Νέα

Τσοντοσινεμά 8 Downtown

• Μέλος που άνοιξε το νήμα vrettos
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 16K
  • Εμφανίσεις 3M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 50 άτομα (17 μέλη και 33 επισκέπτες)

kotsakos

Μέλος
Εγγρ.
22 Ιουλ 2008
Κριτικές
2
Like
6
Πόντοι
1
τετοια ωρα λετε να παιζει τιποτα η' χλωμο????

kaboul

Μέλος
Εγγρ.
22 Οκτ 2013
Κριτικές
1
Like
19
Πόντοι
16
Χθες είχα παει απ εξω απο το adult και έτρωγα σουβλάκια με εναν φίλο μου. Ρώτησα άτομα που βγαίνανε εξω και μου ειπαν οτι δεν ειχε κίνηση

kostakis27

Ανώτερος
Εγγρ.
22 Ιουλ 2009
Κριτικές
129
Like
8.752
Πόντοι
7.885
Χθες είχα παει απ εξω απο το adult και έτρωγα σουβλάκια με εναν φίλο μου. Ρώτησα άτομα που βγαίνανε εξω και μου ειπαν οτι δεν ειχε κίνηση

Πολύ ρομαντικό μέρος για να φας σουβλάκια μύστη  :erection: :erection: :hi:.Εγώ βγαίνοντας κατά τις 23:30 με ρώτησε πάκης τι είναι εκεί μέσα  :think:.Του λέω σινεμά με τσόντες και άρχισε να γελάει  :2funny: :2funny:.Μετά μου λέει πόσο έχει για να μπεις και του λέω 7 ευρώ και γούρλωσε τα μάτια  :S :S.Τελικά έφυγε βρίζοντας  :jerking: :jerking: :2funny: :2funny:

lastman1

Μέλος
Εγγρ.
25 Ιουν 2015
Κριτικές
1
Like
103
Πόντοι
0
τελικα πολλοι εδω μεσα επειδη δεν εχετε περασει καλα ,γιατι και εγω οσο καιρο παω μονπ μια φορα μου ετυχε ζευγαρι,εισαστε πολυ ζωα....
δεν ειναι ολοι προμοτορες!!!!!!!!!!!
ρωτηστε και μαθετε...
κοκινομαλλα γεματουλα γυρω στα 35,οχι επαγγελματιας και τα κανει ολα!!!!!!!!!!

lastman1

Μέλος
Εγγρ.
25 Ιουν 2015
Κριτικές
1
Like
103
Πόντοι
0
εγω δεν κανω τιποτα,αν διαβασεις τι εχω γραψει παραπανω θα καταλαβεις

sanexxx69

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
4 Ιουν 2012
Κριτικές
24
Like
594
Πόντοι
326
αν πετυχει καποιος κατι ας βγαλει το κινητο για μια live ενημερωση ...

kaboul

Μέλος
Εγγρ.
22 Οκτ 2013
Κριτικές
1
Like
19
Πόντοι
16
Πολύ ρομαντικό μέρος για να φας σουβλάκια μύστη  :erection: :erection: :hi:.Εγώ βγαίνοντας κατά τις 23:30 με ρώτησε πάκης τι είναι εκεί μέσα  :think:.Του λέω σινεμά με τσόντες και άρχισε να γελάει  :2funny: :2funny:.Μετά μου λέει πόσο έχει για να μπεις και του λέω 7 ευρώ και γούρλωσε τα μάτια  :S :S.Τελικά έφυγε βρίζοντας  :jerking: :jerking: :2funny: :2funny:
πήγα πρώτα καβουρα στα εξαρχεια και πήρα μύστη μου

giannhsg

Μέλος
Εγγρ.
30 Μαΐ 2007
Like
64
Πόντοι
6
Ρε καμια Δευτερα θα κανονισετε τιποτα και για εμας τους δεσμευμενους;

Παντως πηγα πριν 2 Πεμπτες και πετυχα σκηνικο στον επανω οροφο, ζευγαρι γυρω στα 40-50 να καθετε στην αριστερη δυαδα του εξωστη. Ο τυπος τον επαιζε και η γκομενα τον γλωσσοφιλαγε. Ενας συναθλητης εβαλε χερι και αρχισαμε να χουφτωνουμε ολοι μεχρι που η τυπισα και ο τυπος χυσανε και φυγανε, αφηνωντας μας με το πουλι στο χερι.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom