mounta
Μέλος
- Εγγρ.
- 19 Μαΐ 2014
- Like
- 0
- Πόντοι
- 6
ο νικος ο πουστης λεει χαχαχαχαχαχαχαχα
ο νικος ο πουστης λεει χαχαχαχαχαχαχαχα
ρε συναγωνιστες δεν κοβετε τις μαλακιες βαρεθηκαμε να διαβαζουμε για τους καυγαδες σας ο καθενας ας κανει οτι γουσταρει και ας μην κριτηκαρει τους αλλους.......
δεν με νοιαζει ποιος ειναι πουστης και τι κανει ....
εγω θελω να περναω καλα και να ενημερωνομαι τιποτε αλλο ....
ΕΙΔΑΜΕ ΚΑΙ ΠΑΘΑΜΕ ΝΑ ΦΥΓΕΙ ΑΠΟ ΤΟ ΣΑΙΤ Ο ΜΑΛΑΚΑΣ Ο ΕΘΝΙΚΟΣ ΣΤΑΡ .......
ναι ρε τύποι γραφτε κανά σκηνικό να χύσουμε στο πληκτρολόγιορε συναγωνιστες δεν κοβετε τις μαλακιες βαρεθηκαμε να διαβαζουμε για τους καυγαδες σας ο καθενας ας κανει οτι γουσταρει και ας μην κριτηκαρει τους αλλους.......
ρε συναγωνιστες δεν κοβετε τις μαλακιες βαρεθηκαμε να διαβαζουμε για τους καυγαδες σας ο καθενας ας κανει οτι γουσταρει και ας μην κριτηκαρει τους αλλους.......
συγγνωμη ρε παιδια,επειδη ειμαι καινουριος, αλλα παρακολουθω πολλυυυυ καιρο..
μπορω να ρωτησω τι παιζει σ αυτο το adult theater?
Γιατι δεν τον παίρνεις;τελικα τι εγινε εχθες ρε παιδια θα πει κανεις?
ΝΙΚΟΛΕΤΑ CROSS παρε θεση να μαθουμε .
γιατι δεν μπορεσα να ερθω εχθες . :'( :'(
αρλεκιν παιζει.
η μινιατούρα μπαζ λαιτερ ειναι ολα τα λεφτα . Κανα κούτσουρο δεν είδα ομως ... :S
θέλω να πάω σήμερα στο σηνε ποιος κατά προτίμηση θηλυπρεπής θέλει να πάμε παρέα?????
το λιλάκι αν δεν εχει δουλειά θα θελειθέλω να πάω σήμερα στο σηνε ποιος κατά προτίμηση θηλυπρεπής θέλει να πάμε παρέα?????
το λιλακι δεν το γ@μο δεν θα νιώσει τίποτα κρίμα δεν είναι να κουνιεμε άδικα??το λιλάκι αν δεν εχει δουλειά θα θελει
Μην ανησυχεις για μενα ,εγω πηγαινω στο Αβερωφ η στο Βιντεο Μπλου οπου εχω μονιμους γαμιαδες.το λιλακι δεν το γ@μο δεν θα νιώσει τίποτα κρίμα δεν είναι να κουνιεμε άδικα??
άντε ρε παιδιά κανένας δεν ψινετε