουν 2010
Κριτικές
4
Like
67
Πόντοι
1
Στην πρώτη μου επίσκεψη στον χώρο (έχω γράψει κριτική αν ενδιαφέρεστε) είδα έναν τύπο σε καμπίνα με ανοιχτή πόρτα, όπου 2-3 εναλλασσόμενοι μπήκαν μέσα, τον χειρομάλαξαν ελαφρώς και εξήλθαν αμέσως. Μου κίνησε την περιέργεια, ξέρετε αν είναι σεσημασμένος; Το κάνει για λεφτά π.χ εξ ου και τα άκυρα;

kaboul

Μέλος
Εγγρ.
22 Οκτ 2013
Κριτικές
1
Like
19
Πόντοι
16
Σημερα πήγα στο adult απο τις 12 μεχρι την 1μιση. Μέσα ηταν 2 τύποι ντυμένοι γυναικεία που ζηταγανε 20€ για να τις γαμήσεις . Ο μαλλιάς τριγυρναγε σαν την άδικη κατάρα και τελικα έμεινε με τον πουτσο στο χέρι. Το εισητηριο ειναι πλεον 7,5€ λόγω του ΦΠΑ

giannhsg

Μέλος
Εγγρ.
30 Μαΐ 2007
Like
64
Πόντοι
6

ειναι κλειστα ρε.. 15.00 ανοιγει.
μου εχει τυχει να παω στις 17.00 και να υπαρχουν πανω απο 10 ατομα.

Σημερα πήγα στο adult απο τις 12 μεχρι την 1μιση. Μέσα ηταν 2 τύποι ντυμένοι γυναικεία που ζηταγανε 20€ για να τις γαμήσεις . Ο μαλλιάς τριγυρναγε σαν την άδικη κατάρα και τελικα έμεινε με τον πουτσο στο χέρι. Το εισητηριο ειναι πλεον 7,5€ λόγω του ΦΠΑ

ετσι γινεται οταν τα νηματα περνουν διαστασεις τυπε
το χειμωνα κυκλοφορουν και αματουρ βυζιτουδες με τους κοιλαραδες νταβαδες τους και ζητανε 20ευρακι. επειδη μοιαζουν με αληθινο ζευγαρι, κανεις δε τους βαζει χερι.

kaboul

Μέλος
Εγγρ.
22 Οκτ 2013
Κριτικές
1
Like
19
Πόντοι
16
ειναι κλειστα ρε.. 15.00 ανοιγει.
μου εχει τυχει να παω στις 17.00 και να υπαρχουν πανω απο 10 ατομα.

ετσι γινεται οταν τα νηματα περνουν διαστασεις τυπε
το χειμωνα κυκλοφορουν και αματουρ βυζιτουδες με τους κοιλαραδες νταβαδες τους και ζητανε 20ευρακι. επειδη μοιαζουν με αληθινο ζευγαρι, κανεις δε τους βαζει χερι.
ο ένας ειδικά ηταν σαν τον Χάρρυ κλυνν στο σκετς που τον μαστιγωναν και έλεγε κανε με κύβους ! :gay:

redheadnympho

Μέλος
Εγγρ.
9 Σεπ 2015
Like
669
Πόντοι
81
καλησπερα,δεν μπορω να καταλαβω γιατι το forum δεν ανεβαζει τα post μου.

kostakis27

Ανώτερος
Εγγρ.
22 Ιουλ 2009
Κριτικές
127
Like
8.276
Πόντοι
7.885

Μύστη τόσο χάλια αυτά τα 2 κρος  :rolleyes: :uglystupid:.Τίποτα παππούδια να φανταστώ  :S :S :think:.

ATHINA22

Μέλος
Εγγρ.
13 Μαρ 2006
Κριτικές
1
Like
20
Πόντοι
1
Εγω δεν προκειται να ξαναπατησω το ποδι μου διοτι εχει κρυφες καμερες....οκ για την ασφαλεια της ολης καταστασης μπορει να μου πεις αλλα ποιος μου λεει οτι τα βιντεο θα τα παρει καποιος κακοβουλος και θα τα διμοσιευσει?ντροπη σας κυριοι που το εχετε!!!εγω ενιωσα πολυ ασχημα οταν το ανακαλυψα χτες το βραδι!!!!η μια ειναι οπως ανεβενεις απο το υπογειο αν κοιταξεις ευθεια μοιαζει με ρανταρ συναγερμου αλλα εχει μια μικρη τρυπουλα απο κατω που ειναι η καμερα

kostakis27

Ανώτερος
Εγγρ.
22 Ιουλ 2009
Κριτικές
127
Like
8.276
Πόντοι
7.885
Εγω δεν προκειται να ξαναπατησω το ποδι μου διοτι εχει κρυφες καμερες....οκ για την ασφαλεια της ολης καταστασης μπορει να μου πεις αλλα ποιος μου λεει οτι τα βιντεο θα τα παρει καποιος κακοβουλος και θα τα διμοσιευσει?ντροπη σας κυριοι που το εχετε!!!εγω ενιωσα πολυ ασχημα οταν το ανακαλυψα χτες το βραδι!!!!η μια ειναι οπως ανεβενεις απο το υπογειο αν κοιταξεις ευθεια μοιαζει με ρανταρ συναγερμου αλλα εχει μια μικρη τρυπουλα απο κατω που ειναι η καμερα

Αν ήσουν ένα από τα 2 κρος που αναφέρει ο Ιάκυνθος μην ανησυχείς δεν θα δημοσιευθείς  :2funny: :2funny: :2funny:

CRIS 38

Μέλος
Εγγρ.
31 Αυγ 2007
Like
0
Πόντοι
16
Ωραια δουλεια ειχες βρε ....τι να πω ....η επιστημη σηκωνει τα χερια ψηλσ

redheadnympho

Μέλος
Εγγρ.
9 Σεπ 2015
Like
669
Πόντοι
81
Η φωτό σου δείχνει να είμαι cross?ωραιο επίπεδο

Marios27

Μέλος
Εγγρ.
15 Φεβ 2008
Like
82
Πόντοι
1
Νεκρα σημερα.......τιποτα αξιολογο...τα ιδια παππουδια

Marios27

Μέλος
Εγγρ.
15 Φεβ 2008
Like
82
Πόντοι
1
Εντωμεταξυ η κατασταση ειναι τραγικη.....σκανε παπουδια και κοιτανε εξω απο τις καμπινες οσο μπορουν να δουν, μετα αλλα παππουδια πανε και παιρνουν τα προφυλακτικα και τις χαρτοπετσετες, τις μεταχειρισμενες εννοειται, και τα μυριζουν.....χαχαχααα... . Δεν ειναι νορμαλ αυτα ρε παιδια ελεος....αυτα ειναι αρρωστημενα.

redheadnympho

Μέλος
Εγγρ.
9 Σεπ 2015
Like
669
Πόντοι
81
υπαρχει περιπτωση να παω στο σινεμα και αν βρεθουν καθαροι αντρες????

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom