Νέα

Τσοντοσινεμά 8 Downtown

• Μέλος που άνοιξε το νήμα vrettos
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 15K
  • Εμφανίσεις 3M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 21 άτομα (3 μέλη και 18 επισκέπτες)

thomas115656

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
24 Δεκ 2011
Κριτικές
31
Like
690
Πόντοι
996
Σκέφτομαι σοβαρά μια βόλτα στο σινεμά. Υπάρχει κάποια ώρα/μέρα που μαζεύει αρκετό κόσμο;
συνήθως παρασκευή και Σάββατο βραδάκι έχει πολυ κοσμο.οταν πας ρίξε σήμα ποιο νωρίς και θα έχει κόσμο .μόνος θα είσαι η με την zenia? :erection: :erection:

κυνικός

Μέλος
Εγγρ.
14 Ιουν 2010
Κριτικές
4
Like
67
Πόντοι
1
Μεσημβρινή επίσκεψη στο ίδρυμα θα ναι μαζική εκτέλεση χρημάτων λέτε;

thomas115656

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
24 Δεκ 2011
Κριτικές
31
Like
690
Πόντοι
996
Σημερα περιπου 2 το μεσημερι θαμαι με γκομενα στο σινεμα.οποια φιλαρακια ενδιαφερεστε για ματι να ειστε εκει.οσοι δε πιστευετε οτι θα παμε σταρχιδια μου.αυτα.δε λεω παραπανω
μεχρι τι ωρα περιπου για εμας που σχολαμε 3 .θα προλαβουμε?

dskoul

Μέλος
Εγγρ.
3 Απρ 2006
Like
434
Πόντοι
21
Καμια παραπανω πληροφορια ?

alvey21

Νέο Μέλος
Εγγρ.
12 Οκτ 2015
Like
0
Πόντοι
0
Τελικα ξερεις κανεις μεχρι τι ωρα θα το παει ο  φιλος να προλαβουμε τιποτα?

thomas115656

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
24 Δεκ 2011
Κριτικές
31
Like
690
Πόντοι
996
Opοιος ηεθε το πηρε το ματι στο δωματιακι στον κατω οροφο.οχι υπογειιο
εγώ πάλι δεν μπορώ να καταλάβω τι κάνεις τελικά ρε τύπε?
την μια μας καλείς για να έρθουμε και μετά από λίγο το διέγραψες .σε παρακαλώ να είσαι ποιο σαφής την επόμενη φορά γιατί εγώ νόμιζα  ότι δεν θα πας τελικά .
και για πες μας τελικά τι έγινε. :kneel: :kneel:

Εγγρ.
26 Μαρ 2015
Like
39
Πόντοι
16
εγώ πάλι δεν μπορώ να καταλάβω τι κάνεις τελικά ρε τύπε?
την μια μας καλείς για να έρθουμε και μετά από λίγο το διέγραψες .σε παρακαλώ να είσαι ποιο σαφής την επόμενη φορά γιατί εγώ νόμιζα  ότι δεν θα πας τελικά .
και για πες μας τελικά τι έγινε. :kneel: :kneel:

Τους πήραν παρτούζα κάτι πρώην σφίχτες πουστροπαππούδες μαζί με τον μαλλιά. Στο τέλος τους κατούρησαν κιόλας!

giannhsg

Μέλος
Εγγρ.
30 Μαΐ 2007
Like
64
Πόντοι
6
Τους πήραν παρτούζα κάτι πρώην σφίχτες πουστροπαππούδες μαζί με τον μαλλιά. Στο τέλος τους κατούρησαν κιόλας!

Οι ιδιοι που παρακαλατε για σκηνικα, τρολαρετε..
Εχετε ενα τσοντοσινεμα το οποιο μπορει να πατησει γυναικα χωρις να σιχαθει και αντι να κανονιζετε γερα σκηνικα απο εδω, καθεστε και τρωτε το χρονο σας με παπαρολογιες και τρολιες.
Πως να μη καταντησει μετα σαν το αβερωφ το ΑΤ.......;

Εγγρ.
26 Μαρ 2015
Like
39
Πόντοι
16
Οι ιδιοι που παρακαλατε για σκηνικα, τρολαρετε..
Εχετε ενα τσοντοσινεμα το οποιο μπορει να πατησει γυναικα χωρις να σιχαθει και αντι να κανονιζετε γερα σκηνικα απο εδω, καθεστε και τρωτε το χρονο σας με παπαρολογιες και τρολιες.
Πως να μη καταντησει μετα σαν το αβερωφ το ΑΤ.......;
Εγώ μόνο τρολάρω τύπε. Ούτε τον τρώω ούτε γαμάω πουστράκια.

Parakmiakos

Σεβαστός
Εγγρ.
7 Σεπ 2015
Κριτικές
28
Like
569
Πόντοι
1.056

thomas115656

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
24 Δεκ 2011
Κριτικές
31
Like
690
Πόντοι
996

giannhsg

Μέλος
Εγγρ.
30 Μαΐ 2007
Like
64
Πόντοι
6
Εγώ μόνο τρολάρω τύπε. Ούτε τον τρώω ούτε γαμάω πουστράκια.

και τι σου φταινε αυτοι που ρωτανε κατι σοβαρα; εχει αλλα threads για να αναδειξεις το χιουμορ σου και την ιντερνετικη σου προσωπικοτητα το forum. εδω γαμανε πουστρακια και γουσταρουν, δεν καταλαβαινω το ποιος οριζει τί ειναι το ορθο και τί οχι. στην τελικη bourdela ειναι το forum, πηγαινε στο zoo αν θες να κανεις κεφι

Εγγρ.
26 Μαρ 2015
Like
39
Πόντοι
16
και τι σου φταινε αυτοι που ρωτανε κατι σοβαρα; εχει αλλα threads για να αναδειξεις το χιουμορ σου και την ιντερνετικη σου προσωπικοτητα το forum. εδω γαμανε πουστρακια και γουσταρουν, δεν καταλαβαινω το ποιος οριζει τί ειναι το ορθο και τί οχι. στην τελικη bourdela ειναι το forum, πηγαινε στο zoo αν θες να κανεις κεφι
Τύπε προσπέρνα τα ποστ αν ενοχλείσαι! Μία χαρά μπορείς να ενημερωθείς! Δεν σβήνω ποστ άλλων, απλά πετάγομαι να πω καμιά μαλακία κάπου κάπου να περνάει η ώρα. Καλά κάνετε και γαμάτε πουστράκια! Ο Καθένας όπως τη βρίσκει!  :grin:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom