kaboul
Μέλος
- Εγγρ.
- 22 Οκτ 2013
- Κριτικές
- 1
- Like
- 19
- Πόντοι
- 16
υποτροπιασε ο μαλλιάς ;γαμησε ολο το σινεμα ο μαλιας
υποτροπιασε ο μαλλιάς ;γαμησε ολο το σινεμα ο μαλιας
εκλαψα!!!Εγώ αμα γάμαγα μασκοφορους πούστηδες αποτυχημένους της ζωής δεν θα είχα πρόβλημα να το παραδεχτω.
ρε παιδια μια ερωτηση..γυναικες πανε καθολου η μπα?
υποτροπιασε ο μαλλιάς ;
οταν ξαναπάς να μας το πεις να κανουμε μάτι δικε μου !Με ξεσκισαν στον πουτσο την Πεμπτη και την Κυριακη το πρωι στο Αβερωφ
Με ξεσκισαν στον πουτσο την Πεμπτη και την Κυριακη το πρωι στο Αβερωφ
μετα το γηπεδο :SΜετά την εκκλησία φαντάζομαι ε?
Εαν παω ετσι θα με γαμησει και εμενα?
Σιγα τοσο μεγαλη την εχει?λιλα θα σου δωσει το κωλαντερο στο χερι ο μαλλιας.
Να ποιοι πηγαίνουν εκεί. Κάτι άτομα σαν τον Λιλα. Πως να έχει φάσεις με γυναίκες μετά εκεί;που να πατήσει γυναίκα; gay theaterΣιγα τοσο μεγαλη την εχει?
Σωστα,αλλα αν περιμενεις να παρεις καποτες εκει εχεις χασει.Λίλα απ'όσο ξέρω στο αβέρωφ δεν παίζουν καπότες στην είσοδο και γενικά οι τύποι που έχω τσεκάρει μάλλον δεν τις γουστάρουν ,να φανταστώ σε ξεσκίσανε ρομαντικά οι πορνοπαππούδες και τα πάκια
Γατάκια επειδή βλέπω ότι με σχολιάζετε και με κοροϊδεύετε εδώ μέσα αναλαμβάνω δράση και θα πάρετε τα αρχίδια μου.Αν τυχόν και έρθει ζευγάρι και μπει σε καμπίνα σιγά μην προλάβετε να πιάσετε την διπλανή για παιχνίδι, καθότι δεν ξέρετε ότι στα νιάτα μου έκανα στίβο και τα 100 μέτρα τα εχω για πλάκα ενώ εσας σας έχει φάει το τσιγάρο και η μαλακία οπότε θα πάρετε τον μπούλο.Επίσης έρχομαι από ένα γενικό ρεκτιφιέ καθότι έκανα προσθετική πέους την περασμένη βδομάδα και σε συνδιασμό και με μια σκαλωσιά δικής μου επινοήσεως που εχω στο σώβρακο η πούτσα μου πλέον στέκεται καμαρωτή καμαρωτή και είναι για τρελλά παιχνίδια ενώ τα δικά σας τα γαριδάκια είναι για παράδοση πινακίδων.Θα ξεσκίζω κάθε μουνί και κάθε κώλο που θα μπαίνει εδώ μέσα πρώτος πρώτος όπως πάντα και σε συνδιασμό και με μια συχνοουρία που με πιάνει λόγο προστάτη χύσιμο και κατούρημα θα πηγαίνουν μαζί έτσι για πολύ ανώμαλες καταστάσεις.Αν μου ξεφύγει καμιά κωλοτρυπίδα και πιάσω κανέναν άλλο να την γαμάει θα έρχομαι από δίπλα και θα του λεω υποτιμιτικά σχόλια για την πούτσα του ώστε να του πέφτει και να γίνεται ρεζίλι.Επανέρχομαι συντόμως με αγωνιστικές περιγραφές γατάκια.Πήγα χθες, μετά τις 23:30 και είδα να μπαίνει δίμετρος σαραντάρης bodybuilder με κοντή πατσαβούρα, ξέκωλο. Ξεκίνησαν με χαμούρεμα κάτω, στην συνέχεια πάνω, σε καμπίνα, και τέλος κατέληξαν κάτω, στο μεσαίο δωμάτιο, να κάνουν σκηνικό. Ένας συμπαθέστατος κοντούλης μπήκε μαζί τους και είχε την τύχη να γαμήσει τον τύπο και την φίλη του (τα πάντα με προφύλαξη).
ΥΓ: Την επόμενη φορά που θα πάω θα είναι, αποκλειστικά, για να πλακώσω τον αντιπαθητικό γέρο, ο οποίος χώνεται παντού πρώτος, άτσαλα, κάνει παρατηρήσεις σε όλους, είναι παρτάκιας, θρασύς και δεν αφήνει κανέναν να κάνει παιχνίδι.