Νέα

Τσοντοσινεμά 8 Downtown

• Μέλος που άνοιξε το νήμα vrettos
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 15K
  • Εμφανίσεις 3M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 57 άτομα (15 μέλη και 42 επισκέπτες)

Tsarkas

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
23 Αυγ 2005
Κριτικές
27
Like
498
Πόντοι
291
Είναι πλέον προφανές. Κάποιοι κάνουν κανονικό promotion εδώ μέσα....  :orchestra:

Gatekeeper

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Απρ 2015
Like
1.780
Πόντοι
216
Μετά από αρκετά χρόνια πήγα Σαββατόβραδο και γύρω στη 1.00 πάνω που έλεγα να την κάνω, έσκασε ζευγάρι με μάχιμη κυρία, η οποία επιδόθηκε σε bukkake με όλο το σινεμά :-) Έχυσα 3ος ή 4ος στη σειρά και αποχώρησα χωρίς να δω την τελική κατάληξη.

Εμπνευση απο το Inception που ειχε η τηλεοραση προχθες ε; Ε ρε ονειρο που πεφτει εδω μεσα..

cocos30

Σπουδαίος
Εγγρ.
25 Αυγ 2010
Κριτικές
16
Like
2.181
Πόντοι
2.477
Μετά από αρκετά χρόνια πήγα Σαββατόβραδο και γύρω στη 1.00 πάνω που έλεγα να την κάνω, έσκασε ζευγάρι με μάχιμη κυρία, η οποία επιδόθηκε σε bukkake με όλο το σινεμά :-) Έχυσα 3ος ή 4ος στη σειρά και αποχώρησα χωρίς να δω την τελική κατάληξη.

:2funny:
χαχαχχααχ
κλασσικη αττακα εχει γινει το "πάνω που έλεγα να την κάνω, έσκασε ζευγάρι"

sanexxx69

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
4 Ιουν 2012
Κριτικές
24
Like
594
Πόντοι
326
ο αλλος λεει εκανε bukake με ολο το σινεμα ...

και ο αλλος συναγωνιστης ηταν εκει ιδια ωρα και δεν υπηρχε τιποτα ...

noir

Μέλος
Εγγρ.
21 Σεπ 2005
Like
140
Πόντοι
1
Ας ολοκληρώσω το προμοσιον, αν και πολλοί είστε υποψιασμενοι και τα ξέρετε όλα. Όπως είπα είχα να πάω χρόνια στο μαγαζί. Ουσιαστικά νομίζω από το 2ο χρόνο λειτουργίας του. Ο λόγος είναι απλός. Ανακάλυψα το νιρβάνα και επειδή όλα αυτά τα χρόνια έτυχε να γνωρίζω 2-3 γυναίκες που τους άρεσαν τα γούστα προτιμούσα να πηγαίνω εκεί. Χτες πήγα γιατί ήμουν ήδη εκτός σπιτιού από νωρίς και είχα ραντεβού γύρω στη μια σε σχετικά κοντινό μαγαζί. Όπως είπα μόλις εχυσα την έκανα οπότε δεν έχω άποψη του ποσο έμεινε το ζευγάρι και τι έγινε μετά. Η όλη φάση δεν κράτησε μια ώρα. Το ζευγάρι πήγε κατευθείαν στο χώρο επάνω στο βάθος και αφού χαμουρευτηκε για 3-4 λεπτά, η κοπέλα καθησε σε μια πολυθρόνα που έχει εκεί και άρχισε να πιπωνει και να μαλακιζει όσους ήμασταν εκεί. Λιγότεροι από δέκα άτομα. Ο άντρας της καθησε στην πλάτη της πολυθρόνας και έβλεπε. Προσωπικά έμεινα κανα δεκάλεπτο. Και για το τέλος επειδή είμαι προμοτορας σημειώνω ότι πιθανότατα θα κάνω μάλλον αρκετό καιρό να ξαναπάω γιατί πολύ απλά όσο βρίσκω την κατάλληλη παρέα για γούστα, προτιμώ να δίνω το 7ευρώ μου για ποτό και φαση στο νιρβάνα. Ωχ παρασύρθηκα και αποκαλύφθηκε ο προμοτορας του νιρβάνα :-))

blackprince

Μέλος
Εγγρ.
20 Ιουλ 2015
Like
0
Πόντοι
0
καλησπερα,καταρχην γραφω πρωτη φορα αν και παλιος,αλλα επειδη ειχα κανει μια μαλακια και ειχα μπει με το κανονικο μου ονομα δεν ειχα γραψει ποτε....καταρχην το σαββατο στον συγκεκριμενο χωρο εγιναν 2 φασεις με ζευγαρια...το ενα μπηκε στον χωρο γυρω στις 8 το απογευμα και ηταν μια ξανθεια γυρω στα 50,με εναν ασπρομαλη τυπο,γυρω στα 60.... το ζευγος εκατσε στον κατω χωρο και δεξια στον καναπε πριν μπεις στα κατω δωματιακια... η κυρια ανετη,πιπωσε εναν μουσατο (μοναχοφαγα)και υστερα μπηκαν στο μεγαλο δωματιακι του κατω χωρου....οπου και  :pipa2: :fuck2: :knockinb:κτλ..... υστερα τσιγαρο στον επιτρεπομενο χωρο και ταλεμε την αλλη φορα.... αυτα εγιναν μεχρι τις 9.30, το δευτερο ζευγαρι ειναι ο ψηλος.....με την  κοντη milfara που επαιξαν και αυτοι πρωτα στον ιδιο ξαναπε,μετα με τυπο στο δωματιακι και υστερα αφου εκατσαν για περιπου 10 λεπτα στον αριστερο καναπε,οπως μπαινεις στον κατω χωρο....την εκαναν......αλλο ζευγος δεν επαιξε στον χωρο.... γιατι ημουν εκει με τον φιλο  CRIS 38....

sanexxx69

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
4 Ιουν 2012
Κριτικές
24
Like
594
Πόντοι
326
απο οτι εχω καταλαβει παρασκευη - σαββατο ειναι πιο πιθανο να βρεις ζευγαρι ή τρανς ή κρος

kostakis27

Ανώτερος
Εγγρ.
22 Ιουλ 2009
Κριτικές
127
Like
8.274
Πόντοι
7.885
Εγώ ακόμα δεν μπορώ να καταλάβω ποιος είναι αυτός ο κωλόγερος που λέτε ότι είναι για κλωτσίδια  :S :S,πόσο ποιο μαλάκας μπορεί να είναι από τον μαλλιά που περιγράφω  :huh: :rolleyes: :jerking: :jerking:.Τέλος πάντων έχω εντοπίσει έναν ακόμα πουστρομάλακα με φουλ αντι-μάπα  :birdman: :birdman: ο οποίος φοράει συνέχεια ένα λευκό πουκάμισο με παντελόνι και κοιτάζει επίμονα τους πάντες  :jerking: :jerking: :headbang: :headbang:.Βέβαια χθες που τον πλησίασα και άρχισα να τον κοιτάζω επίμονα κι εγώ έσκυψε το κεφάλι στο πάτωμα κι εξαφανίστηκε  :birdman: :birdman: :2funny: :2funny:.Δυστυχώς διαβάζω για σκηνικά που γίνονται ώρες που ακόμα έχει ήλιο έξω και απορώ πως μπορεί να συμβαίνουν αυτά καλοκαιριάτικα  :uglystupid: :think:.Πάντως τα βράδια που το επισκέφτομαι τακτικά εγώ (πάντα μετά τις 23:00) δεν έχω πετύχει ιδιαίτερο τελευταία  :- :-

sanexxx69

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
4 Ιουν 2012
Κριτικές
24
Like
594
Πόντοι
326
και εγω γι'αυτο σταματησα να επισκεπτομαι το ιδρυμα

καμια 10αρια φορες που πηγα μονο αντρες μεσα

αν οργανωθει καμια παρτουζα απο εδω και ενημερωθουμε θα ξαναπαω , αλλιως με τιποτα

Marios27

Μέλος
Εγγρ.
15 Φεβ 2008
Like
82
Πόντοι
1
και εγω γι'αυτο σταματησα να επισκεπτομαι το ιδρυμα

