Νέα

Τσοντοσινεμά 8 Downtown

• Μέλος που άνοιξε το νήμα vrettos
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 15K
  • Εμφανίσεις 3M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 4 άτομα (0 μέλη και 4 επισκέπτες)

psolaras78

Τιμημένος
Εγγρ.
20 Ιουν 2006
Κριτικές
74
Like
1.833
Πόντοι
9.295
Το αν πηγαινει κοσμος, τί ωρες, ζευγαρια κτλ, ειναι σχετικο. Παει αναλογα με τις καυλες πολλων, τις ορεξεις, τον ελευθερο χρονο, την δουλεια κ.α.
Δεν υπαρχει τροπος να το μαθετε, ουτε απο τους θαμωνες, γιατι ακομη και εαν μερικοι το επισκεπτονται σε στανταρ ωρες/μερες, αυτο υπαρχει περιπτωση να αλλαξει.

Καντε κολλητο τον περιεργο ταμεια στην υποδοχη και πειτε του να ποσταρει εδω οταν βλεπει ζευγαρι. Αφηστε του ενα δεκαρικακι μαυρο εκτος εισιτηριου και ολοι ευχαριστημενοι.
Ετσι λειτουργει αυτη η χωρα, σε ολα της.

Το να επισκεπτεστε το σινεμα και να βρισκετε μεσα 1-2 ζευγαρια σε μονιμη βαση, ειναι σεναριο που με δυσκολια θα προλαβει ο γιος σας στα πορνογεραματα του στην Ελλαδα.
μπας και είσαι εσύ ο ταμίας?  :2funny: :2funny:

μεγάλο το ''κοστούμι'' για να καταλήξεις σε τσαμπουκαλεμένους, σοκολατί απ`το ψωλάριουμ, κωλόγερους και κρος Δ`διαλογής  :think:

kolpos75

Σεβαστός
Εγγρ.
19 Σεπ 2006
Like
4.529
Πόντοι
1.706

thomas115656

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
24 Δεκ 2011
Κριτικές
31
Like
690
Πόντοι
996
ιακυνθε θα εισαι σημερα ?

giannhsg

Μέλος
Εγγρ.
30 Μαΐ 2007
Like
64
Πόντοι
6
μπας και είσαι εσύ ο ταμίας?  :2funny: :2funny:

μεγάλο το ''κοστούμι'' για να καταλήξεις σε τσαμπουκαλεμένους, σοκολατί απ`το ψωλάριουμ, κωλόγερους και κρος Δ`διαλογής  :think:

Σιγα μην ειμαι και απο τη διευθυνση. Επρεπε να γραψω πως πρεπει να μας δινει και 10€ καθε φορα που θα ποσταρει οτι μπηκε γκομενα εκει μεσα για να μην παρεξηγηθω ρε παπαρομουρη;
Απο ποτε εγινες τοσο τσιπης και σε πειραξε το 10ευρο; Στο νημα με τις ανεξαρτητες το παιζεις κουβαρντας.
Εχετε γαμηθει με την καχυποψια σας σε τετοια θεματα, μεταξυ σοβαρου και αστειου το εγραψα επειδη ολοι ρωτανε πως θα γινει να πετυχουν ζευγαρι/γκομενα.

psolaras78

Τιμημένος
Εγγρ.
20 Ιουν 2006
Κριτικές
74
Like
1.833
Πόντοι
9.295
Σιγα μην ειμαι και απο τη διευθυνση. Επρεπε να γραψω πως πρεπει να μας δινει και 10€ καθε φορα που θα ποσταρει οτι μπηκε γκομενα εκει μεσα για να μην παρεξηγηθω ρε παπαρομουρη;
Απο ποτε εγινες τοσο τσιπης και σε πειραξε το 10ευρο; Στο νημα με τις ανεξαρτητες το παιζεις κουβαρντας.
σάλτα και γαμησου, τα δεκάρικα από κωλομπαράδες να τα βάλεις στον πάτο σου γαμημένε

thomas115656

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
24 Δεκ 2011
Κριτικές
31
Like
690
Πόντοι
996
ηρεμααααααααα !!!

thomas115656

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
24 Δεκ 2011
Κριτικές
31
Like
690
Πόντοι
996
Αυτη την στιγμή 2 cross το ένα το πήρα κάτω καμπίνα θα ανεβασω και φωτό μετά το άλλο κάθεται επάνω .ελάτε .Στέλνω από κινητό θα μπω για φωτό ποιο αργά . >:( :dancing: :dancing:

thomas115656

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
24 Δεκ 2011
Κριτικές
31
Like
690
Πόντοι
996
:orchestra:
αρχιζω με ορχιστρα γιατι παιδια σημερα νομιζω οτι επιασα joker.
ωρα αφιξης 23.30 .
με το που μπαινω μεσα λεω να καταιβω μια βολτα απο τον κατω οροφο να δω αν εχει τιποτα καλο .δεν υπηρχε ψυχη μεχρι που βλεπω εναν τυπο μπρατσαρα να μου λεει ερημια φιλε σημερα .δεν προλαβε να το πει και βλεπω μεσα στην κεντρικη καμπινα ενα cross (ακολουθει φωτο).κανω νοημα του μπρατσαρα ορμα .και μπαινει .δεν μπηκα και εγω μην το τρομαξουμε γιατι και εγω εχω μπρατσα (οχι τοσο μεγαλα). :2funny:.ξεκιναει να την χαιδευει στο κωλαρακι και αυτη δεχτηκε τα χαδια αποτον τυπο και αρχισε να πιανει και αυτη μεχρι που τον πεταξε εξω και αρχισε μια καλη πιπα με τουρλωμενο τον κωλο της στην τρυπα μου που απο πισω τον επαιζα εγω.με το που με ειδε μου εκανε νοημα ελα μεσα .μπηκα και εγω και ερχισε το γαμιση ο μπρατσαρας και αυτη παιδια να βγαζει κατι φωνες σαν γυναικα.εμενα με πιπωναι και αρχισα και  κοπλιμεντα ''τι καυλα εισαι εσυ μωρο μου'' γυναικαρα μου ''πουταναρα μου '' ++++ αλλα πολλα.με το που εχυσε ο μπρατσαρας για τρελλο γαμησι ομως την ξεκινησα εγω οπου μετα απο κανα 5 λεπτο σφηροκοπημα δεν αντεξα και εχυσα.παντα σε καποτα και οι 2 δεν ηθελε να την λαιρωσουμε.μετα ειχε τοσο ζεστη που ενω ειχα κανει μπανιο ειχα γινει παπι .κατω σκαει ο τζιτζικας.μετα αποχωρησα με τον μπρατσαρα οπου γνωριστηκαμε κιολας και ανεβηκαμε να δουμε λιγο τσοντα επανω να δροσιστουμε .για κανενα 10 λεπτο δεν ειδα τι εγινε κατω αλλα μετα που ξανακατεβηκα ειχε αλλαξει καμπινα κατα τις 12:30 και ηταν στην δεξια γωνια με το κρεβατι .μπηκα και επιασα κουβεντα για το ποτε ερχεται και τετοια.δεν περασαν 2 λεπτα ηρθε και ο μπρατσαρας και καναμε και εκει εναν δευτερο γυρο ποθιο ανετα λογο κρεβατιου .παντος ενα εχω να πω .η γκομενα γαμιεται πολυ ωραια .και πανω απ'ολα ειναι πεντακαθαρη.με τα μωρομαντηλα της και ολα της.μου ειπε καθε Σαββατο σχεδον.για καλο και για κακο παντος παιδια ημουν τυχερος πηρα και τηλεφωνο παντος .(ΜΗΝ μου το ζητατε δεν το δινω το εχω μονο για να μαθαινω ποτε θα πηγαινει.παντος αν πηγαινει θα σας ενημερωνω το μονο σιγουρο.αυτα με την Νικολετα ετσι μου συστηθηκε .ηλικια γυρω στα 25 το πολυ την εκανα. :hi: :hi:

παντος ειχε αλλο ενα cross με ταττοο στην πλατη και μινι κοκκινο μια αερατη αλλα δεν μου εκανε και πολυ κλικ.και δεν εδωσα σημασια και μια που την δαχτυλιαζαν στον καναπε με το που μπαινεις αριστερα 2 τυποι αλλα πρεπει να ηταν 60+.

