Νέα

Τσοντοσινεμά 8 Downtown

• Μέλος που άνοιξε το νήμα vrettos
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 15K
  • Εμφανίσεις 3M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

Gefaz

Μέλος
Εγγρ.
12 Αυγ 2015
Like
0
Πόντοι
0
Για πείτε οι γνώστες γιατί έχω χρόνια να πάω και δεν θυμάμαι...

1. Οι καμπίνες πάνω έχουν gloryhole μεταξύ τους?
2. Υπάρχει κάποια ώρα/μέρα που προτιμάτε από straight?

Σκέφτομαι στο κοντινό μέλλον να κάνω μια "εκπληξούλα" στη γυναίκα, να τις πω να πάει μια βόλτα από εκεί και να τις δώσω οδηγίες τι να κάνει με μηνύματα ενώ εγώ και καλά θα είμαι εκτός Αθήνας. (ενώ θα έχω γυρίσει εκείνη τη μέρα και θα είμαι μέσα να τη πάρω λίγο μάτι και μετά... Surprise! Here I am!)

Η γυναίκα:

Συνημμένα

• rsz_img_7505.jpg
    rsz_img_7505.jpg
    90 KB · Εμφανίσεις: 41

quantum_block

Μέλος
Εγγρ.
6 Φεβ 2015
Κριτικές
6
Like
4
Πόντοι
1
Ανυπομονω να διαβασω τις απαντησεις....

giannhsg

Μέλος
Εγγρ.
30 Μαΐ 2007
Like
64
Πόντοι
6
Καλά ναι, χαμός θα γίνει από ειρωνία... αλλά που θα πάει, μια απάντηση θα μας κάτσει να μάθουμε και τίποτα!  :think:

Οταν βαλεις φωτογραφια της γυναικας σου οντως, δεν θα σε ειρωνευτει κανεις.
Μεχρι τοτε μπορεις να κανεις και εσυ καμια επισκεψη για περναπεος μαζι με τον dopamina

georgegeogeo

Μέλος
Εγγρ.
23 Δεκ 2014
Like
134
Πόντοι
1
Για πείτε οι γνώστες γιατί έχω χρόνια να πάω και δεν θυμάμαι...

1. Οι καμπίνες πάνω έχουν gloryhole μεταξύ τους?
2. Υπάρχει κάποια ώρα/μέρα που προτιμάτε από straight?

Σκέφτομαι στο κοντινό μέλλον να κάνω μια "εκπληξούλα" στη γυναίκα, να τις πω να πάει μια βόλτα από εκεί και να τις δώσω οδηγίες τι να κάνει με μηνύματα ενώ εγώ και καλά θα είμαι εκτός Αθήνας. (ενώ θα έχω γυρίσει εκείνη τη μέρα και θα είμαι μέσα να τη πάρω λίγο μάτι και μετά... Surprise! Here I am!)

Η γυναίκα:

:erection:
:erection:

dopamina

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Μαΐ 2014
Like
62
Πόντοι
166
Οταν βαλεις φωτογραφια της γυναικας σου οντως, δεν θα σε ειρωνευτει κανεις.
Μεχρι τοτε μπορεις να κανεις και εσυ καμια επισκεψη για περναπεος μαζι με τον dopamina

ισως παω τελικα με φανελα μαιαμι χιτ λεμπρον την μαυρη

georgegeogeo

Μέλος
Εγγρ.
23 Δεκ 2014
Like
134
Πόντοι
1
εχουμε κανένα νεοτερο απο το σινεμα.Να παμε να παρουμε ποπ κορν...

Gefaz

Μέλος
Εγγρ.
12 Αυγ 2015
Like
0
Πόντοι
0
Σιγά μη μου απαντούσε και κανένας! Έπρεπε να διαβάσω του κόσμου τα σχόλια για να το βρω, αλλά από ότι κατάλαβα έχουν gloryhole στις καμπίνες, κάτι με πορτάκια λένε.
Η γυναίκα αυτή στη φώτο είναι, δε θα στείλω και πιστοποιητικό γάμου για να το αποδείξω!  :headbang:

sanexxx69

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
4 Ιουν 2012
Κριτικές
24
Like
594
Πόντοι
326
Σιγά μη μου απαντούσε και κανένας! Έπρεπε να διαβάσω του κόσμου τα σχόλια για να το βρω, αλλά από ότι κατάλαβα έχουν gloryhole στις καμπίνες, κάτι με πορτάκια λένε.
Η γυναίκα αυτή στη φώτο είναι, δε θα στείλω και πιστοποιητικό γάμου για να το αποδείξω!  :headbang:

ε πες ποτε θα πατε να ερθουμε  :erection: :erection:

Gefaz

Μέλος
Εγγρ.
12 Αυγ 2015
Like
0
Πόντοι
0
Όπως τα λέει ο giannis είναι... ήμαστε στο χωριό τώρα! Αλλά δεν με χαλάει, είναι ωραία τα Χανιά καλοκαιράκι!  :bounce-glasses: :bounce-glasses: :bounce-glasses:

kostakis27

Ανώτερος
Εγγρ.
22 Ιουλ 2009
Κριτικές
127
Like
8.274
Πόντοι
7.885
Όπως τα λέει ο giannis είναι... ήμαστε στο χωριό τώρα! Αλλά δεν με χαλάει, είναι ωραία τα Χανιά καλοκαιράκι!  :bounce-glasses: :bounce-glasses: :bounce-glasses:

Τύπε η γυναίκα σου δεν γουστάρει τους χωριάτες να κάνετε καμιά φάση εκεί πέρα  :rolleyes: :think: μην πάνε χαμένες κι οι μέρες σας  :rockon: :rockon: :grin: :grin:

georgegeogeo

Μέλος
Εγγρ.
23 Δεκ 2014
Like
134
Πόντοι
1
Τα τσονταδικα μιλαμε για χοντρο ξεπλημα χρηματος.Φανταζεστε το ΣΔΟΕ να κανει εφοδο στο σινεμαδακι και να ρωτησει ποσοι ειναι μεσα στο μαγαζι,η ακομα καλυτερα εκει που τον παιζεις να σου σκασει απο πανω και να σε ρωτησει αν εχεις την αποδειξη.

Marios27

Μέλος
Εγγρ.
15 Φεβ 2008
Like
82
Πόντοι
1
Λεω να.κανω σημερα κατα τις 8 μια βολτα....λετε να εχει τιποτα????πηγε κανεις προσφατα?

Marios27

Μέλος
Εγγρ.
15 Φεβ 2008
Like
82
Πόντοι
1
Τελικα τιποτα σημερα.....μονο π...ς!!!!!!

lastman1

Μέλος
Εγγρ.
25 Ιουν 2015
Κριτικές
1
Like
103
Πόντοι
0
Καλησπέρα παιδιά ,έμαθε κανεις τιποτα για την κοκκινομάλλα που ανάφερα σε προηγούμενο σχόλιο μου ;;;;
Οποιος την εχει πετύχει σίγουρα θα του εχει μείνει αξέχαστη !!!

Marios27

Μέλος
Εγγρ.
15 Φεβ 2008
Like
82
Πόντοι
1
Καλησπερα...οχι οτι ειμαι καχυποπτος αλλα μηπως το ζευγαρι με τον κοντο και το ξανθο μιλφακι ειναι τιποτα πληρωμενοι και σκανε ποτε ποτε για να τραβανε κοσμο?????

thomas115656

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
24 Δεκ 2011
Κριτικές
31
Like
690
Πόντοι
996
θα παει κανεις σημερα απο εδω ??????

Stories