Slavyanka Delicatessen
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 13 Μαΐ 2013
- Κριτικές
- 1
- Like
- 9
- Πόντοι
- 166
τα εχω πει και εγω αυτά.Είναι πλέον προφανές. Κάποιοι κάνουν κανονικό promotion εδώ μέσα....
Μετά από αρκετά χρόνια πήγα Σαββατόβραδο και γύρω στη 1.00 πάνω που έλεγα να την κάνω, έσκασε ζευγάρι με μάχιμη κυρία, η οποία επιδόθηκε σε bukkake με όλο το σινεμά :-) Έχυσα 3ος ή 4ος στη σειρά και αποχώρησα χωρίς να δω την τελική κατάληξη.
Μετά από αρκετά χρόνια πήγα Σαββατόβραδο και γύρω στη 1.00 πάνω που έλεγα να την κάνω, έσκασε ζευγάρι με μάχιμη κυρία, η οποία επιδόθηκε σε bukkake με όλο το σινεμά :-) Έχυσα 3ος ή 4ος στη σειρά και αποχώρησα χωρίς να δω την τελική κατάληξη.
ο αλλος λεει εκανε bukake με ολο το σινεμα ...
και ο αλλος συναγωνιστης ηταν εκει ιδια ωρα και δεν υπηρχε τιποτα ...
και εγω γι'αυτο σταματησα να επισκεπτομαι το ιδρυμα
καμια 10αρια φορες που πηγα μονο αντρες μεσα
αν οργανωθει καμια παρτουζα απο εδω και ενημερωθουμε θα ξαναπαω , αλλιως με τιποτα
καλησπερα,καταρχην γραφω πρωτη φορα αν και παλιος,αλλα επειδη ειχα κανει μια μαλακια και ειχα μπει με το κανονικο μου ονομα δεν ειχα γραψει ποτε....καταρχην το σαββατο στον συγκεκριμενο χωρο εγιναν 2 φασεις με ζευγαρια...το ενα μπηκε στον χωρο γυρω στις 8 το απογευμα και ηταν μια ξανθεια γυρω στα 50,με εναν ασπρομαλη τυπο,γυρω στα 60.... το ζευγος εκατσε στον κατω χωρο και δεξια στον καναπε πριν μπεις στα κατω δωματιακια... η κυρια ανετη,πιπωσε εναν μουσατο (μοναχοφαγα)και υστερα μπηκαν στο μεγαλο δωματιακι του κατω χωρου....οπου και κτλ..... υστερα τσιγαρο στον επιτρεπομενο χωρο και ταλεμε την αλλη φορα.... αυτα εγιναν μεχρι τις 9.30, το δευτερο ζευγαρι ειναι ο ψηλος.....με την κοντη milfara που επαιξαν και αυτοι πρωτα στον ιδιο ξαναπε,μετα με τυπο στο δωματιακι και υστερα αφου εκατσαν για περιπου 10 λεπτα στον αριστερο καναπε,οπως μπαινεις στον κατω χωρο....την εκαναν......αλλο ζευγος δεν επαιξε στον χωρο.... γιατι ημουν εκει με τον φιλο CRIS 38....
καμια καλη τσοντα με σεναριο?
Η χιονατη κι οι εφτα βαρβατοι..
τοσα κρος στο σαιτ ... αλλα δεν μας ενημερωνουν να πανε για να παμε