Συνημμένα

• sdgsasdg1.jpg
    sdgsasdg1.jpg
    110,4 KB · Εμφανίσεις: 61
  • unnamed 2.jpg
    unnamed 2.jpg
    60,6 KB · Εμφανίσεις: 76

thomas115656

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
24 Δεκ 2011
Κριτικές
31
Like
690
Πόντοι
996
α και δεν εχω κανενα λογο να κανω διαφημιση απλα εκατσε καλη φαση και ειμαστε εδω για να βαζουμε και καμια φωτο.
οι φωτο ειναι με την εγκριση της δεν το εκανα απο μονος ειπα που θα μπουν .

giannhsg

Μέλος
Εγγρ.
30 Μαΐ 2007
Like
64
Πόντοι
6
σάλτα και γαμησου, τα δεκάρικα από κωλομπαράδες να τα βάλεις στον πάτο σου γαμημένε

Μωρε τί αγριο αγορι εισαι εσυ; Για στριμωγμα στο υπογειο του ατ εισαι!
Ελα στο ταμειο να μου τα πεις αυτα αν εχεις αρχιδια  :2funny: :2funny:

α και δεν εχω κανενα λογο να κανω διαφημιση απλα εκατσε καλη φαση και ειμαστε εδω για να βαζουμε και καμια φωτο.

Τυπε οτι και να κανεις δεν την γλυτωνεις τη γκρινια.
Οποιος λεει αληθειες εδω μεσα τα ακουει για διαφημηση (βλεπε τον στοκο πιο πανω) δεν πα'να εχεις φωτογραφιες/βιντεο..

psolaras78

Τιμημένος
Εγγρ.
20 Ιουν 2006
Κριτικές
74
Like
1.833
Πόντοι
9.295
Μωρε τί αγριο αγορι εισαι εσυ; Για στριμωγμα στο υπογειο του ατ εισαι!
Ελα στο ταμειο να μου τα πεις αυτα αν εχεις αρχιδια  :2funny: :2funny:
είδες που και συ ξεκωλιάρη καρφώθηκες? στο ταμείο θα χεστείς πάνω σου καλέ...

έλα με την όπισθεν και θα μετράς δοντακια στην χούφτα σου

psolaras78

Τιμημένος
Εγγρ.
20 Ιουν 2006
Κριτικές
74
Like
1.833
Πόντοι
9.295
ωραία η ενημέρωσή σου, cult afterhours  :hi:

giannhsg

Μέλος
Εγγρ.
30 Μαΐ 2007
Like
64
Πόντοι
6
είδες που και συ ξεκωλιάρη καρφώθηκες? στο ταμείο θα χεστείς πάνω σου καλέ...

Μου εχει βαλει αλεξισφερο τζαμι το αφεντικο. Θα σε γαμησουμε και οι δυο εαν προσπαθησεις να μπεις απο την πορτα του γκισε.
Γουσταρουμε ενεργα μελη του νηματος "ανεξαρτητες cg" που κρυφοκοιτανε το νημα του σινεμα μας για να ξεσκιστουν με την πρωτη ευκαιρια στα σκοτεινα δωματιακια  :pipa2:

psolaras78

Τιμημένος
Εγγρ.
20 Ιουν 2006
Κριτικές
74
Like
1.833
Πόντοι
9.295
Μου εχει βαλει αλεξισφερο τζαμι το αφεντικο. Θα σε γαμησουμε και οι δυο εαν προσπαθησεις να μπεις απο την πορτα του γκισε.
δεν νομίζω να ξημεροβραδιάζεσαι εκεί μέσα!!! αχχαχαχα

giannhsg

Μέλος
Εγγρ.
30 Μαΐ 2007
Like
64
Πόντοι
6
Εκανες edit για να προσθεσεις το "έλα με την όπισθεν και θα μετράς δοντακια στην χούφτα σου"; ή 16 χρονων εισαι ή τιγκα δροσερο αγορι

Μην εξαπταισε.
Ξερεις που θα με βρεις

Απο το ταμειο με φιλικους χαιρετισμους,

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom