You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Τσοντοσινεμά 8 Downtown
- Μέλος που άνοιξε το νήμα vrettos
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 15K
- Εμφανίσεις 3M
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 29 άτομα (5 μέλη και 24 επισκέπτες)
Λιλα
Μέλος
- Εγγρ.
- 21 Απρ 2008
- Κριτικές
- 3
- Like
- 52
- Πόντοι
- 66
Εσυ πρεπει να εισαι πολυ τρομπας εντελειΟ λιλας
giannhsg
Μέλος
- Εγγρ.
- 30 Μαΐ 2007
- Like
- 64
- Πόντοι
- 6
Εσυ πρεπει να εισαι πολυ τρομπας εντελει
Ναι Λιλα μου ναι!
Πήγε κανεις τελικά;
Ειχε ενα κροσ σημερα. Μετρια πραγματα. Το πιπωσανε δυο τρεις, το γαμησαν αλλοι δυο και εφυγε. Κατω, στις πολυθρονες.
thomas115656
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 24 Δεκ 2011
- Κριτικές
- 31
- Like
- 690
- Πόντοι
- 996
αυτη ειναι αμεση ενημερωση .τυχεροι οποιοι μενουν κοντα και ειναι on-line.Συμβαινει τωρα....εσκασε ζευγαρι με την τυπισα καπου στα 40 και τον τυπο καπου στα 35....στην αρχη παιχνιδι στο σκοτεινο δωματιο πανω και στην συνεχεια μπηκαν σε καμπινα....ανοιγαν την πορτα κι εβαζαν εναν εναν αντρες ...μις τελειωνε ο ενας εμπαινε ο επομενος. Μπηκα 3ος....χιχι....ακομα εδω ειναι παντως
thomas115656
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 24 Δεκ 2011
- Κριτικές
- 31
- Like
- 690
- Πόντοι
- 996
ρε φιλε ολοι να γαμησουν η να γαμηθουν θελουν εκει μεσα τι να κανουμε να την κοιταμε την δικια σου .εξαλου εσυ εχεις το πανω χερι μια ματια κινεζικη και λακησαν ολοι αμα δεν τους γουσταρεις.καλημέρα σκέφτομαι να πάω εκεί με την δικιά μου,αλλα σκεφτομαιμην πέσουμε όλοι μαζί σαν πλιγούρι και ξενερωσει η δικιά μου
thomas115656
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 24 Δεκ 2011
- Κριτικές
- 31
- Like
- 690
- Πόντοι
- 996
βράδυ Σαββάτου :
στο μαγαζι ειχε καμια 25 + ατομα και ολοι εκαναν βολτα.
ειχε και εναν με κοντο μαυρο σορτσακι και φουτερ με κουκουλα απο πανω που την φοραγε και περιμενε να τον γαμησουν αλλα δεν ειδα κινηση ολο μονος ηταν στο υπογειο .παιξαν καναδυο φασεις στις καμπινες στο υπογειο αλλα δεν ειχε απο τις 23.00 μεχρι και τις 01.00 που εφυγα ουτε μια cross ουτε ζευγαρι.
γενικα για Σαββάτο μου φανηκε λιγο ξενερα το μαγαζι.
το μονο καλο ειναι οτι ειχε ολες τις ηλικιες 25-60+.
στο μαγαζι ειχε καμια 25 + ατομα και ολοι εκαναν βολτα.
ειχε και εναν με κοντο μαυρο σορτσακι και φουτερ με κουκουλα απο πανω που την φοραγε και περιμενε να τον γαμησουν αλλα δεν ειδα κινηση ολο μονος ηταν στο υπογειο .παιξαν καναδυο φασεις στις καμπινες στο υπογειο αλλα δεν ειχε απο τις 23.00 μεχρι και τις 01.00 που εφυγα ουτε μια cross ουτε ζευγαρι.
γενικα για Σαββάτο μου φανηκε λιγο ξενερα το μαγαζι.
το μονο καλο ειναι οτι ειχε ολες τις ηλικιες 25-60+.
