Νέα

Τσοντοσινεμά 8 Downtown

• Μέλος που άνοιξε το νήμα vrettos
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 15K
  • Εμφανίσεις 3M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 9 άτομα (2 μέλη και 7 επισκέπτες)

sanexxx69

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
4 Ιουν 2012
Κριτικές
24
Like
594
Πόντοι
326
ολο πουτσες ειναι εκει , αν παιξει κανα τραβελοκροσακι η πουτανακι θα παμε

thomas115656

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
24 Δεκ 2011
Κριτικές
31
Like
690
Πόντοι
996
ελα οι παλιοι να κνονιζουν κατι για σημερα να σπρωξουμε!!!!

kostakis27

Ανώτερος
Εγγρ.
22 Ιουλ 2009
Κριτικές
127
Like
8.274
Πόντοι
7.885
Μάγκες εχθές πάντως οι ξενύχτηδες του σινεμά ανταμοίφθηκαν  :rockon: :rockon:.Μετά από αρκετό καιρό έσκασε ζευγάρι γύρω στις 01:00 και κάτι  :orchestra:.Τύπισσα μιλφ με ωραία 2,5αρι βυζί,ξανθό κοντό μαλλί και χαβανέζικο ντύσιμο,τύπος 40αρης αρκετά γεμάτος με λευκή εμφάνιση.Με το που μπήκαν ανέβηκαν κατευθείαν στον πάνω όροφο και πήγαν τέρμα δεξιά στο σκοτεινό δωματιάκι όπου άμεσα μαζευτήκαμε 6 χύστες κοντά τους.Ο τύπος τον πέταξε έξω και ξεκίνησε φάσωμα με την δικιά του,ενώ εγώ έκανα πρώτος την κίνηση μιας και τους συγκεκριμένους τους έχω ξαναπετύχει στο σινεμά και άρχισα να χουφτώνω την κωλάρα της  :erection: :erection:.Στο καπάκι μπαίνουν και οι υπόλοιποι στο παιχνίδι και αρχίζει ο καθένας να γλείφει την γκόμενα όπως μπορεί.Πολύ καλτ σκηνικό  :grin: :grin:,6 ψωλές είχαν περικυκλώσει το μιλφ και αυτή άμεσα άρχισε να τσιμπουκώνει δυνατά έναν-έναν και ο τύπος ζητούσε να την χύσουμε.3 χύστες της τα πετάξαμε σε στόμα-μάπα-βυζιά μιας και οι υπόλοιποι ήταν πορνοπαππούδες που απλά έπαιρναν το μάτι τους.Το ζευγάρι στην συνέχεια κατέβηκε στο ρομαντικό υπόγειο,όπου κάθισε σ'ένα δωμάτιο με ανοιχτή την πόρτα και η γκόμενα άρχισε να παίρνει πίπα στον δικό της.Απ'έξω ήταν 3 δροσεροί που απλά έβλεπαν το σκηνικό,και απαξίωσαν την πρόταση του τύπου να τους τσιμπουκώσει η δικιά του  :jerking: :jerking: :headbang: :headbang:.Κάθισαν κανα 20λεπτο εκεί μέχρι να της πετάξει στη μάπα ο δικός της και μετά αποχώρησαν.Η αλήθεια είναι ότι έκανε αρκετή ζέστη εκεί κάτω οπότε δεν μπόρεσα να μπω 2η φορά στο παιχνίδι αν και μου το ζήτησε η τύπισσα,την οποία και ευχαρίστησα  :sunglasses: :sunglasses:.Πήγα για λίγο πάνω που είχε κλιματισμό και πέτυχα δροσερό αγόρι να κυκλοφορεί ολόγυμνο μέσα στο σινεμά και να ψάχνει 3ο άτομο για τρενάκι με τον δροσερό φίλο του  :2funny: :2funny:.Άραξα για κανα μισάωρο βλέποντας την τσόντα και τότε κατάλαβα ότι είχε πάει ήδη 02:50 και όπου να ναι έκλεινε το σινεμά.Από τις λίγες καλτ βραδιές του χώρου που μακάρι να επαναλαμβάνονται συχνότερα