καμια 10αρια φορες που πηγα μονο αντρες μεσα

αν οργανωθει καμια παρτουζα απο εδω και ενημερωθουμε θα ξαναπαω , αλλιως με τιποτα

Δυστηχώς άργησα αλλά το ίδιο κατάλαβα κι εγώ. Βέβαια δεν είναι οτι είμαι και θαμμώνας στο μαγαζί αλλα καμια 15αρια φορές εχω πάει. Ποτε και κανένα ζευγαρι δεν πέτυχα.
Ότι έχει γραφτει εδώ κατα καιρούς το 90% είναι μούφες.

Εννοείται δεν ξαναπατάω το πόδι μου εκεί!!!!!!!!!!!

Marios27

Μέλος
Εγγρ.
15 Φεβ 2008
Like
82
Πόντοι
1
καλησπερα,καταρχην γραφω πρωτη φορα αν και παλιος,αλλα επειδη ειχα κανει μια μαλακια και ειχα μπει με το κανονικο μου ονομα δεν ειχα γραψει ποτε....καταρχην το σαββατο στον συγκεκριμενο χωρο εγιναν 2 φασεις με ζευγαρια...το ενα μπηκε στον χωρο γυρω στις 8 το απογευμα και ηταν μια ξανθεια γυρω στα 50,με εναν ασπρομαλη τυπο,γυρω στα 60.... το ζευγος εκατσε στον κατω χωρο και δεξια στον καναπε πριν μπεις στα κατω δωματιακια... η κυρια ανετη,πιπωσε εναν μουσατο (μοναχοφαγα)και υστερα μπηκαν στο μεγαλο δωματιακι του κατω χωρου....οπου και  :pipa2: :fuck2: :knockinb:κτλ..... υστερα τσιγαρο στον επιτρεπομενο χωρο και ταλεμε την αλλη φορα.... αυτα εγιναν μεχρι τις 9.30, το δευτερο ζευγαρι ειναι ο ψηλος.....με την  κοντη milfara που επαιξαν και αυτοι πρωτα στον ιδιο ξαναπε,μετα με τυπο στο δωματιακι και υστερα αφου εκατσαν για περιπου 10 λεπτα στον αριστερο καναπε,οπως μπαινεις στον κατω χωρο....την εκαναν......αλλο ζευγος δεν επαιξε στον χωρο.... γιατι ημουν εκει με τον φιλο  CRIS 38....

Αγαπητέ ξέχασες να αναφέρεις και το 3ο ζευγάρι που μπήκε μετά.....Αλλά άσε θα το περιγράψω εγω για σένα...Λοιπόν παιδιά που λέτε, μετα απο όοοολα αυτάεσκασε κι ένα 3ο ζευγάρι....Ηταν ένα ΠΟΝΤΙΟΣ και ένας Γερμανός ....η αν σας αρέσει καλύτερα ήταν ο Τοτος με την Αννούλα....χαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχ

blackprince

Μέλος
Εγγρ.
20 Ιουλ 2015
Like
0
Πόντοι
0
πολυ προχω σε βρισκω φιλε μου.....εγω νομισα οτι πηγες να πηδηξεις,αλλα εσυ ζητησες και βιογραφικο.....ο τοτος και η αννουλα.....την αλλη φορα ,ζητα και Ε9 :rockon: :rockon: :rockon: :rockon:...... σου φαινετε περιεργο,οτι μπηκαν 2 ζευγαρια σε 1 βραδυ και σε διαφορετικες ωρες? η απλα οτι εσυ εισαι γκαντεμης.... οσον αφορα εαν μπηκαν,αυτοι που ηταν εκει ξερουν... φιλε  kostakis27,ο μαλιας ειναι μακραν δευτερος πισω απο τον κολωγερο.... ρωτα και τον χρηστο...ξερει..

sanexxx69

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
4 Ιουν 2012
Κριτικές
24
Like
594
Πόντοι
326
τοσα κρος στο σαιτ ... αλλα δεν μας ενημερωνουν να πανε για να παμε  :erection:

Stories