Δικιο έχεις αλλα πρέπει να είναι λίγος κόσμος εκεί μην ξενερωσει,να καταφέρω να την γδυσω να δημιουργηθεί σωστή και καυτή ατμόσφαιρα ναπερασουμε όλοι καλά.Ποτε εχει λιγότερο κοσμο εκεί μέσα, και ποτε μπορει να υπάρχει και αλλο ζευγάρι.Ανξερει κάποιος κάποιο ποιο καυτό μέρος ας το πειρε φιλε ολοι να γαμησουν η να γαμηθουν θελουν εκει μεσα τι να κανουμε να την κοιταμε την δικια σου .εξαλου εσυ εχεις το πανω χερι μια ματια κινεζικη και λακησαν ολοι αμα δεν τους γουσταρεις.
Π
CRIS 38
Μέλος
- Εγγρ.
- 31 Αυγ 2007
- Like
- 0
- Πόντοι
- 16
καλησπερα ενα καλο και νεο κροσακι μου ειπε για φαση σαββατο βραδυ στο ανταλτ ...τρελενεται για πιπες και ξεκωλιασμα μαλιστα στην καυλα επανω θα στα παρει και στο στομα μεσα τα χυσια...θα ενημερωσω ξανα το σαββατο αν ειναι οποιοι θελουν ας στειλουν με πμ αν ερθουν γιατι σκεπτομαι και για παρτυ σε αλλο χωρο...αντε γιατι σκουριασαμε...
Dynamics
Μέλος
- Εγγρ.
- 22 Απρ 2009
- Like
- 141
- Πόντοι
- 16
στειλε οταν πας με την δικια σου φιλε...καλημέρα σκέφτομαι να πάω εκεί με την δικιά μου,αλλα σκεφτομαιμην πέσουμε όλοι μαζί σαν πλιγούρι και ξενερωσει η δικιά μου
καλησπερα ενα καλο και νεο κροσακι μου ειπε για φαση σαββατο βραδυ στο ανταλτ ...τρελενεται για πιπες και ξεκωλιασμα μαλιστα στην καυλα επανω θα στα παρει και στο στομα μεσα τα χυσια...θα ενημερωσω ξανα το σαββατο αν ειναι οποιοι θελουν ας στειλουν με πμ αν ερθουν γιατι σκεπτομαι και για παρτυ σε αλλο χωρο...αντε γιατι σκουριασαμε...
αν ειναι για adult ενημερωσε ωρα ...
Επισκέπτης
Αποψε
Θα με παει ενας τυπος για να με γλεντησει παρεα με εσας
Λιγο μετα τις 10
Λιγο μετα τις 10
Επισκέπτης
Υπογειο μερια
Αποψε
Λιγο μετα τις 10
Επισκέπτης
ναισημερα θα ξαναπας ;
zeniagiorgos
Μέλος
- Εγγρ.
- 7 Ιαν 2015
- Like
- 47
- Πόντοι
- 0
Σκέφτομαι σοβαρά μια βόλτα στο σινεμά. Υπάρχει κάποια ώρα/μέρα που μαζεύει αρκετό κόσμο;
CRIS 38
Μέλος
- Εγγρ.
- 31 Αυγ 2007
- Like
- 0
- Πόντοι
- 16
Καλησπερα ολα ειναι σχετικα αναλογα το τι θες να κανειςΣκέφτομαι σοβαρά μια βόλτα στο σινεμά. Υπάρχει κάποια ώρα/μέρα που μαζεύει αρκετό κόσμο;
zeniagiorgos
Μέλος
- Εγγρ.
- 7 Ιαν 2015
- Like
- 47
- Πόντοι
- 0
Αν η εμφάνιση είναι σωστή, οι ηλικίες είναι λογικές και υπάρχουν σηκωμάρες εγώ για σεξ θα πάω ;)
τι ωρα ;
Dynamics
Μέλος
- Εγγρ.
- 22 Απρ 2009
- Like
- 141
- Πόντοι
- 16
κοιτα εχει ηλικιες μεγαλες ποιο πολυ!αν μας πεις ποτε περιπου θα πας εγω θα ερθω 28 χρονων ειμαιΑν η εμφάνιση είναι σωστή, οι ηλικίες είναι λογικές και υπάρχουν σηκωμάρες εγώ για σεξ θα πάω ;)
Παρόμοια θέματα
- Απαντήσεις
- 874
- Εμφανίσεις
- 36K
- Απαντήσεις
- 242
- Εμφανίσεις
- 59K
- Απαντήσεις
- 102
- Εμφανίσεις