kaboul

Μέλος
Εγγρ.
22 Οκτ 2013
Κριτικές
1
Like
19
Πόντοι
16
Μάγκες εχθές πάντως οι ξενύχτηδες του σινεμά ανταμοίφθηκαν  :rockon: :rockon:.Μετά από αρκετό καιρό έσκασε ζευγάρι γύρω στις 01:00 και κάτι  :orchestra:.Τύπισσα μιλφ με ωραία 2,5αρι βυζί,ξανθό κοντό μαλλί και χαβανέζικο ντύσιμο,τύπος 40αρης αρκετά γεμάτος με λευκή εμφάνιση.Με το που μπήκαν ανέβηκαν κατευθείαν στον πάνω όροφο και πήγαν τέρμα δεξιά στο σκοτεινό δωματιάκι όπου άμεσα μαζευτήκαμε 6 χύστες κοντά τους.Ο τύπος τον πέταξε έξω και ξεκίνησε φάσωμα με την δικιά του,ενώ εγώ έκανα πρώτος την κίνηση μιας και τους συγκεκριμένους τους έχω ξαναπετύχει στο σινεμά και άρχισα να χουφτώνω την κωλάρα της  :erection: :erection:.Στο καπάκι μπαίνουν και οι υπόλοιποι στο παιχνίδι και αρχίζει ο καθένας να γλείφει την γκόμενα όπως μπορεί.Πολύ καλτ σκηνικό  :grin: :grin:,6 ψωλές είχαν περικυκλώσει το μιλφ και αυτή άμεσα άρχισε να τσιμπουκώνει δυνατά έναν-έναν και ο τύπος ζητούσε να την χύσουμε.3 χύστες της τα πετάξαμε σε στόμα-μάπα-βυζιά μιας και οι υπόλοιποι ήταν πορνοπαππούδες που απλά έπαιρναν το μάτι τους.Το ζευγάρι στην συνέχεια κατέβηκε στο ρομαντικό υπόγειο,όπου κάθισε σ'ένα δωμάτιο με ανοιχτή την πόρτα και η γκόμενα άρχισε να παίρνει πίπα στον δικό της.Απ'έξω ήταν 3 δροσεροί που απλά έβλεπαν το σκηνικό,και απαξίωσαν την πρόταση του τύπου να τους τσιμπουκώσει η δικιά του  :jerking: :jerking: :headbang: :headbang:.Κάθισαν κανα 20λεπτο εκεί μέχρι να της πετάξει στη μάπα ο δικός της και μετά αποχώρησαν.Η αλήθεια είναι ότι έκανε αρκετή ζέστη εκεί κάτω οπότε δεν μπόρεσα να μπω 2η φορά στο παιχνίδι αν και μου το ζήτησε η τύπισσα,την οποία και ευχαρίστησα  :sunglasses: :sunglasses:.Πήγα για λίγο πάνω που είχε κλιματισμό και πέτυχα δροσερό αγόρι να κυκλοφορεί ολόγυμνο μέσα στο σινεμά και να ψάχνει 3ο άτομο για τρενάκι με τον δροσερό φίλο του  :2funny: :2funny:.Άραξα για κανα μισάωρο βλέποντας την τσόντα και τότε κατάλαβα ότι είχε πάει ήδη 02:50 και όπου να ναι έκλεινε το σινεμά.Από τις λίγες καλτ βραδιές του χώρου που μακάρι να επαναλαμβάνονται συχνότερα
μπραβο πάντα τετοια. Να φανταστώ το ζευγαρι ειναι γνωστό σε εμάς ε ;

giannhsg

Μέλος
Εγγρ.
30 Μαΐ 2007
Like
64
Πόντοι
6
κανονιστε κανενα μπουρδελοκαφε στην εισοδο του ΑΤ με μελη του thread ρε.

dopamina

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Μαΐ 2014
Like
62
Πόντοι
166
ηταν κ ο σλαβυανκα χτες με μπλουζα χοκευ  μαιτυ ντακς

thomas115656

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
24 Δεκ 2011
Κριτικές
31
Like
690
Πόντοι
996
Νομιζω οτι για μερικους τα μπανακια και οι διακοπες τελειωσαν .αντε σιγα σιγα να μαζευομαστε αθηνα .σημερα λεω να παω μια βολτα νομιζω μετα απο τις καλοκαιρινες ψωλιες καλο θα ειμαι να επιστρεψουμε παλι πισω .ΑΝΤΕ λοιπον ελατε κωλαρακια για ξεσκισμα. :kissass: :kissass:

Marios27

Μέλος
Εγγρ.
15 Φεβ 2008
Like
82
Πόντοι
1
Κι εγω λεω να παω σημερα. Τωρα σε λιγο....πηγε κανεις μπορει να αναφερει καποιος αν ειχε αξιολογο κοσμο?

Mr.Vain.

Μέλος
Εγγρ.
26 Φεβ 2014
Like
1
Πόντοι
0
Καλημέρα παίδες... στα ιδρύματα αυτά κυκλοφορεί κόσμος μεσημέρια καθημερινές? Ή δεν παίζει τπτ...?

GEORGE G

Σπουδαίος
Εγγρ.
14 Σεπ 2013
Κριτικές
48
Like
1.803
Πόντοι
2.646
Κι εγω λεω να παω σημερα. Τωρα σε λιγο....πηγε κανεις μπορει να αναφερει καποιος αν ειχε αξιολογο κοσμο?

Ανάλογα με τον ορισμό που δίνεις στην λέξη "αξιόλογος" :grin:

giannhsg

Μέλος
Εγγρ.
30 Μαΐ 2007
Like
64
Πόντοι
6
Το αν πηγαινει κοσμος, τί ωρες, ζευγαρια κτλ, ειναι σχετικο. Παει αναλογα με τις καυλες πολλων, τις ορεξεις, τον ελευθερο χρονο, την δουλεια κ.α.
Δεν υπαρχει τροπος να το μαθετε, ουτε απο τους θαμωνες, γιατι ακομη και εαν μερικοι το επισκεπτονται σε στανταρ ωρες/μερες, αυτο υπαρχει περιπτωση να αλλαξει.

Καντε κολλητο τον περιεργο ταμεια στην υποδοχη και πειτε του να ποσταρει εδω οταν βλεπει ζευγαρι. Αφηστε του ενα δεκαρικακι μαυρο εκτος εισιτηριου και ολοι ευχαριστημενοι.
Ετσι λειτουργει αυτη η χωρα, σε ολα της.

Το να επισκεπτεστε το σινεμα και να βρισκετε μεσα 1-2 ζευγαρια σε μονιμη βαση, ειναι σεναριο που με δυσκολια θα προλαβει ο γιος σας στα πορνογεραματα του στην Ελλαδα.

kaboul

Μέλος
Εγγρ.
22 Οκτ 2013
Κριτικές
1
Like
19
Πόντοι
16
Το αν πηγαινει κοσμος, τί ωρες, ζευγαρια κτλ, ειναι σχετικο. Παει αναλογα με τις καυλες πολλων, τις ορεξεις, τον ελευθερο χρονο, την δουλεια κ.α.
Δεν υπαρχει τροπος να το μαθετε, ουτε απο τους θαμωνες, γιατι ακομη και εαν μερικοι το επισκεπτονται σε στανταρ ωρες/μερες, αυτο υπαρχει περιπτωση να αλλαξει.

Καντε κολλητο τον περιεργο ταμεια στην υποδοχη και πειτε του να ποσταρει εδω οταν βλεπει ζευγαρι. Αφηστε του ενα δεκαρικακι μαυρο εκτος εισιτηριου και ολοι ευχαριστημενοι.

Το να επισκεπτεστε το σινεμα και να βρισκετε μεσα 1-2 ζευγαρια σε μονιμη βαση, ειναι σεναριο που με δυσκολια θα προλαβει ο γιος σας στα πορνογεραματα του στην Ελλαδα.
σωστοτατος

thomas115656

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
24 Δεκ 2011
Κριτικές
31
Like
690
Πόντοι
996

το θεμα πως μπορεις να δωσεις 10€ σε αυτον τον τιπο στην πορτα που με το ζορι λεει καλησπερα .εγω προτεινω σε καποιον που τον εχει φιλο να του πει να ποσταρει εδω καμια ενημερωση και το μαγαζι θα παει καλα.νομιζω αρκετοι απο εδω μεσα στο 30' ειμαστε εκει αν σκασει το σημα .ειδικα βραδυ.σημερα θα δωσω αναφορα που θα παω μια βολτα θα εχει ρεποσταζ αυριο .

kolpos75

Σεβαστός
Εγγρ.
19 Σεπ 2006
Like
4.529
Πόντοι
1.706
καλησπερα θα μιλησω για εμενα οτι εγω με οποια κοπελα εχω κανει φαση εκει παμε μαζι και φευγουμε μαζι,συναντιωμαστε σειτε στο σινεμα απο εξω ειτε οπου θελει φυσικα μπαινει ως κοπελα και ποτε δεν εχω παει μονος μπας και βρω εκει παρεα απλα οργανωμενα και συντεταγμενα...δεν λεμε μαλακιες ουτε γραφουμε μαλακιες μιλαω για τις φασεις που εχω κανει εγω το ξεκαθαριζω αυτο θα χαρω να τα πουμε...

Την Νατ..σα ποτε θα την πας εκει τελικα ρε φιλε......μονο να της την βγαζεις εξω να στην παιζει ξερεις τελικα :jerking: :jerking: :birdman: :birdman:

thomas115656

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
24 Δεκ 2011
Κριτικές
31
Like
690
Πόντοι
996
Την Νατ..σα ποτε θα την πας εκει τελικα ρε φιλε......μονο να της την βγαζεις εξω να στην παιζει ξερεις τελικα :jerking: :jerking: :birdman: :birdman:
μαλλον με μπερδευεις με καποιον αλλον μαν.δεν ξερω καμια Νατασσα και δεν εχω δει ποτε γυναικα εκει μεσα.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom