Νέα

Τσοντοσινεμά 8 Downtown

• Μέλος που άνοιξε το νήμα vrettos
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 15K
  • Εμφανίσεις 3M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

sanexxx69

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
4 Ιουν 2012
Κριτικές
24
Like
594
Πόντοι
326
Σημερινη επισκεψη στο μαγαζι σε λιγα λεπτα....οποιοι θελετε ελατε να.κανουμε κανενα σκηνικο....ελπιζω κατι να εχει σημερα

Tι εγινε τελικα ; ειχε τιποτα καλο ;

georgegeogeo

Μέλος
Εγγρ.
23 Δεκ 2014
Like
134
Πόντοι
1
γνωρίζει κανεις τιποτα για το σινεμα.θα παιξει τιποτα αυτες τις μερες ή να παμε να παιξουμε κανενα τζοκερ...

giannhsg

Μέλος
Εγγρ.
30 Μαΐ 2007
Like
64
Πόντοι
6
τζοκερ. χωρις τζακ ποτ παιζουν λιγοτεροι, αρα εχεις περισσοτερες πιθανοτητες :-)

georgegeogeo

Μέλος
Εγγρ.
23 Δεκ 2014
Like
134
Πόντοι
1
με 7 ευρουλακια παιζεις ενα συστημα που κατι θα σου δωσει...

giannhsg

Μέλος
Εγγρ.
30 Μαΐ 2007
Like
64
Πόντοι
6
με 7 ευρουλακια παιζεις ενα συστημα που κατι θα σου δωσει...

Λοιπον ακου τι πεχτηκε..
Μιας και ειχα μια δουλεια εκει κοντα (στις 17.00) κατα τις 18.00, περνωντας απο το ΑΤ, λεω να μπω, φερνωντας στο μυαλο μου το post αυτο.

Με το που μπαινω, παω επανω και πετυχα ζευγαρι καθισμενο και τρυγυρω καθοντουσαν κορακια.
Ηταν η πρωτη φορα που δεν πηγα καν κατω να δω τι παιζει! Αραζω και εγω και μετα απο 3 λεπτα αφου δε βλεπω κινηση παω στον τυπο και του πιανω την κουβεντα.

Ο τυπος ηταν ψιλοbear εμφανισιακα αλλα straight. Μιλαγε δυνατα και απαντουσε κοφτα που με εκανε να συμπερανω οτι δεν γουσταρε καν ή δεν ειχε ιδεα για τους αγραφους κανονες του τσοντουδρηματος. Του πηγα τη συζητηση στο παιχνιδι και μου ειπε θα δουμε, οποτε λακισα για να μην ενοχλησω, τον ευχαριστησα και πηγα στο τερμα του εξωστη για να εχω οπτικη γωνια παραλληλα.

Σε 5 λεπτα μεσα, σηκωθηκαν και πηγαν προς τα κατω. Πηγα και εγω, μαζι με τα αλλα κορακια, απο πισω αλλα οι τυποι πηραν την πορτα της εξοδου.
Επειδη ομως (να ναι καλα το bou) γνωριζα οτι εχει και αλλο δωματιο το adult, πηγα εξω και κατεβηκα κατω..

Μπροστα μου ηταν αλλοι 2. Εντοπισαμε το ζευγαρι στο τερμα χωμενο δωματιο και μολις μας καταλαβαν η κυρια αρχισε να τον γδυνει. Γδυθηκα και εγω και πηγα διπλα της και αρχισε να με πιπωνει και εμενα. Το ιδιο και με τους αλλους 2 συναγωνιστες.
Να μη πολυλογω, εγινε χαμος. Μας μπουκωσε ολους και μειναμε πολλοι και για δευτερο γυρο. Επαιξε και γαμησι.

Το μονο που με χαλασε ειναι οτι σε καποια φαση μπηκε ενας μεσα, αρχισε να τον παιζει και πηγε να μου χουφτωσει τα αρχιδια. Μολις του πηρα το χερι, ντυθηκε και εφυγε. Μα ειναι δυνατον να φυγει ο τυπος ενω βλεπει ζευγαρι να παρτουζωνεται; Θεος ο δροσερος καραφλας! Απορρησα πραγματικα!!!

Η γκομενα ηταν θεα σε ολα της, οχι τοσο εμφανισιμη αλλα γαμευσιμη, γυρω στο 1.60, ξανθια με 2αρι βυζι και μετριο κωλο. Φοβερο τσιμπουκι, γλυψιμο με τις ωρες στα αρχιδια και μουνι σφιχτο.
Σε καποια φαση τσιμπουκωνε και τον επερνε εναλλαξ απο ολους με αποτελεσμα να λιωσουμε ολοι απο τη ζεστη εκει κατω, οποτε με το που χυσαμε, το δυαλυσαμε.
Δεν ζητησα τηλεφωνο μη φανω μαλακας. Τους ειπα πως ελπιζω να τα ξαναπουμε.

Αν καποιος απο τους συμμετεχοντες σπροξιματιες ειναι συνφορουμιτης, ας δηλωσει και αυτος την εμπειρια του.

Marios27

Μέλος
Εγγρ.
15 Φεβ 2008
Like
82
Πόντοι
1
Απογευματινη επισκεψη χτες στο μαγαζι. Ακριβως οπως περιεγραψε και ο giannhg εσκασε το ζευγαρι. Στην αρχη εκατσαν πανω και εδειχναν οτι δεν ψαχνονται για παιχνιδι. Μετα κατεβηκαν κατω στο υπογειο. Εκει στην αρχη το παιχνιδι ξεκινησε η τυπισα να τσιμπουκωνει τον δικο της και μετα αρχισε και εμας. Αρχισα να την πηδαω σταορθια ενω τσιμπουκωνε τους αλλους δυο. Μετα εγινε αλλαγη εκατσα διπλα στον δικο τους και την επαιρνε αλλος. Αφου μου εκανε ενα πολυ καλο γλυψιμο  σηκωθηκα η τυπισα εκατσε στα γονατα και την εχυσα στο στηθος και λιγα στην γλωσσα. Πραγματικα πολυ καλη και πολυ δυνατη η τυπισα.
Απο οτι καταλαβα giannhsg εσυ πρεπει να ησουν ο αλλος που εκατσε διπλα στον αντρα της στην αρχη που αρχισε το παιχνιδι.
Πρωτη φορα παντως πετυχα τετοιο σκηνικο και επιτελους το ευχαριστηθηκα.....ελπιζω να τους ξαναπετυχω.

giannhsg

Μέλος
Εγγρ.
30 Μαΐ 2007
Like
64
Πόντοι
6
Απογευματινη επισκεψη χτες στο μαγαζι. Ακριβως οπως περιεγραψε και ο giannhg εσκασε το ζευγαρι. Στην αρχη εκατσαν πανω και εδειχναν οτι δεν ψαχνονται για παιχνιδι. Μετα κατεβηκαν κατω στο υπογειο. Εκει στην αρχη το παιχνιδι ξεκινησε η τυπισα να τσιμπουκωνει τον δικο της και μετα αρχισε και εμας. Αρχισα να την πηδαω σταορθια ενω τσιμπουκωνε τους αλλους δυο. Μετα εγινε αλλαγη εκατσα διπλα στον δικο τους και την επαιρνε αλλος. Αφου μου εκανε ενα πολυ καλο γλυψιμο  σηκωθηκα η τυπισα εκατσε στα γονατα και την εχυσα στο στηθος και λιγα στην γλωσσα. Πραγματικα πολυ καλη και πολυ δυνατη η τυπισα.
Απο οτι καταλαβα giannhsg εσυ πρεπει να ησουν ο αλλος που εκατσε διπλα στον αντρα της στην αρχη που αρχισε το παιχνιδι.
Πρωτη φορα παντως πετυχα τετοιο σκηνικο και επιτελους το ευχαριστηθηκα.....ελπιζω να τους ξαναπετυχω.

Ναι Μαριε. Πρεπει να αρχισουμε να φοραμε κονκαρδες του μπου εκει μεσα :grin:
Ειχα πετυχει κατι αναλογα σκηνικα αλλα συνηθως κατι χαλαγε ή επευτα σε βιζιτουδες που θελαν φραγκα.

dopamina

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Μαΐ 2014
Like
62
Πόντοι
166
παιδια θα παω αυριο εγω

θα φοραω μια φανελα της ρεαλ μαδριτης

kartakhs

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Δεκ 2008
Like
2
Πόντοι
166
την αερινη ασπρη παντελονα βαλε

giannhsg

Μέλος
Εγγρ.
30 Μαΐ 2007
Like
64
Πόντοι
6
Την fly emirates τυπε;
Γιατι τριγυρναει ενας δροσερος εκει μεσα που και που με την παλια της bwin.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom