Νέα

Τσοντοσινεμά 8 Downtown

• Μέλος που άνοιξε το νήμα vrettos
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 15K
  • Εμφανίσεις 3M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 10 άτομα (3 μέλη και 7 επισκέπτες)

alpula

Τιμημένος
Εγγρ.
25 Οκτ 2005
Κριτικές
41
Like
25.532
Πόντοι
17.470
Μωρε τί αγριο αγορι εισαι εσυ; Για στριμωγμα στο υπογειο του ατ εισαι!
Ελα στο ταμειο να μου τα πεις αυτα αν εχεις αρχιδια  :2funny: :2funny:
αρα είσαι ο ταμίας?
μονος σου το είπες!

psolaras78

Τιμημένος
Εγγρ.
20 Ιουν 2006
Κριτικές
74
Like
1.833
Πόντοι
9.295
Κακό δεν είναι που εργάζεσαι στο ταμείο αλλά η ΠΑΣΟΚΙΚΗ λογική,''ΔΩΣΕ 10ΡΙΚΟ ΓΙΑ ΝΑ ΕΝΗΜΕΡΩΝΩ ΕΔΩ ΜΕΣΑ''...

Πελάτης σου δεν υπήρξα...στα παππούδια και στο υπολοιπο συναπάντημα  :orchestra: να κάνεις τον καμπόσο...

Σε έπιασα ότι είσαι ο ταμίας όμως και δεν σου πολυάρεσε, σε αντίθεση με τα πάκικα ματάκια που σε κοιτάνε και λιώνουν... :effemine:

psolaras78

Τιμημένος
Εγγρ.
20 Ιουν 2006
Κριτικές
74
Like
1.833
Πόντοι
9.295
Μου εχει βαλει αλεξισφερο τζαμι το αφεντικο. Θα σε γαμησουμε και οι δυο εαν προσπαθησεις να μπεις απο την πορτα του γκισε.
Γουσταρουμε ενεργα μελη του νηματος "ανεξαρτητες cg" που κρυφοκοιτανε το νημα του σινεμα μας για να ξεσκιστουν με την πρωτη ευκαιρια στα σκοτεινα δωματιακια  :pipa2:
ανορθόγραφε μπινέ...

κάτι λουμπίνες σαν εσένα είναι άλλη φάση όταν τρώνε μάπες! σκούζουν σαν κοτόπουλα

giannhsg

Μέλος
Εγγρ.
30 Μαΐ 2007
Like
64
Πόντοι
6
αρα είσαι ο ταμίας?
μονος σου το είπες!

Ναι, δωστε μου paysafe 10ευρες σε pm και θα σας φτιαξω με μουνακια  :2funny: :2funny:

Κακό δεν είναι που εργάζεσαι στο ταμείο αλλά η ΠΑΣΟΚΙΚΗ λογική,''ΔΩΣΕ 10ΡΙΚΟ ΓΙΑ ΝΑ ΕΝΗΜΕΡΩΝΩ ΕΔΩ ΜΕΣΑ''...

Πελάτης σου δεν υπήρξα...στα παππούδια και στο υπολοιπο συναπάντημα  :orchestra: να κάνεις τον καμπόσο...

Σε έπιασα ότι είσαι ο ταμίας όμως και δεν σου πολυάρεσε, σε αντίθεση με τα πάκικα ματάκια που σε κοιτάνε και λιώνουν... :effemine:

Τυπε εισαι σπιρτο αναμενο. Απ αυτα που γελανε οι ανεξαρτητες μαζι τους οταν περιφανευονται σαν γυφτικα σκερπανια για την εξυπναδα τους.
Ας σου πουν οι αλλοι εαν υπαρχουν πορνογεροι εκει μεσα, ποια ειναι η αναλογια και ποια σε αλλα σινεμα.
Εισαι τοσο παπαροπλυμηρας που εκφερεις αποψη χωρις καν να το εχεις επισκευτει. Δεν εχει καμια σχεση με το πορνοαβερωφ που πηγαινεις στις μοναξιες σου για γεροντια, κακως σου εχει καρφωθει στο κεφαλι αυτη η εικονα. Οπως καποιος ειπε, εχει προδιαγραφες village και υσχυει! Αλλα ειστε τοσο μαλακες μερικοι που αντι να επιβραβευσετε τετοιες κινησεις, τις αμαυριζετε και τρολλαρετε. Θα ηθελες να ειχες υψηλα στανταρ στο συγκεκριμενο κομματι, ζηλευεις την Γερμανια στην οποια ολα αυτα παιζουν, τα θελεις και στη χωρα σου αλλα απο την αλλη μονοι σας τις αναγκαζετε να εξαφανιστουν.

ΠΑΣΟΚ ρε μουτρο! Αυτο με το οποιο εβγαλε ο πατερας σου τα λευτα για να τα τρως τωρα εσυ στις ανεξαρτητες

ανορθόγραφε μπινέ...

κάτι λουμπίνες σαν εσένα είναι άλλη φάση όταν τρώνε μάπες! σκούζουν σαν κοτόπουλα

Τα παμε αυτα. Οποτε θελεις, ελα ταμειο. Κερναω καποτα μαζι με την αποδειξη

psolaras78

Τιμημένος
Εγγρ.
20 Ιουν 2006
Κριτικές
74
Like
1.833
Πόντοι
9.295
στα μούτρα να σου πετάνε χυμένες πάκικες καπότες, τέλος σκατομπινέ η κουβέντα μαζί σου!

δε σε γαμάω στράκι !

giannhsg

Μέλος
Εγγρ.
30 Μαΐ 2007
Like
64
Πόντοι
6
στα μούτρα να σου πετάνε χυμένες πάκικες καπότες, τέλος σκατομπινέ η κουβέντα μαζί σου!

δε σε γαμάω στράκι !

Μολις σε εκανα και εγω δαγκωτο. Παιδια βρηκαμε ανθρωπο που ψηφιζει Πασοκ. Εισαι η ντροπη του φορουμ. Καλυτερα να σε γαμαγανε 10 πακιστανοι οικοδομης
Ουτε εγω μιλαω μαζι σου μετα απ αυτο

psolaras78

Τιμημένος
Εγγρ.
20 Ιουν 2006
Κριτικές
74
Like
1.833
Πόντοι
9.295
Μολις σε εκανα και εγω δαγκωτο. Παιδια βρηκαμε ανθρωπο που ψηφιζει Πασοκ. Εισαι η ντροπη του φορουμ. Καλυτερα να σε γαμαγανε 10 πακιστανοι οικοδομης
Ουτε εγω μιλαω μαζι σου μετα απ αυτο
δεν έγραψα κάτι τέτοιο..προσοχή!

psolaras78

Τιμημένος
Εγγρ.
20 Ιουν 2006
Κριτικές
74
Like
1.833
Πόντοι
9.295
Εκανες edit;
Και ενα μηνυμα πιο πανω λες οτι δεν ξανα απαντας. Αλλα ετσι ειστε εσεις τα πασοκομουτρα, διπρωσοποι μασωνολατρες
θα συμφωνήσω για τα ΠΑΣΟΚΙΑ, για όλα τ`άλλα ρώτα τα παππούδια εκεί μέσα

giannhsg

Μέλος
Εγγρ.
30 Μαΐ 2007
Like
64
Πόντοι
6
θα συμφωνήσω για τα ΠΑΣΟΚΙΑ, για όλα τ`άλλα ρώτα τα παππούδια εκεί μέσα

Τελικα την συνεχιζεις τη συζητηση ή οχι;
Εγω θα λεγα να την ληξουμε εδω και να ερθεις απτο ταμειο για την καποτα που λεγαμε

thomas115656

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
24 Δεκ 2011
Κριτικές
31
Like
690
Πόντοι
996
ανακοχη :s&m_2: :s&m_2:
με το που εβαλα ενα ωραιο ρεπορταζ χαθηκε στην πισω σελιδα με την μαχη σας. :headbang: :headbang:

kaboul

Μέλος
Εγγρ.
22 Οκτ 2013
Κριτικές
1
Like
19
Πόντοι
16
:orchestra:
αρχιζω με ορχιστρα γιατι παιδια σημερα νομιζω οτι επιασα joker.
ωρα αφιξης 23.30 .
με το που μπαινω μεσα λεω να καταιβω μια βολτα απο τον κατω οροφο να δω αν εχει τιποτα καλο .δεν υπηρχε ψυχη μεχρι που βλεπω εναν τυπο μπρατσαρα να μου λεει ερημια φιλε σημερα .δεν προλαβε να το πει και βλεπω μεσα στην κεντρικη καμπινα ενα cross (ακολουθει φωτο).κανω νοημα του μπρατσαρα ορμα .και μπαινει .δεν μπηκα και εγω μην το τρομαξουμε γιατι και εγω εχω μπρατσα (οχι τοσο μεγαλα). :2funny:.ξεκιναει να την χαιδευει στο κωλαρακι και αυτη δεχτηκε τα χαδια αποτον τυπο και αρχισε να πιανει και αυτη μεχρι που τον πεταξε εξω και αρχισε μια καλη πιπα με τουρλωμενο τον κωλο της στην τρυπα μου που απο πισω τον επαιζα εγω.με το που με ειδε μου εκανε νοημα ελα μεσα .μπηκα και εγω και ερχισε το γαμιση ο μπρατσαρας και αυτη παιδια να βγαζει κατι φωνες σαν γυναικα.εμενα με πιπωναι και αρχισα και  κοπλιμεντα ''τι καυλα εισαι εσυ μωρο μου'' γυναικαρα μου ''πουταναρα μου '' ++++ αλλα πολλα.με το που εχυσε ο μπρατσαρας για τρελλο γαμησι ομως την ξεκινησα εγω οπου μετα απο κανα 5 λεπτο σφηροκοπημα δεν αντεξα και εχυσα.παντα σε καποτα και οι 2 δεν ηθελε να την λαιρωσουμε.μετα ειχε τοσο ζεστη που ενω ειχα κανει μπανιο ειχα γινει παπι .κατω σκαει ο τζιτζικας.μετα αποχωρησα με τον μπρατσαρα οπου γνωριστηκαμε κιολας και ανεβηκαμε να δουμε λιγο τσοντα επανω να δροσιστουμε .για κανενα 10 λεπτο δεν ειδα τι εγινε κατω αλλα μετα που ξανακατεβηκα ειχε αλλαξει καμπινα κατα τις 12:30 και ηταν στην δεξια γωνια με το κρεβατι .μπηκα και επιασα κουβεντα για το ποτε ερχεται και τετοια.δεν περασαν 2 λεπτα ηρθε και ο μπρατσαρας και καναμε και εκει εναν δευτερο γυρο ποθιο ανετα λογο κρεβατιου .παντος ενα εχω να πω .η γκομενα γαμιεται πολυ ωραια .και πανω απ'ολα ειναι πεντακαθαρη.με τα μωρομαντηλα της και ολα της.μου ειπε καθε Σαββατο σχεδον.για καλο και για κακο παντος παιδια ημουν τυχερος πηρα και τηλεφωνο παντος .(ΜΗΝ μου το ζητατε δεν το δινω το εχω μονο για να μαθαινω ποτε θα πηγαινει.παντος αν πηγαινει θα σας ενημερωνω το μονο σιγουρο.αυτα με την Νικολετα ετσι μου συστηθηκε .ηλικια γυρω στα 25 το πολυ την εκανα. :hi: :hi:

παντος ειχε αλλο ενα cross με ταττοο στην πλατη και μινι κοκκινο μια αερατη αλλα δεν μου εκανε και πολυ κλικ.και δεν εδωσα σημασια και μια που την δαχτυλιαζαν στον καναπε με το που μπαινεις αριστερα 2 τυποι αλλα πρεπει να ηταν 60+.
μπραβο τυπε ! Πάντα τετοια . Το σαββατο να το ξέρουμε να σκασμού με περισσότεροι . Απο τις φωτο φαίνεται πολυ ωραίο μωρο

kaboul

Μέλος
Εγγρ.
22 Οκτ 2013
Κριτικές
1
Like
19
Πόντοι
16

kaboul

Μέλος
Εγγρ.
22 Οκτ 2013
Κριτικές
1
Like
19
Πόντοι
16
Περιττό να σας πω οτι τράβηξα ήδη μια μαλακια με το κροσακι

mousatos_32

Μέλος
Εγγρ.
10 Μαρ 2014
Κριτικές
2
Like
117
Πόντοι
16
:orchestra:
αρχιζω με ορχιστρα γιατι παιδια σημερα νομιζω οτι επιασα joker.
ωρα αφιξης 23.30 .
με το που μπαινω μεσα λεω να καταιβω μια βολτα απο τον κατω οροφο να δω αν εχει τιποτα καλο .δεν υπηρχε ψυχη μεχρι που βλεπω εναν τυπο μπρατσαρα να μου λεει ερημια φιλε σημερα .δεν προλαβε να το πει και βλεπω μεσα στην κεντρικη καμπινα ενα cross (ακολουθει φωτο).κανω νοημα του μπρατσαρα ορμα .και μπαινει .δεν μπηκα και εγω μην το τρομαξουμε γιατι και εγω εχω μπρατσα (οχι τοσο μεγαλα). :2funny:.ξεκιναει να την χαιδευει στο κωλαρακι και αυτη δεχτηκε τα χαδια αποτον τυπο και αρχισε να πιανει και αυτη μεχρι που τον πεταξε εξω και αρχισε μια καλη πιπα με τουρλωμενο τον κωλο της στην τρυπα μου που απο πισω τον επαιζα εγω.με το που με ειδε μου εκανε νοημα ελα μεσα .μπηκα και εγω και ερχισε το γαμιση ο μπρατσαρας και αυτη παιδια να βγαζει κατι φωνες σαν γυναικα.εμενα με πιπωναι και αρχισα και  κοπλιμεντα ''τι καυλα εισαι εσυ μωρο μου'' γυναικαρα μου ''πουταναρα μου '' ++++ αλλα πολλα.με το που εχυσε ο μπρατσαρας για τρελλο γαμησι ομως την ξεκινησα εγω οπου μετα απο κανα 5 λεπτο σφηροκοπημα δεν αντεξα και εχυσα.παντα σε καποτα και οι 2 δεν ηθελε να την λαιρωσουμε.μετα ειχε τοσο ζεστη που ενω ειχα κανει μπανιο ειχα γινει παπι .κατω σκαει ο τζιτζικας.μετα αποχωρησα με τον μπρατσαρα οπου γνωριστηκαμε κιολας και ανεβηκαμε να δουμε λιγο τσοντα επανω να δροσιστουμε .για κανενα 10 λεπτο δεν ειδα τι εγινε κατω αλλα μετα που ξανακατεβηκα ειχε αλλαξει καμπινα κατα τις 12:30 και ηταν στην δεξια γωνια με το κρεβατι .μπηκα και επιασα κουβεντα για το ποτε ερχεται και τετοια.δεν περασαν 2 λεπτα ηρθε και ο μπρατσαρας και καναμε και εκει εναν δευτερο γυρο ποθιο ανετα λογο κρεβατιου .παντος ενα εχω να πω .η γκομενα γαμιεται πολυ ωραια .και πανω απ'ολα ειναι πεντακαθαρη.με τα μωρομαντηλα της και ολα της.μου ειπε καθε Σαββατο σχεδον.για καλο και για κακο παντος παιδια ημουν τυχερος πηρα και τηλεφωνο παντος .(ΜΗΝ μου το ζητατε δεν το δινω το εχω μονο για να μαθαινω ποτε θα πηγαινει.παντος αν πηγαινει θα σας ενημερωνω το μονο σιγουρο.αυτα με την Νικολετα ετσι μου συστηθηκε .ηλικια γυρω στα 25 το πολυ την εκανα. :hi: :hi:

παντος ειχε αλλο ενα cross με ταττοο στην πλατη και μινι κοκκινο μια αερατη αλλα δεν μου εκανε και πολυ κλικ.και δεν εδωσα σημασια και μια που την δαχτυλιαζαν στον καναπε με το που μπαινεις αριστερα 2 τυποι αλλα πρεπει να ηταν 60+.

πολυ καλη δουλεια φιλε μου... μπραβο και παλι μπραβο  :hi: :hi: :hi:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom